14.38

Idag har vi spelat brännboll och sen var det inget mer på det schemat. Åh mina fina kamrater, nu är det inte mycket kvar.

20120530

Ikväll var vi på konsert med Martinas klass. Det var bra, bra, bra och ett himla fint avslut på kvällen. Bygger på det hela med lite jordgubbstårta och fira min fina mamma som fyller år idag.

jag har nya skor

Från ecco. Nu kommer jag kunna gå.

vackra, underbara, bästa helg

Sol, sol, sol, bad, får, cykel, sol, eurovision, mat, picnick, sol, blommor till mor, vattenspridare och sol♥

fredag

Efter en väldigt kort skoldag så tog vi oss en promenad hem till Ebba.
Moa showade off med lite cirkustrick.
Kul på muren.
Sen efter en snabb tripp till ica så lyckades vi skrapa ihop en slurpig pastalunch.
Nu ska jag ta mig en tupplur innan dagens nästa depåstopp. Fira Rebecca.

åh vad jag älskar sommaren

Världens skönaste skoldag. Världens härligaste väder. Världens godaste glass med dumlesås. Och världens roligaste hoppborg.

lite av det bästa

Att skjuta fram fysikprovet, få ett extra sommarjobb och få glassa i solen med portelloglass, 25 grader och sköna vänner. Det sammanfattar jag som kanske årets bästa dag. Ikväll ska vi grilla, och som om inte det var nog så har vi helgens bästa, bästa planer på det. Fan vad bra det är nu!

so let's fly

weheartit.com

för vi ska grilla

Fin, fin och kall kväll. Årets första försök till lite härligt brashäng. Dock utan någon vidare eld. Men åh så härligt sällskap.

ignorant boy, beautiful girl

Idag har jag ritat.

studentbalen 2012

Idag var det studentbal för min syster och en massa andra fina studenter. Åh, fattar inte att min käre syster snart tar studenten. Blir nästan lite (mycket) sentimental över det hela.

aday

Idag är det Aday. Vilket jag verkar vara ensam över att veta bland dem i min närhet. (Kolla här, så ser ni vad jag snackar om). Men vad gör det? Jag har utnyttnjat dagen till fullo, och jag tog faktiskt med mig kameran till skolan. Kul idé tycker jag. Att ta kort på allt i sin närhet liksom.
Lisa och Moa.
Fysik och kärnreaktioner.

på ledarläger

Vi lekte favoriten. Max, pax, lax, tax.
Vi utnyttjade skolgården. 10 sekunder senare låg jag på marken efter en dykning ner från toppen, med en skön början på ett par regäla blåmärken. Lite kul.
Alla fikapauser och finskorpor.
All skönsång. Favoriten var min, Maddes och Josefines (a.k.a Three Directions) vackra cover.
"Ta med nalle", och så var jag och Madde helnöjd.
Frukost blir som alltid godare på läger.
Vi fick första hjälpen utbildning, vilket skulle göra sig bra till nästa aktivitet...
Vi begav oss ut i ett par farliga bilar. Rätt så schysst (för er kära vänner skriver jag inte "juste") att för första gången bakom ratten inte ens köra lätt. När höger plötsligt blir vänster och när en massa skrikande brudar befinner sig tillsammans i bilen. Då är det så himla jäkla kul.
Eller när båda sidorna på bilen har ratt. Åh, jag har aldrig skrattat så mycket!

fredag

Ikväll har vi skrattat. Åh vad vi har skrattat. Lina och Ellenor har jobbat medans jag och Beidan kollade på och agerade sällskap. Sen skrattade vi mer. Så att magen värkte och kroppen var på golvet.

åh du proviva

Idag vill jag hylla pappa som bjuder på thai-buffé, solen som skiner så himla fint och provivan. Provivan mest, för att det är så gott att jag skulle kunna dricka 23 liter om dagen. Det skulle sitta fint. Lika fint som dagen idag. Mest gillade jag (förutom provivan då) mitt lag på idrotten. Vi var krabbor, och förbannat bra.

seabird

weheartit + tumblr

om att jag mår så himla bra

Jag är så glad över att få vara glad.
Låtar som påminner så himla, himla mycket om förra sommaren och alla dess äventyr.
Denna sommarens planer. Alla tankar och saker jag ska fullfölja i sommar, som gör mig så exalterad att jag spricker.
Förra årets spanskabok-letande som övergick till gamla dagböcker. Saker man tyckte då. Som känns så små nu, det får mig att känna mig så glad och lycklig just nu.
Det är sällan jag faktiskt uppskattar saker som träning. Men idag har jag tränat. Länge. Och det var så skönt.
Att jag tossar runt i mina mjukisbyxor och inte gråter över en massa plugg.
Det faktum att jag på senaste tiden har fått så fina betyg och flera av den fina bokstaven A.
Morgondagens stora spanskaprov känns liksom helt okej, och just idag känns det lite roligt att lära mig några extra ord.
Jag mår så himla bra. Det vill jag alltid göra. Kanske är det allt fågelkvitter och kvällssolen som fortfarande skiner på den klarblå himlen. Jag hoppas att den håller. Denna fantastiska känsla. Och om den inte gör det, så är det inte så farligt det heller. För det går oftast över ganska fort.
149790_3452226418203_1047054175_3312275_201328667_n_large

det var gott

Fin söndag. Jag är på topphumör. Både i kropp och i knopp. Måndag imorgon känns inte alls fel. Nästa helg är det ledarläger och allt är bara bra nu. Och så har vi ju denna underbara rabarberpaj jag drog ihop nyss. Bara fint.

att hänga med er är så himla bra

+ Alldeles för många bilder för fula för att visas.
Det är alltid så kul, och alltid så bra. Man kan liksom aldrig motstå att brista ut i skratt. Mer er, mina fina, fina, fina vänner. Ni är så bra att ha.

jag hinner inte med. men det är bra

Tiden går så fort. Provtiden var för kort. Amanda är hemma. Imorgon är det plötsligt fredag igen. Utvärderingar. Inbjudningskort. Student. 43 dagar. Sommarlov. Och imorgon ska det snöa.

färger som bara syns på natten

Och så var det maj, och kvällarna är plötsligt inte längre så kyliga. Igår var fantastiskt trevlig. Lite grill, lite häng och mycket härliga männsikor. Alldeles för många steg för benen att orka och lite för jobbiga vindar. Men fortfarande. Så kul.

RSS 2.0