inför Polen

Igår tog vi bussen till Härnösand för att ladda upp inför vår Polenresa i maj. Här är Matilda snygg och Sebastian skygg.
Vi kom dit fulla av förväntingar. Det vi inte visste här var att vi skulle bli mycket besvikna.
Härnösand må inte ha mycket, men Waynes har de, så dit gick vi.
2 cool 4 bry sig om att vi posar töntigt.
Josefine slurpar i sig en Mango lassi.
Och sen togs det inga mer bilder pga ingen fritid överhuvudtaget. Vi blev pumpade med så vansinnigt mycket vansinnigt ointressant information och filmer att dygnet inte blev så kul, socialt och ~get together~ som vi hade hoppats på. Detta fick vi kompencera på bästa sätt med bollkrig, kvällspromenader, förvirrande nattbesök och en (som alltid) bra bussresa.
Buss. Vi gjorde ologiska listor, lyssnade på spexig musik och grötade ihop oss. Som det ska vara.

fredag

Idag avnjöt jag min sovmorgon på bästa sätt. Med en GOD frukost.
For till skolan för att flytta på alla våra ensemble-instument och grejer till andra sidan skolan. De ska riva våra replokaler (</3) så idag fick vi agera slavar. MEN bra p.g.a mycket skulle slängas och vi fick plocka på oss. Jag hugg en gitarr, trasig med fin. (Denna vinkel på gitarrbilder alltså....men alla andra blev dåliga, okej!?)
Gjorde sushi med mor och far till middag och det var så gott att jag blev ledsen när det tog slut.
Sen var en kulturell och åkte på teater. Efteråt blev jag och Josefine lämnade av våra elacka (o)vänner (därav denna otroligt fula och konstiga bild), så vi tog en promenad genom stan och diskuterade halloween, tufft fölk och öl, och så var vi lite ledsna över annat.

imorron äre freeeeedaaa

Ikväll hade vi planerat matteplugg hemma hos mig. Men det vart inte så mycket plugg (men inte så lite heller). Vi åt nougatrutor, bekymrade oss över jobb och kollade på fina män istället.
OBS. Bilden är inte ett montage.
Och så lite insta. En dag fick jag igen min medalj jag vann i lördags (fast jag och Kevin ser mest ut som två stycke kranium). Igår hade vi konsert. Det var skitkul! Och gick BRA!
Idag åkte vi långfärdsskridskor på medvinden. Det var första gången för mig, och jag fattade genast tycke för detta påhitt. Gled fram i en faslig fart samtidigt som jag lyssnade på "I belive I can fly", och jag ramlade bara en gång. Stolt. Blir också mycket sugen på att klippa av mig håret av bild nr.2. Moa och jag konstaterade att mösstorsdag är ett mycket bra koncept.

när jag inte skriver tal

Äter avocadomackor hela tiden, det är det godaste som finns. Särskilt tillsammans med skinka på mammas hembakta bröd. Addera en kopp chaite och lite hallon så har ni en fantastisk start på dagen. För en bra kväll krävs en nybliven 18 åring, några partyhattar och mycket trevligt folk. Summan av kardemumman. En mycket bra fredag!
Igår for vi till Ås för en heldag med mer bra folk och påhitt.
Vi köpte pizza och tävlade. Till höger ser ni mig och Erika instängda och förfrysta. Mörkt och kallt! VANN iallafall tävlingen för en gångs skull. Var kul i ungefär 2 sekunder tills vi kom underfund med att vandringsmedaljen inte var på plats och jag inte fick äran att bära den runt nacken. Fick ett vasskors från Tanzania istället. Men det var inte lika kul.

fab life

Här är jag och Josefine (aka Piff & Puff) när vi förhandlade pluggsällskap mot lunchsällskap.
Igår gick vi och fikade. Väldigt längesen konstaterade vi. Vad pengar vi måste ha sparat!
Vi åt såklart semlor p.g.a en av årets bästa dagar.
Idag i skolan. Jag, ensam? ppffffhh. Vad snackar ni om?
Annars så hänger jag mest i Lyan, missbrukar både avocado och keso (med det är så GOTT, och variationerna har inga gränser!), har trevliga kvällskonversationer och lusläser Keith Richards självbiografi. Kollar på samma scen ur "the perks of being a wallflower" om och om igen, redigerar film och försöker finna på ett vinnarämne att hålla tal om på svenskan. 

mikado

Att se en fjäril trollas fram ur en morot med bara några snitt med kniven, och se alla dessa fruktansvärt skickliga detaljer och dekorationer. Så ballt att vi ba fick hänga där i köket idag när jag var med Matilda + fölk för att filma åt dem på Mikado. Filmen får ni se när den är färdig. Nö - te!

