storsjöyran 2013

Livet är upptaget av en gassande sol och ett festivalande Östersund. Åker ständigt cykel mellan stan och hem, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Vi parkerar oss på trasmattor i någon park, äter mat i gräset och badar någon tredjestans. Vi sjunger med till favoritlåtar och dansar tills vi ramlar. Det är svettigt, stökigt och smutsigt, och trots det inte helt fantasiska artistutbudet så är det precis så bra som det ska vara. Underbart, folkigt och det ÄR Storsjöyran!
 

hemma

Har stigit in i mitt hus, slagit mig ner i MIN säng och konstaterat att trots mina senaste veckor varit fantastiskt bra, så är det så fruktansvärt skönt att få vara hemma och lite ensam. Bara lite längre än toabesöken, bara att få sova i ett eget rum. Fan vad skönt. 
Har varit väldigt dålig med kameran då min laddare har varit på vift. Men annars så har den senaste tiden varit lite såhär:
Startade i Sundsvall där solen strålade och likaså stämningen och sällskapet.
Annars var det jag och havet, där jag satt och tittade på båtarna och vågorna, och njöt av att vara, ensam.
Spelade minigolf på den nya banan. Himla kul en!
For till Lörudden. Åh detta ställe, så mysigt och fint och så har det världens godaste fiskgryta.
JAH, åh så makalöst gott! ----> For vidare söderut och tittade på fina träd.
Plockade med tältet och for ut till ingenstans. Skog närmare bestämt. Där festivalade vi en helg med barabarabara Pink Floyd-anda. Helt makalöst. 2 magiska (!!!!) konserter och fantastiskt sällskap. Sjöng hela dagarna och hade det underbart roligt!
For vidare (fram och tillbaka, fram och tillbaka), och tog ett stopp i Uppsala, staden där alla cyklar. HERRE, så mycket cyklar överallt!
Poff, hej, hamnade i Stockholm. Där det spenderades timmar i alla secondhandbutiker, och sedan plockade vi upp SARAAAAA!!! på Arlanda. I två veckor är hon hemma och det är så himla bäst!! Sen gjorde vi inte så mycket mer, förutom att hänga på playan och äta massa mat.
Åt t.ex världens godaste hamburgare.
Och sushiiiiii (bra bild pappa...)
Så strossade vi runt där som vanligt i några dagar innan vi åkte till våra vänner i Gävle för 3:e gången under resans gång.
Gick på en jätterolig/konstig/spexig/annorlunda restaurang där alla sorters prydnader klädde både vägar och tak, portionerna var sanslöst stora och servitörerna hade cowboykläder, kastade jordnötter och dansade på bardisken.
Så. Himla. Gott.
 
Och efter den middagen och diverse kvällsaktiviteter så sov vi en sista natt innan vi packade ihop vårat pick och for hem igen. Hem. Åh, himla skönt det med!
 

Why in the night sky are the lights hung?

Har flytt till en strandkant vid havet. Här tänker jag stanna i 3 veckor. Eller inte vid strandkanten, men borta. Vart jag ska, ja det vet ingen. Men det är skönt att vara där.


När vänner har fyllt år för längesedan men man ändå kan äta festmåltid och fira månader senare.
När en annan fyller år precis och det är klädkod "stiligt" och ballonger, och när det är 50% på alla kläder på jobbet.
När Storsjöcupen invaderar stan igen och torgets fylls med hurrande fotbollsspelare och godisregn-sugna barn (vi).
När man får se konfettiregn.
När gruppbilder blir alldeles för dåliga men det är kul ändå.
När man badar i solnedgången och när man aldrig någonsin har hatat en backe så mycket som efter man tagit sig upp & ner & upp & ner & upp......
När man cyklar hem efter en jobbig dag med en vansinnig träningsvärk som börjar krypa, och så står världens bästa vän och väntar på en efter den brantaste backen och bjuder på fika.
När ett år plötsligt har swichat förbi och bästa, bästa Bebbo äntligen har kommit hem till Sverige igen.
När man grillar världens godaste mat.....
.....och tillsammans vill göra det estetiskt och snyggt.
När hela gamla gänget är samlat igen.
 
Då. Då är det bra.

RSS 2.0