peace frog

Det finns inte mycket för världen (eller intresseklubben) att ta del av i denna tösens liv just nu. Den senaste veckan har jag plockat massa norska smyckesordrar och varit deppigt pga vet inte vad jag ska göra här i livet. Typ.
Tur att min familj är king of att uppmuntra och fira utan anledning. Så åt vi hummer å bubbel och låtsades att livet var fett istället. Sen vet vi ju alla att det ultimata receptet för uppmuntring, eller bara typ livsvilja är: en bra jäkla frulle. Typ nybakta ~hälsomuffins~ med blåbär och granolacrunch.
Solen har faktiskt skinit i några timmar den senaste veckan, och det är ju härligt. Tänkte att nu måste ju eljusspåret vara tort, men tji fick jag när jag vandrade i år och dar för att hitta en bra inervallsträcka.
 
Annars har jag bokat en långhelg i Linköping med finsittning och annat kul. Peppigt!! Och ungefär så är det med det.

lies let's recount

 
Tillfällig livskris. Sista datumet för att söka skola har gått ut. Tänkte ju att sådant är inte relevant pga jag är ung och tyckte att jag hade hittat mitt drömjobb. Men sen var det 40000 andra duktiga som också vill ha det jobbet. "Vi tar mer än gärna kontakt med dig ifall nya behov uppstår i framtiden". Mmmmmm, framtiden. Är den här nu? Kan aldrig bestämma mig om jag är ung och fri att göra vad jag vill (ja), eller gammal och borde bestämma mig (nej). Kom ju på det såhär i efterhand, att det kanske vore kul att plugga någonting ändå. Någonting roligt alltså. Typ få sjunga soul hela dagarna, eller kanske utbilda sig till kock. Jaja, ett år går ju fort. Bra och dåligt.

nu mår mannnn, hö hö

Alltså guuu så trött en kan bli på fula årstider. Blir aldrig på så dåligt humör som jag blir när det är dåligt väder. Men i veckan kom hoppet, igen. Så nu, kanske, möjligtvis.
Igår till exempel. Då bar jag min moccajacka för första gången och såg nästan utslagna vårblommor. Så träffade jag finkompisar som ville fika och strosa runt på stan som en aldrig gör längre. På kvällen kom Moa med vår traditionsenliga fredagsmozzarella, men istället för att dricka vin och dansa till dålig krogenmusik så tittade vi på film istället. Bra påhitt. Mycket göttig dag. Och alla vet ju att definitionen av vår är när det är göttigt i själen.
Idag har jag hängt på cirkusen och tittat på nummer jag ska mucisera till. Sen tänkte jag kolla på en ny dator, och kom hem med både en sådan OCH en ny telefon (eller okej den kommer på tisdag). Wow crazy girl big spender casch flow shopaholic.

måndagsmys

Igår hängde vi hemma i Josefines minilägga och åt varfria medtagna snacks. Hon och Olov ska åka till Frankrike i en månad och det tyckte hon var lämpligt att nämna 3 dagar innan</3.
Så cute. Jag dör.
Josefine hade köpt sushi.
Alla drägglade och fick slåss om räkchipsen.
Så fick vi knapra på kvarblivet påskgodis (och julgodis, hehe) istället.
Vi pratade om hur livet flyger och hur en behöver omstrukurera sig, om jobb och lägenheter, dumma människor och snälla människor, hur olika vi är varandra och vilka vi inte skulle orka resa i en månad med. Haha, no hard feelings.

