hej

Hejhej. Sommaren är här. Det är kul. Men vem hinner tänka när det är kul? Vem hinner ha kul när en jobbar? Vem hinner tänka på jobb när hjärnan sagt godnatt och kroppen bara vill sova hela hela tiden? 
Iallafall:
En kan samlas ett gäng en solig kväll och spela kubb och dricka en öl och sen spela brännboll och dricka en öl till och dansa till gammal musik och kanske dricka en öl till. Och så kan en göra sushi. Helst varje dag. Det är min bästa mat.
Eller hoppa på ett flyg ner till Stockholm för att klä ut sig till Baywatch och gå på fest och sen flyga hem igen 20 timmar senare.
Kult party tyckte jag och Johanna. Och alla andra också får vi hoppas. Lovar det var mer folk där än vad
det ser ut på bilderna.
Wihoo sommarkvällspickninck<3
Wihoo Sziget-förfest. Som slutade i att bara jag och Lisa ville vidare. Vi träffade kompisar i Badhusparken och gick till Jossi och drack drinkar. Sen dansade vi lite på Marité också men det var sådär.
Och ett homeparty med Gudrun Schyman herself. Wow! Och en kaffekoppning jag höll i på en festdag. Kul. Löv coffee.

När vi sjungom studentens lyckliga dag

I fredags var jag ledig!! Hallelujah vilken tur för det var en fullspäckad dag minsann.
Det hela började med en förfallande cykel och det tog oss ca 3 timmar att ta oss till stan. Men vi hann med att titta på massa flakåkande ändå och det var kul och alltid lika spännande att få massa pek och vrål mot sig och inte veta om det är personligt eller inte.
Vi skulle avverka 6st(!!) studentmottagningar och höll oss absolut inte till schemat överhuvudtaget. Vilket var tur dock eftersom att vi t.ex. var på plats innan studenterna själva på 2 ställen. Men så såg vi en hellikopter svävandes över oss, och det var ju såklart Robin som glassade in med den och sen bjöd på finskumpa som om han aldrig gjort någonting annat. Trivdes till 1000%.
Men vad är väl lite skumpa när det väntar ännu mer skumpa på massa andra ställen? Raskt vidare mot nästa mottagning. Men så missade vi bussen och fick ta en ölsvep-och-foto-paus.
TUR att folk är snälla på landet och ba plockar upp 3 stycken vilsna och fnissiga unga vuxna och vänligt skjutsar vidare till nästa ställe: Lina. Här bjöds det på vegans buffé och fruktbål. Och trevlig umgänge och så.
Och så festade vi vidare och tillslut hade vi lyckats tagit oss till den 6:e och sista mottagningen. Eller kvällen hade blivit rätt sent så det hade utvecklats till någon sorts trapp-förfest för vad som kändes som typ alla stadens studenter och vänner. Det var kulkul. Sen mellanlandade vi hos ännu ett sällskap hemma hos Anna innan vi tog oss till Rådhustrappen och dansade till samma livemusik som varje år. "TJALALALA, -TJALALALA, TJALALALA, -TJALALALA, TJALALALALALALALALAALALAAAAAA".

och så var maj förbi

Maj hann knappt säga hej innan den var förbi. Men vi hann ju med en del grejer ändå må jag säga.
Varit på födelsedagsfest som bjöd på både tipspromenad och shots.
+++++ Sangria-brännboll och varannan vatten.
Thaidejtat och tittat på Moa i cirkustältet.
Premiärat på Marité. Träffat en taggad Gustav. Tagit svåra "på väg mot efterfest"-outfit-bilder.
Hängt med c00la vänner.
Varit på studenfest utan att själv vara student. D var kul. Sen gick studenterna på bal och vi hade dagsfest istället. 10/10.
Varit jättemycket med dessa tomtar.
För vi har hunnit med att både vinna Svensktoppen nästa, haft skivrelease och varit gatumusikanter. Wow!!!!
Och så har vi haft sommarfest hos Sebban. Riggat en ganska dålig scen, spelat gaus och badad hela natten. 
 
NU ÄR DET SOMMAR. HÄJ!!!!

RSS 2.0