Oh vad det är skönt, att inte veta sitt eget bästa

Mmmmm fredag, vilken fredag. Taggade som aldrig förr roadtrippade vi ner till Sundsvall, packade in oss på två hostelrum, parkerade oss i en park och ölade ner oss. Vi skulle ju se bob hund!!
Överdrivet stressade trodde vi att de skulle börja tidigt, sen ba aha de spelar kl 22. Så då hängde vi på en tom märklig bar där vi drack billig öl, shottade mycket av någonting och vrålade bob hund-låtar.
Taggis.
Alltså Conny<3
Sen var det dags, och wow och wow och WOW. Herreguuuuud!! Vem behöver ens någonting mer än att svetta ihjäl sig till livets musik?
Sen gick vi på bob hund-efterfest i 2 minuter, levde lite rövare, planerade crejsy äventyr och somnade tillslut som hundar i fotändan på varandra. 
Morgonen därpå skrek vi efter frukost, packade ihop oss och rusade in på ica.
Så satt vi på parkeringen, drack elk och diskuterade gårdagen och dagens planer.
Alltså: sova på ikea.
Sen kom jag hem, tog en tupplur och laddade om till nästa kalas. Trillingarnas 60års. Där bjöds det på vattenmelonshots, öllekar och UV-dans.
Verkligen dans! dans! dans! Citat Freja: "Det finns ingen som passar in så bra på ett rave i Berlin som du Erika".
Sen sprang vi in på Max innan stägning och fattade inte varför folk tittade suspekt på oss. Nåväl. Livet är en fest. Iallafall när det är helg.

Bakfickan är tömd på ess. Nykter i en vecka, oändliga sträcka. Jag kan allting om tristess.

En gång för ganska länge sen åt vi brunch hemma hos Josefine. En annan gång åt vi tårta och lekte med hundar.
En gång för lite mindre länge sen flyttade Moa in i sin lägenhet, så då åt vi obligatorisk inflyttningspizza. En gång fär ännu lite mindre länge sedan upptäckte jag en tårta på jobbet som var gjord (lite) (typ) i min ära, wow. Tokigt att jag var ledig hela den helgen oba missade hela kalaset.
Annat kalas var det när det vankades kräftskiva. Tyvärr dagen efter det riktigt stora kalaset aka födelsedagsfestivalen, så jag somnade i kräftskålen och gick hem jättetidigt.
I lördags hade skulle vi ha pluggdag och bli proffs på högskoleprovet. Hahahahahaha. Det gick dåligt.
Då drack vi öl istället och fick sällskap av fler kompisar. Martina delade ut komplimanger och sa att jag alltid påminner henne om Phoebe Buffay och det var ju lite konstigt men himla fint ändå<3. Sen någon gång hamnade vi på Oscars där vi hade både kul och mindre kul. Dagen efter hade vi gruppterapi och spelade Monopol i 3 timmar. Vi blev inte osams, det var bra.

Födelsedagsfestivalsfilmen

 
Det vart några minuters film också. Kul. Titta och önska att ni var där.

födelsedagsfestivalen/erikafestivalen/erika20/firadrickaöl

I tordags packade jag bilen megamegafull, och i fredags likaså. Dagen hade kommit, min 7305:e på jorden, min 20års-dag. In med 4 kamrater också så begav vi oss iväg till Häggenås.
Vi blåste upp en miljard ballonger och började rigga scen och andra roligheter inför festivalen som skulle äga rum.
Armband t.ex. Viktigt på festival så att ingen plankar.
Vi hissade flaggan efter att ha brytit 10000 regler (som tydligen finns om hur en ska behandla en sådan). Aja. Det var festligt.
Folk droppade in. Vissa bara helt plötsligt. Vissa efter långa vägbeskrivningssamtal. Spenderade nog halva dagen med att förklara vägen för folk.
Pop the Asti!
Så kändes det som att det var läge för ölbowling. De obesegrade mästarna Ekkenator och Viccenator skulle en en gång segra. Gud, varför försöker ens folk klå oss?
Bra folk i bra minikojan.
Sen fick jag världens sjukaste present av Sebban, Johan och Jonte. "Bara en liten grej". Haha, jag dog.
This calls for a gruppbild. Ena halvan av gruppen iallafall.
Så mörknade det och plöstligt såg det ut typ såhär. Så rejvade vi i discoladan tills det var dags för underhållning.
För vad är väl en festival utan livemusik?
Daniel bjöd på spännande avslöjanden.
Dans dans dans.
Kærlighed<3
Så vart det norrsken och natt och sen morgon. Vi dansade sönder marken och nog hela byn kanske. 
Morgonen började gry och vissa for hem, vissa kämpade på och intog tälten och vissa packade ihop sig i stora skedar. Sen sov vi kanske en liten stund innan städningsångesten började krypa. 
Bra sammanfattat av Adrian. Herregud att en har såna fantastiska vänner som tar sig ut på landet för att fira en. Wow. Puss och all kärlek.

okej okej kej kej, ta å titta på mej mej mej, kolla kolla att - jag är redan märkt för livet

 
Pluggar högskoleprov men överväger att flytta till Köpenhamn istället (vem vill följa med?). Är uttråkad och peppad på samma gång. Ber för finväder om 10 dagar då jag ska leka festival med alla mina finaste människor, tvinga folk att sjunga ja må hon leva en gång i timmen för mig och dricka jättemycket egenköpt bubbel. Fyfan vad nice. Moa har kommit hem också, hallelujah! Nu ska jag äta Tingssallad och sen rocka loss med mitt gubb-band. HADE!

RSS 2.0