Do you believe in rock and roll? Can music save your mortal soul?

Jag har varit sjuk. Jag är sjuk. Höstinfluensa som aldrig vill lämna kroppen utan borrar sig in i kropp och själv och stannar tills våren visar sina första tecken. Yey. Har ändå hunnit med att skriva högskoleprov, ätit tingsbagel, druckit öl och vunnit sluttävlingen överlägset på jobbets serviceutbildning. Nu är det en tid när jag bara vill vara kreativ och ingenting annat. Nästa vecka ska vi in i studion och jag funderar på att spendera hela lönen på ett piano. Ja, det var väl det jag ville säga.

geten, get-två, höhöhöhö

Picknick är mysigt tänkte vi och möttes upp på ica för att köpa fika. Det blev fight om vad som var ultimata höstdagspicknick-fikat, och hur gör en egentligen Adrian nöjd med hans krav att vi måste dricka "någonting indie"? Jaja, vi betalade iallafall och sen tog vi en rask promenad bort till målet: Jamtli.
Det blev Capri-Sonne monster alarm och gubbfika i form av punshrullar. Blä. Tur att jag hade köpt med baglar från jobbet också.
Hundarna levde livet och lekte runt på området, så vi ville göra detsamma. Hejja ninjaleken.
Sen tittade vi lite på djur och promenerade åter till civilisationen. Jamtli alltså. Bästa stället. 

Kan kalla mig för idiot, det har jag ingenting emot. Mer än så kan ingen bli

En hälsning från min replokal.
Mer selfies med mina tattoos. 
Igår var vi på jazzköket. Sen sjöng vi Cheap Trick och tidsreste. Vet ni vad som är tråkigast i världen? Att plugga högskoleprov.

well, if the people are buying tears then I'll be rich someday

Det är höst!! Alltså krav på skogspromenader och bra idéer. Typ som att mata ankor och dricka whiskey en onsdagseftermiddag.
Även bra mat. Mat är allt.
Kontraster i livet. Fredag 05.45 påväg till jobbet. Söndag 05.45 påväg till efterfest.
Nä men det är rock'n roll hörni. Har inlett min solokärriär med att spela gamla rockfavoriter som headline på Oscars torsdagspub och tatuerat mig på ofotovänliga vinklar.
 
Nu är det ok men med mörkret kommer alltid mörkret. Jag förbereder mig mentalt med att äta efter jobbet-frukost i Moas bäddsoffa, tända ljusslingor och låta vinylspelaren spinna runt runt runt för att distrahera dessa mörkertankar. Snart är det väl ändå vår igen.

It's a helluva start, it could be made into a monster if we all pull together as a team


RSS 2.0