hej solen, puss

Men alltså välkommen sommaren, plz stanna för alltid.
I lördags somnade jag i soffan på jobbet efter jag slutat, och sedan tog jag en tur på ica för att handla matingredienser att använda i Josefines kök. Vi avnjöt en festlig pastamiddag med tokig öl och under tiden anslöt sig Tilda och Anna.
Vi begav oss hem till Anton och Gustav för en sista Shoreline-allsång i Festav-residentet. Nu ska de flytta. Slut på kul</3. Efter sista ackordet begav vi oss ner mot Marité där vi satt runt ett bord och drack Skinny Bitches och tyckte att kvällens utbud av besökare var tråkigt.
Så gick vi och köpte falafel istället och hade nattpicknick på Annas tak.
När vi vaknat tidigt dagen därpå satt vi oss i Badhusparken för att äta frukost och titta på bron. Så konstaterade vi att vattnet såg härligt ut och solen var fin.
Så någon timme senare befann vi oss vid Önsjön där vi knaprade på nötter, hoppade från hopptornet och njöt av den första riktiga sommarkänslan (i slutet av augusti!!).
Och så har veckan fortsatt. Solsken och fint sällskap. Tur att en jobbar bra timmar och hinner vara med på mys ändå.
Picknick och uteserverings-häng till exempel. Vill göra detta jämt. Kan vädret sluta vara kallt 99% av året snälla???

Mina polare dom sa

Skåda det mäktiga Ristafallet kompisar. Igår bestämde vi spontant att fan lite camping vore mys. Så packade vi ihop oss, handlade mat, vevade ner bilrutorna för den optimala roadtrip-känslan och begav oss till Åre.
Vi var dödshungriga vid ankomst och knaprade i oss diverse snacks som mästerkocken Henke bringat i väntan på den perfekta grillglöden. Vi tuggade i oss solrosskott och var beredda på att ge upp allt - för att bli getter.
En trubadur och en platta Tuborg. Behövs det någonting mer?
Mmmmm ja, vänner och mat såklart.
Henke riggade mkt kulinariska sojakorvsrullar. Lovisa och Bella bidrog med babeness.
Kolla gänget<3
Sen vart vi dödsmätta.
Å begav oss ner till fallet.
Och så vrålade vi någon sorts fri tolkning av Ronja Rövardotters vårskrik.
"On-Yee, vad tittar ni på?", "Åh wow!"
Kvällen fortskred och vi rörde oss runt mellan camping, vatten, skog och annat, hade allsång, knäckte kokosnötter, drack whiskey med 2 födelsedagsfirande tyskar (varav en friade till mig?) och äventyrade oss genom natten med diverse tidsfördriv.
Morgonen därpå vaknade vi till solsken och härligt svalkade vattenskvätt från fallet.
Hej människor: festa gärna, men glöm inte att plocka bort skräpet efter er! :)))))
Jag fann bananer och rödpang (som var slut. Drack vatten såklart. Herregud.)
Så göttade vi oss i solen, trubadurade lite, drack GT och berättade märkliga historier innan vi tillslut packade ihop vårt, köpte isglass och for hem igen. Bra påhitt. Bra folk. Bra dygn.

