jag har en fantasi

Igår var vi hembjudna till Martina för klädskänkning, tedrickning och underbart mysigt sällskap. Det var den bäste idén på länge. Inte nog med att vi kunde träffas allihopa och diskutera alla dessa med och motgångar. Jag fick ju tillochmed mig hem några fina plagg.
Mindre kul nu. Matte och Fysik. Lovely.
-Så här såg det ut igår. När vi drack te och åt världens godaste kakor.

en kväll i januari

Glada Ebba och Felicia.
Jag fick en present.
Fina Lisa och Towe.
Igår hade vi två regler. Utan klänning - ingen mat och maten måste ta slut. Det var två bra regler. Jag höll tal också. Det är så man ska göra när man har finmiddag. Vi hade det fasligt roligt och senare på kvällen drog vi på oss myskläderna och mysmusik och hade det sådär bra som det brukar vara i ett sådant scenario. Vi avslutade det hela imorse med dunderfrukost. Det var en så bra start på dagen att jag tillochmed åkte ut på skidorna sen. Nu är jag hemma igen i denna underbara hög av täcken och kuddar. Här ska jag stanna hela dagen.

fina fina fredag

Idag är världens bästa fredag. Jag och Lisa var duktiga på hexametrar. Jag hittade en gammal fin jacka hemma (som mer ser ut som ett parasoll på bilden. Men den är fin.) Jag har nog aldrig skrattat så mycket på skolan som idag. För alla är så roliga. Ikväll kommer några av dessa roliga, fina personer hit. Jag har dukat fint och gjort alldeles för mycket chokladmousse. Men åh så kul det ska bli.
-Här är jag. I min fina jacka.

Noah And The Whale

Jag dricker te och skriver musik. Gör om min spellista som är sådär galet utsliten att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ska hämta ett recept. Imorgon kommer fina hit. Då ska vi äta.

men vi ska spara

monki. weekday. daniel wellington. kandeeshop.
Om jag hade lite mera kosing.

slut

Så kom den dagen då det var dags för ännu ett slut. Ännu en konfirmation. Det var känslosamt på både det ena och andra sättet. Dom är så fina. Sådär att vi helst inte vill att det ska vara slut. Kommer faktiskt sakna dessa underbara människor en hel del. Men som det sägs. Allt sitt goda har sitt slut. Så tills vidare får vi leva på fina minnen.
Så talangfulla vänner jag har. Blir alldeles tårögd för att dom är så otroligt fina och bra.

ett, två, tre

Tofflor, indiska, kofta, cubus, jeans, monki.
Jag vet inte om jag ska behålla jeansen. Dom är snygga och högmidjade. Men lite stora. På det viset att man inte riktigt vet om det ser sådär galet snyggt ut. Eller om man bara ser ut som en tant. Vi får se. Jag hoppas på det första alternativet.

becca

Här är min vän. Hon är bra. Det var äppelpajen också. Riktigt bra. Idag har vi strossat runt i stan. Jag har fyndat. Ni ska få se.

alla dessa ljud

Längst skolans trappor och golv. Idag var en skön dag. Och imorgon är det plötsligt fredag igen. Människor som testar alla dess ringsignaler på bussen uppskattas ej. Ännu mindre ett tinitustjutande klassrum blandat med borrmaskiner. Här hemma är det tyst. Men jag ska spela gitarr.

jag behöver dig kom hit och rör om. jag behöver nått att skriva om

Jag vill ha ett jobb. Jag vill göra något nytt. Jag vill måla. Jag vill ha ett fint skal på min telefon. Jag vill fotografera människor. Jag vill kunna filma med min kamera. Jag vill skriva vackra texter. Jag vill göra musik. Jag vill bjuda mina fina vänner på middag. Jag vill ha en fin lusekofta. Jag vill ha ett jobb.
Jag känner mig så inspirerad att skapa så att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
lusekofta
-Anlita mig. Jag kan göra allt.

Flight of the Elephants

Terry Fan.

internationell

Jag fick en fråga. Om gymnasiet. Jag tänkte berätta. Några ska ju söka snart.

