bra dagar med dåliga bilder

I fredags var det fredag och i vanlig ordning jobbade jag och sen kom Moa på besök med mozzarella och middagsingredienser. Efter en mycket smaklig måltid, lite dans till Electric Banana Band och en birra på Cuppis så begav vi oss hem till Festav-residentet. Vi var de ultimata gästerna och hade med oss roliga inflyttningspresenter så som en växt (påskris med fjädrar snodd från okänd plats), ett stycke pepparkakshus och ett internskämt. Internskämtet var en låda som det stod YES i pga yesbox är det fulaste uttrycket som finns.
Moa charmade gänget med sina cirkuskonster och sen blev vi Harry Potter-tokiga och sjöng Hogwartslåtar och blev tokexalterade över idéer om Harry Potter-fest-planerande. Sedan dansade vi oss vidare till Oscars där det var lagomt kul och fanns lagnomt roligt folk och det hände lagomt roliga saker. På rekordtid tog vi oss sedan till Subway och jag lyckades fånga sista nattbussen hem. Bra kväll, bra folk, bra idéer.
Dagen efter var jag tröttis och saknade mat i kylskåpet. Tur att Matilda hade bjudit in till tacos. 
Sen fick vi paltschwimen och behövde vila.
Sedan upp igen för efterrätt. Anna gjorde dipp medan vissa var ohjälpsamma och smögåt av kladdkakan istället.
Mycket himla koselig kväll iallafall. Nu när vi ses så sällan så är det ju drömmen att få ha såna vettiga och roliga samtal med världens bästa. Wow alltså.
När vi kom hem på natten tänkte jag och Rebecca att nu blir det nog vår ändå. Men nä, det vart det inte. Sedan skrev Josefine att hon minsan ska åka till Frankrike i en månad om 3 dagar. Då fick vi samla ihop oss igen i hennes lägga och ha ännu mer roliga och vettiga samtal. Gu, love dessa alltså<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0