saker jag gjort (ätit) på sistone

Herregud what a beautiful place we live in.
En helg i januari var jag ledig. Då passade jag på att laga massa god mat och fin frukost con mi familia.
Har hängt i studion och lagt sista sånggrejerna innan vi ska in i nästa studio. Sen vart jag medbjuden på spontanspelning där jag kunde ca 2% av låtarna. Kul ändå. Improvisation är allt.
Såklart har jag varit på Max-dejt och provsmakat alla nya vego-alternativ, mmmmmmmm. Å lagat mycket smaklig grön soppa med majs och morots-bröd, mmmmmm.
En dag promenerade jag i skogen, pulsade över lägdor och ängar och sen var jag vilse. Stark upplevelse ändå. Så fint att bara vandra omkring bland snökrisatliserade träd, lyssna på gamla sommarprat och komma på textrader till kommande låtar.
Åter igen men alltså SATAN det är så fint med snö och sol. Tuppar av. Har även köpt nya icke så snövänliga dojjor. Nice.
Och så var vi ju som sagt i Persåsen och åkte dödskälke. Det var livet. Sen drack vi öl och lyssnade på after ski-musik och trallade några timmar senare in på Oscars där vi överraskades av deras helt okej musikval och dansade Martinas greklandsdans tills i lessnade ihjäl oss och åkte hem.
Och det var det.

krossa eller krossas (den gången vi åkte till Persåsen)

Igår var årets dag. Wow alltså. Dels för att vi var lediga, dels för att det inte var 25 minusgrader ute, dels för att vi skulle roadtrippa och såklart för att vi fick hälsa på Josefines häst på vägen.
Kolla gänget. Värsta skolklassen. Målet var alltså Persåsen där vi skulle göra världens farligaste, adrenalinpumpande och roligaste grej: åka sleighcross.
Lite romantiskt också.
Älskar ändå vintern dagar som dessa. Så mysigt att ha på sig 100 lager kläder, springa runt i snön och ha varm choklad-pauser. Jag var nog rädd 100% av tiden men det var SÅ kul!! Sen vart vi trötta, ramlade i liften, tappade rattar och bromsar (säkerhet??????) och liften stängde. Då körde vi gäspandes hem, tog oss välförtjänta tupplurar och laddade upp inför after-kälke. Men det kommer en annan gång. To be continued.

en sen lista om 2015

mest spelade låt: Någonting med bob hund, antagligen. 
mest sagda ord:  "extra kaffestyrka", eller bagel kanske. Säger nog det 400 gånger om dagen.
mest besökta platsen: jobbet och min säng. Ica supermarket traktören kanske?
mest träffade person: Moamoamoatoa.
mest ätna maträtten: Äter sushi hela tiden på mina lunchraster. Annars pasta med soltorkade tomater, paprika, champinjoner och andra goda grönsaker en har hemma<3
årets bästa beslut: åka på Roskilde. Det var allt.
vad har du lagt mest pengar på? livets dryck
vad har du druckit i år? Flat white och tuborg.
vilken månad var bäst? Juliiiii, och augusti. De innehöll många roliga upptåg och partys.
vad kommer du komma ihåg från 2015? camp våtservett, gaus, SOF, omoralisk, Erikafestivalen.
konstigaste faktan du lärt dig i år? Säkert någonting från QI (världens bästa tv, titta på det). Men har inte en tendens att lägga allt sådant på minnet.
hur har du mått 2015? Överlag jättebra, tröttnade lite på slutet, försöker tagga till igen. Det går sådär.
vilket var ditt bästa köp? Mitt piano kanske. Har inte nyttjat det så mycket än kanske, men bra investering.
vart har du rest? Linköping, Danmark, runt i sverige. Dåligt med utlandstripper.
tråkigaste som hänt? Skadade nacken och vart sjukskriven, tappat mycket fritid och spontanhäng, stressat på jobbet.
ny sak du provat på? LSD? hahaha, nej. Jobbat som barista, spelat in skiva(or), spelat i cirkusorkester.
har du fått någon ny hobby? har inte tid med nya hobbys :/
har du några planer för 2016? Ska vidareutbilda mig i baristayrket, spela jättemycket musik, söka skola i Köpenhamn (och kanske beje mig dit då).
hur har du klätt dig? 
 
har du lärt känna någon ny person? Ja, så jäkla många små skatter<3
hur tror du 2016 blir? Så himla oklart. Har inga riktiga planer och känns som att alla ska flytta. Men det är kul med oklarheter ändå. Kan ju göra i princip vad jag vill. Det är galet.
vad hoppas du inför 2016? Att jag ska hinna ha mer tid till att göra roliga sker. Att någonting kul och drastiskt sker. Att folk blir snälla och vettiga. 

det vart ett nytt år

Arbete arbete arbete arbete. Det är det det är. Men lite annat har väl hänt också. Titt.
Jobbat (ännu mer, heh) på mitt andra gamla jobb och gjort en miljon landgångar. Å haft crazy personalfest.
Varit bakis på jobbet efter crazy personalfest. Sett en fin himel, typ?
Firat nyår, för tusan. Tog inga kort på hela kvällen, men vi drack skumpa och lekte mörkerkurragömma och firade in det nya året med att lyssna på "Shots & squats"?. Så mycket ologik i vårt nyårsfirande. Aja det var sköj.
Tröstätit ca 50 portioner sushi pga är en utsliten arbetare. Lagat den bästa vego-lasangen i världen<3
Dejtat med denna pärla. Sen gick vi på post-nyårsparty som ingen visste var ett nyårsparty, bara Moa. Där drack vi glögg och sen skulle jag jobba dagen efter såklart så jag fick åka hem innan tolvslaget :(

RSS 2.0