här kan du bli vad du vill om du vill

Iband är det bra att ta beslut som är skittråkiga, för då kan en hitta på andra skitroliga saker istället. Typ boka in Sverigeturne och skriva massa bra cirkusföreställningslåtar, + kanske sätta upp dedär gardinerna som legat på sängkanten sen julen tog slut. Annars har Krunegård släppt nytt och ah, jag är för kort för min spegel. Häj!

v.04

Hej! Denna vecka har jag jobbat jättemycket + sovit jättemycket. 
Även skrattat jättemycket åt denna platsannons.
En dag gjorde jag min kanske bästa pesto någonsin (!!). En annan ringde Moa mig från Thailand och ville visa hennes fina havsutsikt. Mmmmm, jag var och jobbade och hade slut på surf...
I fredags sa Tilda att det var tid för Oscars, och det höll jag med om. Så efter att ha väntat i 100 år på att mina gäster på jobbet skulle gå och lite efter middagen-whiskey så åkte jag hem till Rasmus för att bryta den snubbiga stämningen, få kära återseenden med kära vänner och sedan av någon jätteorimlig anledning stressa jättemycket upp till Oscars. Där var kön ca 0cm lång, så vi eldade lite först.
Det var löning, så vi drack bubbel. Hahaha, vem köper ens det seriöst? 
Och sen drack vi vatten (det smakade inte bättre). Våra vänner försvann en efter en så det var bara jag, Razzeman och Petter kvar. Skönt. Hö hö.
Men det var ju många andra bekanta på plats.
Vi dansade till Spice Girls och skreksjöng OA HELA NATTEN!!!!! innan vi fick köa (tränga sig förbi alla) för att få komma ut. Sen träffade jag Saga och åt Subway med henne, Ludde och Manne + fick skjuts hem!! Livets bästa grej ju!
Igår var jag på Tings med Tilda, Carl, Josefine och Amelia. Vi åt bagels och diskuterade vilt och (s)vettigt om folk - sköna killar i regel, som inte förstår sig på världen. Sen var det långt efter stägning och vi fick dricka upp kaffe och te-resterna innan vi tillslut for hem och skulle äta tacos allihopa. Tacolördag is the new tacofredag.
 

Sweet dreams are made of this

Mmmmm, njut av att skåda Östersunds snyggaste brudar.
I lördags var vi på Jane Doe och drack öllllll (fast inte Ida för hon gillar söta shots och roliga cider). Samt skrattade åt Annas nya plånka.
Det var mycket roligt och vi stötte på många bekanta och obekanta. Vi hade allsång till Ebba Grön och sen var det taxidags.
Vi åkte till Filip och dansade till 80 och 90-talsdängor. Sen åt jag upp Adams vitlökssåsdränkta pizza, och så fick vi skjuts hem. Hemskt rolig kväll (PS inte lika kul dagen efter). Men det är det ju värt när en har så kul med folk en tycker om.

What good is it to sing helplessness blues?

Hej. Nu har det vänt. Detta hände de senaste dagarna:
Det blev rätt himla fint ute.
En gång åt jag och Lina friterat på Max, och en gång åt jag och Moa julkrus i mitt kök.
Min tillfälliga favoritvara: havregryn. Här skådar ni världens enklaste kakor (havregryn + banan + valfri smaksättning, tex kanel & kokos, 175 grader, 15-20 min) och världens enklaste frukost (havregryn + valfri vätska, tex mandelmjölk/vanlig mjölk/havredryck/fil + valfri smaksättning, tex blåbär och kokos, in i kylen över natten).
Har skolat in Lisa på mitt jobb (KUL) och stageat fotovänlig frukost. Chiapudding + mango = GOTT!!
Hängt med Ebba och druckit kaffe i timmar. Chockat världen genom att bära vitt.

2015-01-14

Skriver cirkusföreställningslåtar och drömmer om glittriga ögonfransar. Och rymden såklart. Borde bosätta mig där. Alltså på ett annat ställe än Tellus då. Det kliar i kroppen här.

oinspirerad och irriterad

Status: Åker upp till fjällen för att få inspiration. Sitter inne i snöoväder. Springer i motvind och hoppas att isbitandet kan få en att känna lite. Undviker att lyssna på musik för att någonting nytt ska komma till. 
 