bra dagar med dåliga bilder

I fredags var det fredag och i vanlig ordning jobbade jag och sen kom Moa på besök med mozzarella och middagsingredienser. Efter en mycket smaklig måltid, lite dans till Electric Banana Band och en birra på Cuppis så begav vi oss hem till Festav-residentet. Vi var de ultimata gästerna och hade med oss roliga inflyttningspresenter så som en växt (påskris med fjädrar snodd från okänd plats), ett stycke pepparkakshus och ett internskämt. Internskämtet var en låda som det stod YES i pga yesbox är det fulaste uttrycket som finns.
Moa charmade gänget med sina cirkuskonster och sen blev vi Harry Potter-tokiga och sjöng Hogwartslåtar och blev tokexalterade över idéer om Harry Potter-fest-planerande. Sedan dansade vi oss vidare till Oscars där det var lagomt kul och fanns lagnomt roligt folk och det hände lagomt roliga saker. På rekordtid tog vi oss sedan till Subway och jag lyckades fånga sista nattbussen hem. Bra kväll, bra folk, bra idéer.
Dagen efter var jag tröttis och saknade mat i kylskåpet. Tur att Matilda hade bjudit in till tacos. 
Sen fick vi paltschwimen och behövde vila.
Sedan upp igen för efterrätt. Anna gjorde dipp medan vissa var ohjälpsamma och smögåt av kladdkakan istället.
Mycket himla koselig kväll iallafall. Nu när vi ses så sällan så är det ju drömmen att få ha såna vettiga och roliga samtal med världens bästa. Wow alltså.
När vi kom hem på natten tänkte jag och Rebecca att nu blir det nog vår ändå. Men nä, det vart det inte. Sedan skrev Josefine att hon minsan ska åka till Frankrike i en månad om 3 dagar. Då fick vi samla ihop oss igen i hennes lägga och ha ännu mer roliga och vettiga samtal. Gu, love dessa alltså<3

det var påsk

I torsdags blev jag upplockad från jobbet och transporterad till en betydligt mer avslappnad och härlig plats. Fjällen. Fjällen under påskhelgen, topp 10 i favoritgrejer. Solsken, skoterturer och utomhusmatlagning. Husvagnsträngsel och aldrig någonsin slut på mat. Mmmmmmmmm.
Viktigt på påsk är att måla ägg, såklart. Men gu, tar alldeles för lång tid för en morgonhungrig jänta så mitt blev bara halvfärdigt. Då visade mamma hur en målar ett ägg snabbt. Pappa gjode en ordvits. Höhö.
Påskvädret visade sig från sin bästa sida. Klarblått, steksol och vindstilla. 
Perfekt för att ta skotrarna upp på fjället och gräva ner sig. Gärna med sina töntiga kusiner.
Å mackjärnen i högsta hugg.
Föfan vad bra en har det ibland ändå.
Vi delar upp cocktail-uppdragen och jag hade planerat tomatdrömmen. Synd att typ alla tycker att Bloody Mary är äckligt, förstår inte dem?? Jaja, det spar på disken.
Alltså, lev frilufslivet. Bästa som finns!
Särskilt om det innehåller nygrillade våfflor!!
Och så går dagarna. Sen kom stormen och blåste nästan iväg oss. Eller ja, det gjorde den kanske. För nu är jag hemma igen. Happ. 
 

en nygammal prosecco-punkare

Gissa vem som fyllt år??!?!
JOSEFINEEEE!!!! Idag var vi hembjudna på tårta och prosecco, bra påhitt en onsdagskväll.
Anna: "Åh, jag vill också vara nykär...ÅH bubbel"
Madde: "Mmmmmm......"
Så skålade vi för födelsedagsbarnet(den vuxna?).
Kompis.
Petter trillade in med citat "NU SKA VI HA KUL!!!"  och överraskade med Asti. ~Lätt och smakar som godis~.
Det var för sött så han fick blanda med proseccon, haha. Men med resultat: asbra!
Och så åt vi tårta, såklart.
Vi har en jättekul present till Josefine på gång, i väntan på det fick hon en blandning av konstiga saker. Typ en korttricksbok och sweet chili-sås.
Mysiga prosecco-punkare.
Jag såg en potentiell instagrambild.
What a crew alltså<3
Tokstollar.
Men mkt cute.
Sen sa vi HADE och promenerade iväg till bussen. The not perks av att inte bo i stan.

RSS 2.0