när det var jul

Kolla! Söt jävla familj.
Tidig julaftonsmorgon (eller ja vid 10-tiden kanske) tog vi bilen över Hårkan för att komma till julväntande Häggenås.
Vi hade världens minsta och sötaste gran<3
Men betydligt större kakbuffé. Detta är alltså en bråkdel, av det ena bordet.
I år var vi "bara" 11 personer tillsammans och firade. Knäppt. Fick nästan plats med alla runt ett bord.
JULKLAPPAR!! KONSUMTION!!!!!!!!
Jättefin bild på mig och syrran. Vi åt knäck och praliner och mat och allt som en gör och sen jobbade jag resten av julen. Ja, ett väl utfört arbete ger en inre tillfredsställelse och är den grund varpå samhället vilar.

/=++^^#!!°!!#^^++=\

33 timmars julledighet var ändå nice. Är inte såhär fab för tillfället. Mellandagarna is killing me. Behöver fotmassage och 2 extra händer. Snart är det nytt år. Fan vad spännande.

NU ÄR JULEN HÄR!!!!!!!!!!!

Kolla vad fint. Här var jag i helgen. I Malmköping med släkten för att fira en födelsedagsgubbe, aka min farfar. Det var mysigt, och kul att titta på små kusinbarn. Bäbisar är så roliga.
Jag i min vanligaste position. Tupplurar är nog det viktigaste i mitt liv just nu. Å en dag när vi åt my little pony cake på Ecocaféet och Josefine matchade fikat.
Igår klädde jag ut mig till julgran. Det var julfest, glögg, lek och dans på gång.
Vi började kvällen med att sätta Feliz Navidad på repeat och äta tacos. Några timmar senare var det dags för en mycket intensiv omgång av julklappsspelet. 
Standard häng i badkaret.
Oklar stund när Oskar försökte skapa god belysning med hjälp av hushållspapper. Mer självklar grej att dricka glögg ur tacoskal.
Kvällen swishade förbi. Vi dansade foxstrot, drack mer glögg och tog skitcoola bandbilder. Wow alltså. Kolla bara. Imorse fick jag agera ingenjör och laga kaffebryggaren, sen åkte vi på Donken och kritiserade tyst deras musikval kl 11 en torsdagsmorgon efter julfest. En himla bra julfest. Vill ha julfest året runt. 

snart är året slut

Vi börjar historien i Festavs badkar för 2 veckor sedan. Där drack vi bubbel och saknade tiden vi var arbetslösa och kunde göra vad vi ville, när vi ville. Men nu får en utnyttja fredagskvällarna istället.
Dessa personer är<3<3<3
Sen gick det en arbetsvecka (okej jag var faktiskt i Åre några dagar också) och helgen var kommen, igen. Denna kväll samlades hela Östersunds indiescen på Tingshuset för att lyssna på Amason.
Det var så jävla bra. Sen köpte vi vinyler som de fick signa samtidigt som vi diskuterade deras scendekoration i form av uppstoppade djur.
Så svepte vi en Norrlands på vägen hem till Josefine, där vi slurpade i oss lite prosecco och skålade för hennes och Olovs lägenhetsköp(!!). OCH SEN gick vi på Jane Doe och köpte 11%ig öl. Sen kom jag på att jag skulle jobba kl 6 dagen efter så då gick jag och sov.
Sen dess har jag hunnit med diverse julmys. Hos Moa, med jobbet och så igår hemma hos Felicia.
Vi slog sönder en piñata vi hade köpt till henne i födelsedagspresent. Kul grej. Sen drack vi glögg och pratade om boys och sånt en brukar göra.

"Detta är Åre, tadaa"

Jag har varit ledig!! Minisemster!! 3 hela dagar!! Åre!!
Jag mamma och pappa spontanbokade in oss på Holiday Club.
Och sen har vi gjort ca inget speciellt pga ikke-säsong. Klivit upp 7 på morgonen för att springa på gymmet och simma lite morgonsim. Bosatt oss i Saunaworld. Ätit den godaste måltiden i våra liv (säger bara jordärtskockspuré med tryffel<3<3<3<3). Strosat runt. Druckit öl. Typ så.
Igår tittade vi på Wallmans och det var kul och bra men lite folk i publiken och tråkig mat p.g.a julbord.
Sen träffade jag kamrater, lyssnade på julmusik och drack Kahlua. Sen gick vi på Country Club och tittade på hockeyspelsturnering och sittdansade. Alltså satt på golvet och dansade. Kul kul!
Imorse klev jag inte upp klockan 7 för att springa på gymmet iallafall. Heh. Vi cruisade istället, och sen for vi hem. Slut på minisemester.

RSS 2.0