Resultat: Mehhh :/
 
Behöver: Skrika ut 10000 frustrationer jag plockar på mig helt omotiverat. Just nu tar åt mig av allt. Oavsett. Och samtidigt som jag inte orkarrrrrr bli upprörd av allt jag läser och hör så orkar jag inte heller bara sitta och låta så mycket SKIT accepteras. Och NEJ, jag tycker inte att det är kul när folk skämtar om allvarliga problem.

minusgrader rensar luften

Konstaterande: Vi bor typ på jordens finaste plats, men ändå är vi för lata för att njuta av den.

2014 del 3

September
Vi levde livet på tågluff, men det var också väldigt slitsamt. Jag vart megasjuk och kom hem för att bli sängliggandes. För att piggna till tog jag med mig Lina och Josefine till Häggenås en dag, och en annan lagade jag tapas med mama och papa.
Oktober
Det var höstvackert som aldrig förr, vi hängde hos Felicia i Fåker och jag hade post födelsedags-middag. Sen for jag till Linköping en sväng och bodde hos min syster, och så spelade vi på en 40års-fest.
November
Jag var extremt uttråkad och försökte bota det med en snabbvisit i Stockholm. Gick sådär. Betydligt roligare var Lisas födelsedagsfest på Rödön. Vi fick våra skivor, och i samma veva spelade jag in en till, då med pappas projekt. Och så lekte jag ute i snön.
December
Jobb jobb jobb jobb. Var på julmarknad, bakade ett pepparkakshus, blev bjuden på julmys, klädde granen och firade tillslut jul. Jag var blond i en vecka, vi hade spelning, och sen var det nyår.
 
Snipp, snapp, snut, så var detta året slut.

ARG_TJEJ

 
2 dagar in i 2015 och jag lämnar fan walk over. Jag vet inte om jag vill grina eller kräkas (helst båda) över hur ohumana människor på riktigt kan vara. Främlingsfientligheten här är skrämmande. Mer skrämmande än en någonsin skulle kunna tänka sig. Folk klagar på äcklig skolmat, för lågt studiebidrag för att kunna köpa nya kläder varje månad och på att deras all inclusive-resa hade restaurangen flera hundra meter bort från hotellet. Folk är riktigt är upprörda över att de fick ett gåvobevis på vaccin eller ebola-skydd istället för en Iphone i julklapp. Men när det gäller att människor ska bli fukking rättvist behandlade. När det handlar om att männsikor bara vill få bli sedda som människor. Nej då klagas det på att de är "otacksamma as" och folk slänger ut sig helt orimliga kommentarer, och jag förstår på riktigt inte hur folk kan vara så elackaaaAA...ARGHHH.

skål för de lyckliga

Här står Ebba och steker rårakor, nyårsdagen till ära.
Å kolla här vilka babes.
En till.
Här serveras det rårakor, i sällskap av gräddfil, rödlök och sikrom. Mmmmmmm. 
Till varmrätt åt vi västerbottenost (med kanske lite annat till) och sen trollade Towe fram den här Jamie Oliver-inspirerade desserten.
Så kul att hänga med de här skattisarna från plugggtiden. 
Vi tittade på Leonardo DiCaprio-vines ;-);-);-)
Sen kanske vi dansade lite och så med annat sällskap innan Loa Falkman poppade upp på televisionen.
Så då var det dagt att pop the champagne.
Sen skulle vi räkna ner men iphonen hann före, och så var det 2015. Happ.
Moa var peppig.
Lite pussisar. Och årets mest stageade bild.
Vi dansade till A-teens ändå tills alla dunstade iväg. Sen var det tydligen "för sent" (tidigt?) för efterfest. Så då fick en sova istället.
Imorse var vi bjudna hem till Towe för födelsedagsbrunch.
Det var SÅ gott och SÅ välbehövligt och en SÅ bra start på detta år. Nu har vi det kul, okej!?

RSS 2.0