40+7

Jag hostar, snyter mig, läser español, äter thaimat och ser våren växa fram. Lite gott i det onda. Imorgon vill jag hemskt gärna vara frisk. Då ska vi grilla och välkomna maj. Det är ruskigt hur snabbt tiden går. Min (ibland ganska så opålitliga) app säger 47 dagar. Sommarlov.

macarons

Finbesök innebär finfika. Jag skulle kalla mig duktig. Iallafall lite.

twenty-twenty-twenty four hours to go

Åh bra dag. Min nya fina tröja, sovmorgon, solsken och god mat. Ikväll får jag besök av fina vänner och vi har 2 dagars extra helg framför oss. Nu är det på topp. På riktigt.

blommor

En uppsats som tog förvånadsvärd kort tid. En fin fin tröja från indiska. Kents nya. Och så har jag fixat trycket på mitt linne. Nu närmar sig dagens höjdpunkt. Halv 8 hos mig.


basic space

Idag var det rea på BikBok. 50% på allt. Grymt tänkte vi och spenderade håltimmen i omklädningsrum. Jag köpte snygga shorts. Och ett linne. På monki. Det ska jag trycka blommor på. Det kommer bli fint.

there goes my hero

Lyssna här. Så blir du glad.

i hate to leave you, but I really must say, goodnight sweetheart goodnight


Hej. Jag har världens roligaste jobb. Det vi liksom annars gör gratis + lite para är ju lite för bra ibland. Gruppen är helskön och fikat är gott. Lekarna är tokiga och nätterna är korta. Vädret är vackert och kottkriget är inte över!

full rulle

En inspelad låt, en missad buss och en dumstrut. Idag har jag sovmorgon. Ikväll ska jag till Jonna och äta mat. Imorgon ska jag jobba. Läger. Wehoo.
-Anna taggad inför läger.

everybody loves a comeback

romwe ¦ nelly ¦ kandeeshop ¦ monki ¦ modekungen ¦ saboskirt
Så vill jag gå klädd. Varje dag. I sol.

jag säger frankrike

Longboard, glass, sol, ballonger och framtidsplaner. Ganska så juste (schysst för er som föredrar den stavningen) avslut på lovet.

d.a.n.c.e

Idag har jag vandrat runt i mina mest fashionabla stövlar och fotat med Rebecca. Solen ligger på, och nu vankas finmiddag. Jag mår bra.

20120413

Med mitt nya 35mm f/1.8.

ebba ebba

Idag har jag har spanat på mina grannar (pratat med Rebecca utan solglasögon).

Jag fick besök av fina Ebba.

Vi hängde i våran lilla studio.
Och bakade en makalös äppelpaj (som mer ser ut som en bränd potatisgratäng).

idag har jag handlat

Hej och välkommen. Vi kommer ha det bra tillsammans. På äventyr. Du, jag och kameran.

ägg

Jag har målat ägg, träffat alldeles för mycket renar på en gång, druckit kaffe med grädde, ätit tårta och spelat kort i mängder. Firat påsk helt enkelt. Nu vill jag ha mat och ett bad.

vad hände? det vände

Det var inte vårsolen som sken in genom fönstret imorse...

åh vad bra

Safaribuss, utsikt, fotosession, tacomiddag och cirkuskonster. Vårsol, studsmatta, pinnbröd och moppestopp. Sconespizza, earth hour, mangoglass, tussilago och att vrida sig på golvet av skratt. Jag har haft världens finaste helg.

RSS 2.0