om drömmar

En dröm? Jag har många drömmar. Jag är en drömmare. Men samtidigt vet jag inte vad jag vill. Kanske är det det som gör det så spännande. Jag vill ha kul. Det är min dröm. Att trivas mest hela tiden och aldrig vara ensam. Att typ stå och segla på en skitfet båt i klarblått vatten, simma med delfiner och åka luftballong - Det är sådana saker jag vill göra.
Om jag vill bli känd. Isåfall småkänd, typ sjunga på allsång på skansen och vara sommarpratare i P1. Det skulle vara så himla fint och så himla mysigt. Har inget behov av något kändiskskap. Är jag känd bland mina vänner och min familj som någon bra så passar det alldeles ypperligt för mig.

+++

Några nya fina ting. En tröja från weekday, en shortsdress från H&M och handgjorda armband från den bästa gatuförsäljaren.

en estocolmo

Världens roligaste dagar med världens roligaste människor. Gråter av tanken på att på söndag är det inte vi längre. Dessa underbara små liv. Jag saknar mina sköna rumskamrater redan. Jag saknar alla udda nattsamtal och alla rulltrappsdanser. Alla för långa promenader och alla söminga studebesök. Alla trasiga paraplyn och all överexaldtet. Fan vad bra vi har haft det!

midsommar

Midsommar, blommor, lax och jordgubbar. Knäppa släkten, gitarrspel och årliga bilbingon. Snart måste jag kliva upp igen. Imorgon far vi till Stockholm.

under det senaste dygnet

Efter en låång arbetsdag igår åkte vi till Matildas stuga isället för att åka hem. Det var mys, mys och så himla bra. Har inte skrattat så mycket på länge. Sov som en gud i lillstugan, och sen traskade vi tillbaka för ennu en dag med våra fina konfisar.

måndag


Som lite afterwork på dagen så for vi hela (stora delar av) gänget hem till Lotta för väldigt mysigt häng och sällskap. En knäppis-hund, en underbar sallad och en massa trevliga historier. Som det ska vara.

16.39

Igår var kul, trots vissa komplikationer, kul. Har dragit på mig en skön förskylning som inte tycks vilja bli bättre. Inte lika kul. Imorgon börjar jag jobba. Men det blir kul. Fann ett gamalt presentkort också och passade på att handla en eftersuktad tröja och lite andra nödvändigheter. Typ som armbandet. Himla fint tycker jag.

en film

Från igår. Nu har jag sommarlov och det känns bäst. Ikväll ska jag täffa min kära klass igen. Det blir inget annat än superkul!

åh så himla kul
Imorgon får vi sommarlov. Vi förskottsfirade hemma i Ebbas urmysiga hus med grillning, brännboll och en massa döknäppa lekar. Åh så kul vi har haft. Jag och mina kära kära klasskamrater. Håll ögonen öppna, så ska det snart få sammanfattas i en liten film.

studenten 2012

Nu har dom stått på skoltrappen och sjungit. Nu har dom stått på uppe på flaken och sjungit. Nu har dom stått på rådhustrappen och sjungit. Nu har dom gått ut. Lite sorgligt i all denna lycka. Min fina, fina, bästa syster. Vad stor du är ♥

olivia & sara

Jamtli är mysigast och Sara och Olivia är finast. Idag har vi fotat. 2 dagar. Och sen så tar dom studenten, och vi andra gråter.

och kanske världens godaste müsli

Jag har avverkat många sista den senaste veckan. Mina sista prov, min sista samhällslektion, min sista spanskalektion, och resten av av alla riktiga lektioner. Får inte riktigt ro ändå då det är studentfirande på gång och jag har aldrig någonsin gjort så mycket mat och tårtor. Äntligen är altanen bastuvarm, vilket betyder att vädret börjar ta sig. Idag ska jag göra ännu mer mat och tårtor och fota studentbilder. 2 dagar kvar. Kom igen nu solen.

3 juni

Ibland är det skönt att vara själv. Jag spelar gamla TV spel, kollar på nostalgiska filmer och går på ölprovning. Men jag drack cola. Pappa spelade och det var gratis mat. Så himla bra. Imorgon får vi tillbaka fysikprovet. Kanske är det det som gör att jag sitter med världens magknip just nu. Eller det dumma, dumma regnet. Som är här fast det faktiskt är den tredje juni.
Cb14491cdc78ac97bf07d041c29ff6cb_large
weheartit

RSS 2.0