Jag går Natur Internationell. Allt på engelska. Är tanken. Men vi har både svenska och engelska böcker. Vi har genomgångar på engelska. Och arbetar mest på svenska. Så att vi förstår. Våra lärare är jättebra. Och roliga.
Efter våran första lektion var jag chockad. Jag trodde att det skulle vara betydligt svårare än det var. Det enda var att man lyssnade mycket noggrannare. Man vände sig otroligt snabbt. Inga problem alls. Det "svåraste" skulle vara samhällen där vi pratar mest egelska och det är många nya ord. Men det är absolut inte ett problem med egelskan. Det är bara roligt. Att det är lite annorlunda ifrån det "vanliga". Så funderar ni på internationell så skulle jag rekomendera det. Inte nog att vi har utbyte med en engelsk skola i trean. Då vi åker dit en vecka och bor där. Och sen kommer dom hit. Jag trivs iallafall hur bra som hellst. Med lärarna, klassen och lektionerna.

snö

Lite mycket snö. Och ganska mycket kolbullar. Jag har wookat en massa god mat. Det är mysigt i husvagnen.


om igen

Sovmorgon till 12.50. Kanske det skönaste jag varit med om.  Så borde det vara oftare. Särkilt i sällskap av att få sluta tidigare.
Jag ska hyra in 4 av mina musikaliska fina vänner. Så ska vi bli lika bra som dessa. Kolla bara. Dom går på repeat.

o du fina hund

Här är Maja. Hon är fin. Oftast vill hon inte sitta still. Men det gjorde hon iallafall på en bild.

grattis på födelsedagen

-Du var bra. Du är bra.

idag blir jag glad av

Mina fina, fina vänner.
Min konstiga familj.
Hundvalpar.
Överbliven thaimat från gårdagen.
När någon lyssnar.
Nya avsnitt på en bra serie.
Sommaren.

"damn it man, KISS THE GIRL!"

Igår var mötesplatsen hemma hos Martina där vi i våra finaste sovbeklädnader drack bål, åt ost och kex, kollade på handsome män, åt pizza på golvet och beklagade oss över sådant som egentligen borde vara tvärtom. Sådant vi gör. Jag och mina ack så fina vänner.

det finns räddning

Vi gjorde en film på lägret. Jag har filmat. Vi är nöjd. Den är fin.

så gör vi

Har ätit den ultimata nyårsmiddagen och skålat champange. 5 januari. Nu kan vi kalla det 2012.

jag försvann

Vi åkte på läger.
Vi mös.
Och när vi inte skrev fina saker om varandra...
...körde alldeles för jobbig morgongymnastik...
...åt en massa god mat...
...eller bara umgicks...
...så hängde vi mest framför brasan med en kopp choklad.

det har aldrig någonsin gått så fort

Vi hade ledarutbildning, läger & födelsedagsmiddagar, och så gjorde jag en egen tröja.
Vi var på mer läger. Vi åt sura godisar. Vi skrattade, och var på Musik Direkt när Madde och Martina spelade.
Jag och Sara var i Stockholm. Vi hade middag mest hela tiden, och så gick vi på isen.
Vi fortsatte med våra middagar. Vi badade isvak, och så lekte vi med kopiatorn.
Det var valborg. Vi hade tacoförsäljning. Rebecca fyllde år. Det var många varma utekvällar, och så åkte vi till Göteborg.
Vi hade picnick hemma hos mig. Grillkväll blev en självklar kvällsaktivitet. Det var skolavslutning, och allt var så himla kul.
Vi hängde i Anna och Saras stuga. Det var storsjöcupen. Vi var på 50 års fest. Vi åkte till Stockholm och våra kära vänner, och så var det världens roligaste yranvecka.
Vi hängde i stan och på picnick. Vi hade avskedskalas för Amanda, och så hade vi det helt galet bra i Amandas stuga.
Gymnasiet hade börjat och jag trivdes i min klass. Vi fjällvandrade och hade klassfest. Jag fyllde år, och så sjöng vi skönsång.
Amanda kom hem och vi träffade fina figurer. Det var höst och fint. Vi åt thaimat, och så åkte vi på läger.
Vi var på mer läger. Vi spenderade en hel fredag på akuten. Vi åt brakfrukost. Olivia kom hit, och så hade vi Harry Potter maraton.
Vi var i Åre och kollade på Pistvakt. Vi umgicks, och så var det världens mysigaste jul.
-Sen var det slut.

ett gott nytt år

Vi åt middag på golvet. Vandrade runt i natten. Kollade på fyverkerier. Vi somnade i en stor hög i en säng. Vi handlade mat och gjorde brakfrukost klockan tre. Och hade det helt galet, konstigt, trevligt, kul. Som vanligt ungefär. Fast nu var det ju ett nytt år också. Hur som haver. Mina vänner är bäst.

RSS 2.0