att övervinna koldioxidförgiftning

Igår tog jag, Sara, Josefine och Matilda en väldigt impulsiv tripp till Häggenås. Vi lagade tacos och införde telefonförbud. Det gick dåligt!
Kul vid matbordet var det iallafall.
Vi trotsade risken att bli koldioxidförgiftade och parkerade oss framför elden.
Så höll Matilda högläsning medans vi låg på golvet, drack te och åt fruktsallad.
Morgonen därpå tog jag mig med fölket ut för att visa alla ägor.
Vi fann en massa mjölkkannor.
Josefine i stallet. Bättre än mig på att berätta om vad vi såg.
Sen så vandrade vi vidare.
Köar för att komma in till nästa spännande ställe.
Där vi hämtade spärsken.
Sen blev det dags att pölsa!
Sara pausade och gjorde en snöängel.
Här konstaterar Josefine att detta är UNDERBART!
Vi pausade igen. Att pölsa i snön är ett mycket energikrävande arbete!
Och så ett ställe till.
Sen gick vi in igen och hade ett riktigt kafferep á la Häggenås.
Josefine och Sara checkar lajksen på insta.
Sen åt vi mat och fick paltkoma. Och så for vi hem igen.

tisdag//onsdag

Att vänta på bussen och göra finfynd på frälsis (delade inte riktigt den åsikten med tanten i kassan som skrattade åt mig och sa att det såg jättekonstigt ut :(((</3. Vilken säljare!) och hann spendera alla mina julklapps-presentkort. Den gråa går till knäna och är snygg. Varför denna förklärlek till knälånga plagg?
Igår var vi i Ås och hade dodgeballturnering och drack kaffe. Idag drack vi mera kaffe, i lyan, och så köpte jag en nya hatt. Tycks?
P.S. Hade 92 läsare i måndags. Stanna gärna! Jag är snäll!

måndag

Idag var det kvällsfika som var planerat. Här står Sara och förbereder ett gäng brownies.
Röraröraröra.
Hällahällahälla!
Josefine kom och höll oss sällskap.
Jag hade med mig både hembakat bröd OCH hemgjord marmelad. Vuxen x 100 poäng.
Och så åt vi kaka. Det var lakrits på, men det smakade bränt..Annars var det GOTT, och en mycket bra måndagsaktivitet!

kesoplättar och framtidsplaner

Gjorde kesoplättar imorse. Så himla enkelt och fantastiskt gott! Mamma har köpt tulpaner som står så himla fint på bordet, och det känns som att det är vår och solsken. Men trots det så frös jag när jag sprang ute på snön i broddar med både halsduk och vantar. Inte riktigt än. Men det gör ingenting, För jag pratar med nya bekantskaper och skapar mer framtidsplaner. Har så mycket fint att se fram emot. Om 27 dagar åker jag till min syster för att äventyra i USA, och om 90 ska vi till Polen!

fredag lördag

Igår hängde vi en stund hemma hos snygg-Anna. Här har ni henne på bild.
Vi lyssnade på nostalgisk lågstadiedisco-våfflathår-90talet4ever-musik.
Roliga bilder p.g.a de varierande poserna. Babes v.s cute. Vi hade världens mysigaste, bästa kväll/natt där vi lyssnade på Håkan i en stor (!!) hög i sängen och kliade varandra i håret. Sen blev klockan mycket och vi tänkte att ska vi få oss någon timma sömn inatt så kanske vi borde vandra hem. Då gick vi på en lång rad i månskenet och lyssnade på Bob Dylan på ipod docka. Känndes precis som en film, med en väldigt, väldigt bra slutscen.
Efter alldeles för få timmars sömn så pallrade vi oss iallafall upp till våra konfirmanders konfirmation.
Lina höll tungan rätt i mun.
Roligaste filmen som utspelade sig i en frysbox.
WhaAAt!?
Alltså, these guys! ↑

instainstainsta

Jag och Moa, rekordsnabba (och duktiga, jö!) på kemilabben. Så gjorde jag Moa fin i håret.
Gjorde tacopaj med argumentet att "nej den är inte lite blek, DU kan va blek!". Och ett Peaceworksmöte som slutade med pepparkaksslukande och tatueringsförsök av Anna.
Fann lussebullar i frysen och blev julmysig igen. Och idag spelade vi Lykke Li på ensemblen. Om 2 (och ½) veckor har vi konsert. KOM Å KOLLA! 

RSS 2.0