Ja, nej, kanske, vet inte, ja, nej, vi får se, vi får se

 
Så vinkar en adjö till folk, en efter en. Det är livsresor och plugg och vem vet vad. Moa drog på tågluff och herregud hur klarar en sig utan varandra i en hel jäkla månad??
En får sysselsätta sig helt enkelt. Jobbajobba och ha turen att dela byggnad med nyöppningar. Så VIPade vi in oss på Allstar och levde livet med gratis mat och bubbel.
Det var ju kul att dricka öl med kollegor, så dagen efter samlade vi ihop oss och gjorde det igen.
Och så ramlade vi in på Marité där vi dansade fulast, tappade bort varandra, kissade med gamla bekanta, var mytomaner som vanligt och jag pratade danska som om jag aldrig hade gjort någonting annat. Sen insåg vi att alla hängde ju på Allstar en kväll som denna, och så kände jag mig kränkt och gammal när såg mig omkring på dansgolvet och fick kommentaren "nu är det du och såttingarna Erika!!!" bekräftad. Märkligt ändå. Ålder och så.
Igår fick jag finbesök mitt i vårt renoveringskaos. Fick utnyttja grillen och äntligen äta någonting annat än typ knäckebröd. Tråkigt att laga mat utan kök ju. Åt mig mätt och belåten och sen satt vi länge länge och diskuterade viktiga ämnen som politik, grabbar och knark. Och så skrattade vi ihjäl oss åt detta. Herrrrrre.
En kväll åt vi tacos också ju. Och idag åt jag upp hela jobbet. Nu är jag ledig i två dagar och förväntar mig mer spännande upptåg än att provsmaka yoghurt eller ta eftermiddagstupplurar. Yepyep. D va d.

Jag rear ut min själ (allt ska bort)

Planerar födelsedag, skriver långa anteckningar, letar tid för skapande, försöker högskoleprov, behöver konserthelg. Söker äventyr och revolution.
Aja, ikväll ska jag äta tacos.

På vår fest får du gå endast utan inbjudan

 
Kälen kära vänner. Med inställningen inför temat "omoraliskt" anlände gäng efter gäng för att fira de 5 födelsedagsbarnen som anordnat denna fantastiska tillställning.
Träffade massor med nya vänner, både i djurform och odjursform.
Så himla roligt hus med massor av små skrymslen och kul inredning.
Och utsmyckade väggar med diverse omoraliska motiv och citat. Anna-Stina visade stolt upp hur hennes far var bae i sina yngre dagar.
Paris Hilton à la cultural appropriation och Knugens dam.
Queens.
Studsmattetrixare och nakenlöpare.
I Kälen är en fri.
Världens sämsta fotograf Love, varsågod här får du uppmärksamhet.
Alltså love dessa<3
Mer och mer folk anslöt och mer och mer öl förtärdes, det hängdes på höbalar, dansades till den omoraliska spellistan, vänskaper knöts och lekar lektes. Sen drack vi mer öl, satt i ett träd och tittade på solnedgången, hade Bob hund-dejt i en bil och somnade i sked. Sov förbi frukosten men tröstade med 3 timmars pizzeriahäng på hemvägen istället. Herregud.
 
Bli aldrig som oss.
Bli värre!

Jag vill hellre va bortgjord än och va ensam.

Livet är en fest på No1:s balkong.
Razzeman söker identitet och byter till sig ny frisyr och outfit.
Vissa spelar biljard och vissa spelar Håkan. Vi tar oss till Stråket och jag sitter kvar vid bordet när andra vill ta sig an dansgolvet. ~Fab life of en nackskadad~.
Vi väntar på taxi i kanske 5 timmar innan vi återigen befinner oss i palatset i Valla för att koka pasta, spela mer biljard, mer Håkan och sen, någon tidig morgontimma, säga taco hej och fara hem.
En kväll hänger jag traditionsenligt med mina kusiner. Vi bojkottar dock den årliga grillen och väntar i kanske 5 timmar på att få kall hämtpizza vid dörren istället. Inte att föredra. Men de är fina iallafall, släktingar och så.
Dessa också, hemskt fina. Särskilt Majas fynd i faderns tändarlåda.
Drömhäng med drömgäng. Sen fann vi en Tuborg på marken och livet var komplett.
I övrigt så kämpar jag med tråkig sjukgymnastik, att finna traktens bästa sommarfik med mina päron och med att finna på någonting kul att hitta på i detta så kallade livet. Igår tog jag mig an ett första arbetspass efter 2 veckor och idag ska jag se om detta är möjligt flera dagar i rad. Arbete allstå. Livet är ej så fabulöst.

RSS 2.0