du kommer födas och dö och födas igen, så länge du hör musiken.

Kanske världens finasta låt just nu. Och denna vecka är väldigt fin den med. Allt känns väldigt positivt. Och helgen kommer bli så bra. Imorgon släpps den här karlens nya fina album, och snart även Kent nya. Det känns så himla bra, att framtiden liksom bara fylls av mer och mer bra och fint. Som asfalten och knopparna som börjar leta sig fram. Vår.

not weird weird, but like exciting weird

När jag var liten kollade jag jämt på Grease 2. Varje kväll. När jag inte kollade på Hercules. I lördags hittade jag igen den. Jag vill kolla på den varje kväll. Igen. Så mycket tycker jag om den.

söndagsmorgon

Kanske världens godaste frukost. Bra start. Idag ska jag ut och springa. Det är sol.
Igår såg vi Hunger Games. Jag dog. Flera gånger. För den var så bra.

musik direkt finalen

Nikon D3000 + Nikkor 55-200 f/4.0-5.6

igår var det fredag

En brakstor buffé middag på Eastern Palace. Sen vandrade vi vidare för att kolla på Musik Direkt finalen. Martina och Madeleine var så sjukt duktiga, och det var ju givetvis alla andra också. Efter en juryöverläggning som aldig verkade vilja ta slut var jag så trött att så fort jag kom hem så somnade jag. Utsliten som aldrig för så happas jag iallafall på att kvällen bjuder på Hunger Games och popcorn. Känns som taget.

you know what's funny? jokes

Idag är det du, käre anti-joke chicken som får mig att vika mig av skratt. Och min far. Tårarna bara rinner. Så kul man kan ha.

bra

Jag har inte så mycket att säga. Jag mår bra, och på skolan är alla så roliga. Det får mig att må bra. Idag misslyckades jag och Jojjo med att boka biljetter till morgondagens smygpremiär av The Hunger Games. Det var mindre bra. Men på fredag är det hur som hellst Musik Direkt final. Och vi ska hejja som aldrig förr på Martina och Madeleine. Jag är så excited. Haha. Internt. Jag älskar det.
 Tony’s 30 Day Hunger Games Countdown: 2 Days. (SINGLE DIGITS!)

jag är glad

"Efterskolanfika", Big Brother och det faktum att solen faktist värmer och samtidigt smälter snön. Det är vardagslyx. Som alltid finns där. Nu mår jag faktist bra och har tagit åt mig av mitt eget råd. Sluta klaga på alla dessa små jobbiga saker. Jag ser det fina istället. Som extrema koppar te, eller att nästan hela vägen till matsalen är snöfri.

thank god it's onsdag

Idag har vi myst på tingan och lyssnat på när Martina och Madeleine spelade. Åh mina vänner, ni är så duktiga att man dör ♥

The Ramones - Blitzkrieg Bop

Linne - Zara, Klänning - Weekday, Klocka - asos, Shorts - Freepeople, T-shirt - Modekungen
Sommar och kläder. Sommarkläder. Och sol. Min ultimata önskelista. Just nu.

mjauuo

Living on the cat. Flirting with the cat. The cat of glory. I can go on forever.
Jag är inte galen kattkvinna. Vi hade bara en fasligt komisk engelskalektion idag.

när det finns så mycket annat där ute

Idag har jag kännt mig motstridig och trist. Har klagat över hur 17 kommer vara en otrolig trist ålder, och ändå är det månader kvar till det. Jag vill ta studenten. Nu. Orkar inte.
Det blåser som aldrig förr. Och jag vill inte. Lovet är slut och skolan är jobbig. Jag vill åka longboard och springa barbent. Jag vill cykla till nya fina platser vid sjön. Jag vill sitta och spela gitarr och sjunga låtar som påminner om förut.
Det känns bara så väldigt trist att läsa svenska grammatik när jag vet att det finns så mycket annat där ute. Det kliar och sticker i kroppen när jag tänker på hur mycket jag längtar till allt detdär som inte finns nu. Oj.
Oj. Om inte mina vänner skulle vara i närheten och få mig på andra tankar. Då skulle jag gå under. Måste sluta klaga. Men jag önskar bara så himla mycket att de går snabbt nu. De sista 94 dagarna innan sommarlovet.
Tumblr_lza3s1f4se1qgvxiqo1_500_large

+++++

Second Hand från Sundsvall. Jag tänker sommarkväll och bara ben. Eller vårstorm -som det verkligen råder här ute- med en kopp te.

The Drums - Down by the water

Jag sover, dricker nattsmoothie, träffar mina vänner och glömmer för en stund bort att imorgon innebär skola igen. Det. Känns. Så. Jobbigt. Nu vill jag ha sommarlov. Och inte behöva tänka på alla dessa formler och uträkningar.

sundsvall

Hemma. Vi har haft det bra bra. Vi har slappat, myst, träffat släkt och kollat på alldeles för mycket how i met your mother. Fin fint. Här är en film.

oh du fina dag

Idag har vi hängt i badhusparken hela dagen. Det har varit roligt, trevligt, skönt, soligt, blåsigt, varmt och kallt på samma gång. Nu ska jag packa. Igår bokade jag en tågbiljett. Ikväll ska jag till Lina i Sundsvall.

fett nöjd

Verkligen. Blev riktigt nöjd. Tack fröken frisör.

hejdå håret

Idag ska jag klippa mig. På riktigt. Det ska bli nytt. Jag är både rädd och exalterad. Men det är ju hår. Det växer. I hope..

det är trist att fota vinter

Det är bra att det inte är 25 minusgrader. Det är bra att det är behaglig temperatur som man faktiskt kan vistas ute i. Det är bra att det faktiskt känns som att vintern inte kommer hålla i sig ända till maj. Det är bra. För jag kan inte fota som jag vill på vintern. Och nu vill jag fota.

från H&M


fina dag

Att sluta 11. Att gå hem i 8 graders vårsol. Att äta varma mackor och dricka blåbärste. Att plinga på gitarren med Ebbas vackra fiolstråkar i bakrunden. Det är underbart. Och allt detta har jag gjort idag.

RSS 2.0