skivor, fitness och kaffeslattar

Hola! Vi har fått våra skivor!!!!! Kom å köp!!
Att leva som fitness-Erika är en fröjd. Här super-mums-protein-innan träning-frukost: Bananplättar (1 banan + 2 ägg) och kvarg blandad med kanel. Mmmmm. Här bredvid ser ni mina undersåtar som peppar idén om en fitness-Erika-blogg. Hahahah. No. Här var vi iallafall kaffedruckna och belåtna efter ett bra secondhandbesök.
I onsdags tittade jag på Klungans föreställning. Det var bäst. Älskar Klungan så mkt, + Olof Wretling är min roligaste person i livet. Annars är det julmiddagar, minnesstunder, dop och bröllop som ska cateras. Så, jöbb jöbb. Och så är det med det.

det enda som är värre än att förlora är att inte ens ha kämpat!!!!!!

I helgen har jag inte varit på punk-skivsläpp, partat med gamla klasskamrater eller dansat på Oscars. Nä, jag har tittat på får, pysslat till julmusik och fått utelekskrigsskador pga är så tävlingsinriktad. 

jättekonstiga födelsedagsengångskameran

När jag fyllde 19 befann jag mig i Venedig och tågluffsrus. Jag som älskar engångskameror fick en kul sådan i present av mina resekamrater. Tyvärr blev det inte så mycket födelsedags eller tågluffs-bilder, men däremot en annat massa kul. Så, smakprov, varsågod.
OBS. Varning för felplacerad rulle och avklädda kroppar.

And far from flying high in clear blue skies, I'm spiraling down to the hole in the ground where I hide.

Ni vet på krogen när folk frågar en om det är bra och jag alltid svarar att "ja, annars skulle jag ju inte vara här." Att "annars skulle jag väl ligga hemma i fosterställning i sängen och lyssna på typ ledsna Pink Floyd-låtar"?
 
Well, Pink Floyd har släppt nytt.

sconesfrukost, födelsdagsfirande och musicerande

Men HEJ! Jag finns fortfarande här. Frågan är bara om jag inte gör någonting om dagarna värt att föreviga, eller om jag gör för mycket att jag inte har tid. Kanske en blandning av de båda. Vi tar en titt.
Jag spenderar en hel del tid i replokalen med massa kul och DUKTIGT folk i min faders musikprojekt.
På tal om far så var det ju farsdag en dag och då åt jag annan frukost än kvarg och avokado //Fitness-Erika. En annan dag hade jag och Sara kreativ verkstad och målade på kartong.
Sen for jag ju till Stockholm en sväng.
Lisa fyllde år och det var soligt inomhus. Några dagar senare kom min syster hem!!!!
Vi åt på Chaow Praya, såklart. Bästa inredningen.
Igår firade vi Tilda i efterskott. Det var kul med uppdrag, allsång och likör-cupcakes. Ah, för de andra. Jag drack vatten och körde hem när de andra gick på krogen. 
Men det var det ju värt, eller behövligt iallafall. Nu när en bor i studion. Hoho!

Viktors film

"Ah, man kan filma!", och så kom jag hem med detta på min kamera. Här är Viktors skildring av en del av vår Saturday morning på Rödön. Kökshäng och massagegrepp. Varsågoda.

ett dygn på Rödön

I fredags for jag till Rödön två gånger. En för att jobba och den andra för att fira åldrande och så. Lisa fyllde år och bjöd in till kalaskalas.
"HALLÅ, vad kul, vad roligt!". Jag var lekledare aka Gry Forsell.
Birk var dålig förlorare.
Tjusigt födelsedagsbarn.
Tjusiga firare.
Mycket ? på denna bild.
Koseligt.
Sen åt vi tårta. 
Å drack öl. Här efter återfunnen vänskap och uppläxning kring feminism osv. Ja sådär som det brukar vara. Sitt ner i båten alla män!!
Mm, typ sådär ja.
Sedan vid gryningen där någon gång så somnade vi i en hög, typ. Några timmar senare vaknade vi igen, kaffesugna och mysiga.
Vi lyssnade på peppig musik, lekte med ballonger och önskade fortsatt kollektivliv.
Stekte bacon och åt överbliven västerbottenpaj. 
Och mös med vovvisarna såklart. Timmar senare efter squatspass, massageringar, 14 tekoppar och dåliga TV-repriser så lämnade vi det gula huset för denna gång. Så himla, himla bra dygn alltså. Mmmm!!

när jag hade tråkigt och åkte till Stockholm istället

Min order var pappas lag så igår åkte vi på äventyr.
Vi åkte jättejättetidigt och jättejättelänge.
Hit närmare bestämt. Estocolmo.
Mmm, fint.
Det var bara en snabb visit i centrum så jag strosade mest runt på Söder ett tag innan vi blev instängda i rusningstrafiken.
Å ja, godnatt, godmorgon och sen for vi hem igen.

styrketräning, skivomslag och brie i badkaret

Ah, det är just det jag sysslar med på dagarna. Tillsammans med överkonsumerande av Netflix och små (stora) gnuttor av livskriser. Har även tagits in som joker i pappas projekt och har nu ytterligare skivinspelning på schemat. Så ja, så är läget. Och annars är jag bara uttråkad, så ta mig gärna på äventyr. Tack.mygirlghost:

please install this in my bedroom and in my shower.
Jo fan, jag har ju gjort en sådan med......
 

RSS 2.0