So if you meet me have some courtesy, have some sympathy and some taste

Ey. Kul att alla kom på vår spelning igår, det var crejsyyy.!!
Citerar Jonathan: "Alla som inte var där. Ni missade en upplevelse för livet".
Men livet är väl att gå miste om fkn allt för att en jobbar hela tiden. Typ som årets finaste soldagar. Nåväl. Tur det finns lunchrast iallafall.
Och fina kompisar en hinner hänga med lite grann iallafall. Innan en ska upp och jobba 5 timmar senare. Eller innan någon annan ska flytta till andra sidan jorden och så.

en snabbrepris

En gång i tiden hade vi syjunta hemma hos Anna. / En annan gång var jag hos Moa, fast det är jag ju ganska ofta ändå.
Förra fredagen tog jag första flyget ner till hufvudstaden för att gå utbildning. Så nu har jag en fin knapp på förklät. Snart ska jag tillochmed få ännu finare grejer när jag ska på nästa utbildning.....to be continued.
Sen vart det öl en kväll, men jag skulle jobba 6 dagen efter, som vanligt, så jag var bara med och jamade på förfesten. Dennis skällde ut oss för att trubadurer är töntiga, men 2 minuter senare drog han solon som han aldrig hade gjort någonting annat.
Erika och Rikard var på besök från Göteborg, så då måste en ju passa på att hoppa i snön eftersom sånt inte finns där. / Och en annan kväll var jag med Moa. D va kul. D var det. Imorgon ska jag jobba i 10 timmar. Hejja!

heeeeeej dick, heeeeej dack, jaaaag slog i, oooooch vi drack

De senaste dagarna har jag varit i Linköping och varit jättedålig på att ta kort. Har varit för busy och underhållen. Men jag har iallafall cyklat massa miljarder mil. Blivit väderbiten av all motvind som går åt alla håll och av vårsolen som varit framme och väckt livslusten i en. 
Jag var varit på kravall (alltså krav på overall), så fick känna mig som en äkta civilingenjörsstudent i gul ovve med "jag kommer få högre lön än dig" och "kod blå - vaska välfärden"-märken på. Mmmmm, represent.
Det var mycket roligt iallafall. Vi dansade på ett dåligt scilent disco och drack glass-drinkar. Vad mer behövs? / Bilden på cykeln därefter representerar när jag åkte heeeelt vilse i Linköpings vildmark i jakt på en cykel och lyckan som infann sig när jag äntligen fann den.
En dag skulle vi hålla i fulvinsrunda, men jag fick vara med och tävla istället. Yee. Vi gick skottkärra och slurpade vin i diverse märkliga tävlingar.
Sen hade vi mexikansk bastu med Saras häfvlag där vi (såklart) tävlade i ölhäfvning och andra ting, slog piñatas, sjöng (eller ja jag lyssnade) på gyckel och drack tabasco-tequila. Roligaste!! Sen åt vi 1000kg nachos på mellanfest innan vi dansade bort oss på Flamman. / En annan kväll, eftersom sushi är livet, tog vi oss till lyxstället och åt jordens fräshaste fisk, typ. Wow. Sen var det slut på bilder men vi har strosat, ölat, ätit, brunchat, cyklat, sovit, varit vakna osvosv. Kula grejer. Hamnar kanske här en dag ändå. 

RSS 2.0