to be under the sea in an octopus's garden in the shade

Igår var det party och jag hade sketakul! Bara att jag och Josefine körde världens bästa good cop/bad cop på den mystiska "Jamtlikillen" är värt att nämnas och minnas flera, flera gånger. Hahahah. Alltså bäst, på riktigt.
Vaknade upp imorse utan väska och brillor. Det går ju verkligen inte för sig när en ska fly landet, så jag for hem till Martina för att ta rätt på grejerna.
Åkte runt i hela stada med mor och far för att kolla på det ena och det tredje. 
Gick på 'International Street Market' för att köpa maaaat.
Stod i en löjligt lång kö för att få köpa ett gäng grekiska delikatesser. Men alltså OJ, värt!
Så. Himla. Mycket. Fudge.
Sen försvann solen och då var det dags att åka hem igen.
Vi köpte med oss österrikiska strudlar som såg mycket godare ut än var de egentligen var, faktiskt. Trist. Trist med mat som inte är god. Hah. :-(
Sen har jag också varit dålig på att packa, installerat en ljusslinga i mitt nya fina hörn och stirrat på den, länge, lyssnat på Abbey Road säker 5 gånger om och gjort pizzor på grillen. Å det var den dagen. Slut.

hur läget är

HEJ! Såhär ser jag ut när jag kollar på "Hela Sverige bakar" och bara vill att någon ska geeee mig aaaallt! Också när jag är påväg att somna och vill ha en kudde. Eller när jag längtar till fredag. Vill ju ha öl.
Jag skriver ingenting. Men det är svårt att ha tid när man knappt hinner titta på klockan innan den är borta. Tiden alltså. Men det är ju annat. Skola, tupplurar, livsviktiga fikakvällar hos kompiZar och städning för stålar. Åker ju, oj, visst till England på måndag också, utan att veta alls vad som väntar. Är så taggad och så rädd. Rädd p.g.a har ingen kontakt med min host, medan andras skickar bilder på mysiga rum med nybäddade sängar och inburna datorer. Haaaapp. Så kan det gå.

<3 bra <3 vecka <3

För en vecka sedan dansade jag vildsint till Håkan, sjöng Beatleskaraoke och umgicks med bra folk på Håkanfest 2.0. Dagarna efter spenderades mestadels på Lisas golv i ständig matkoma. Bakade bullar också. Det var gott.
En kväll var jag hemma hos Martina i hennes lägenhet. Vi åt jordens godaste kladdkaka och var flamsiga tjejer.
Sen så trampade jag ju in i vuxenlivet också. Detta firades inte 1, utan 2 gånger med världens bästa. Fick en överraskningsdag utan dess like och firade igår igen med favoritflickor, paltschwimen och ett krogenbesök som inte varade särskilt länge :-)
Några bilder är väldigt snodda av Anna. Tack.

fortfarande svart & svår. men 18 år.

HEJ!
Idag fyller jag 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har haft världens bästa dag med världens bästa vänner och familj. Alltså kan inte hantera hur bra och fina och bäst de är!!!
Har mest sett ut såhär hela dagen. Sprungit på uppdrag helt omedveten om vad som egentligen väntade mig.
Handlar lagliga saker. Höh! Kul.
Fick en dikt som tog mig till en kakbjudande Moa. Sen blev jag lämnad ensam och blind.
Rädd(ad).
Hahaha, så ovetande om vad som pågår.
Sen ba av med ögonbindeln och så är världens bästa där!!!! 
<3333333333
Av med ögonbindeln, äntligen.
Förtär lagliga saker. Höh! Kul.
Massa snygga och bra. Vill ba <33333 på er allihopa för att ni är så bäst. Det ÄR ni!! Begrips? KYSS!

hur lång var du då?

Igår var det lördag och det betyder brunch på Clarion som vanligt.
Hah. Om det vore så väl. Spenderade vad som känndes som en årsinkomst på en måltid, och gör man det så får man ju se till att det blir till minst två + att man äter ohälsosamt många tryfflar till samma värde som hela brunchen. Så vi satt där tills de stängde.
Alltså bäst aktivitet egentligen. Ska börja spendera alla mina pengar på brunch.
Omgång nr.1. Alltså jag har aldrig varit så mätt i hela mitt liv som jag var igår.
Efter brullen åkte vi till Rödön för att ha en sista sleepover hos Lisa innan hon flyttar till USA.</3
Vi var fula och gjorde inte så mycket mer än att ligga i fosterställning i timmar p.g.a mätta.
Tycker <3333 om er! Vi skulle kolla på film, men sen vaknade vi kl 3 av att alla hade somnat i soffan. Haha. Kul. ~sociala gänget~.
Morgonmys.
Sen åt vi frukost och återvände till myshögen av täcken och kuddar. Ville stanna där föralltid, men så kan man visst inte göra. Så tillslut fick vi lämna gula huset på Rödön för detta år. Rätt sorgligt ändå. Så himla bra ställe ju :-(

idag är det fredag. igår fick jag helg

Livet är inte så himla spännande, än. Idag är jag ledig och har besökt tandläkaren och köpt ett fult linne av oklar anledning. Kännde mig *shoppingsugen* för första gången på typ 5 år. Annars gör jag ju ingenting om dagarna förutom att skola, köra lite bil och njuta av att årets sista 20+väder är här. Här är också livets sista omyndiga dagar och i helgen vankas mycket kul. Snart åker jag till England också och så är det med det. Varför klaga när man kan bara?? Höhö.
Oj. Vad dåligt.

en timme tar en vecka här slå mig så att nånting händer

Hej här är jag.
För några dagar sen åt jag typ årets bästa middag. En annan dag köpte jag två bra tröjor på second hand.
Har haft jobbiga skor på mig som måste knytas om hela tiden. Men inte längre. Nu är det kängor och ullkappe-väder. Har också blivit jättefascinerad av mina celler. OBS: inte i naturvetenskapligt syfte, utan mest konstnärligt.
Bra brunch från igår. Och idag bröt jag nyttighetsmånaden (igen) och åt daim. Gott!!
 
Annars då. Är mest bara rätt trött på ca: allt. Tror det har varit likadant för länge nu. Längtar (???????) typ till vintern och kylan. Kanske mest bara att få vara inne hela dagarna och mysa. Tänk kul med <3jul<3 också. Jag har iallafall betällt studentmössa nu och det är ju kul. Och om 10 dagar fyller jag 18!!
Idag är det september och 5 grader :-)

RSS 2.0