här hänger jag

Hänger, höhö!
Kom å titta på världens bästa cirkus med världens bästa cirkusorkester (och extraknäckande fotograf, hoho)!!

snyggt folk


så som dagar aldrig ser ut annars

I onsdags kom jag till solen och grönskan, min favorit-luftmadrass-sovplats och det (o)härliga studentkorridorsköket, Linköping och min syster. Här pågick den omtalade studentorkesterfestivalen med roliga jippon och happenings, massa konserter och en hel del 20kronors-öl.
Med bara några få detaljer och oklart planerande så såg min fredag ut mest såhär. Öldrickande och spionerande i buskar. Detta av ytterst hemliga anledningar, främst för min syster eftersom det bl.a. var henne vi spionerade på.
HIPP HURRA, de klarade av dagen och vi firade med traditionsenliga sånger och hetslekar. Sen efter alldeles för många timmars aktivitet (och ölande) sa vi tack o hej till denna fantastiskt roliga och knäppa dag.
Dagen därpå var vi orimligt pigga med tanke på vad gårdagen hade bjudit på. Härligt! Då tog vi oss in till torget för att titta på kårtegen.
Clara anslöt då det var dags att starta igång dagen med en megakul fulvinsrunda.
Sen tittade vi när min syster, som typ sysslar med allt en kan göra där nere, och resten av ölhäfvarna bjöd på show.
Sen gick vi på sittning, mellanfester och andra tokerier. Hade för kul för att ta några bilder överhuvudtaget nästan. Men summan av allt är att studentlivet är det roligaste som finns, och nu måste jag flytta hit. Tack.

roskilde, selfies, matlivet och kossor

Hola! Livet just nu har 2 fokuspunkter. Jöbb (där jag får göra fina blomdekorationer) och mitt och Moas peppiga beslut att köpa biljetter till Roskilde. WOHOO!!
Och selfies såklart. Alltid viktigt det med. Här blev jag precis inbjuden till hemliga "Roskildebiljett bokad"-gruppen, så då vart det en glad tös på bild för typ första gången i livä.
En kväll var jag på megabra konsert med mor och far. Men ingen konsert kan ju vara dålig om den avslutas med Stones. Efteråt var solnedgången fin i Badhusparken, så då tog det extra lång tid att gå tillbaka till bilen.
Å jobb var det ja. Här hade jag tappat bort min macka och var döhungrig. Jobbade dessutom själv, så försökte söka hjälp på sociala medier. Gick inte bra. Fick iallafall världens finaste hälsning på morgonen, så allt var bra egentligen♥
Har aldrig varit så snabb in på ica någonsin i mitt liv efter den arbetsdagen. Lever ju för denna sushi. Den slurpade jag i mig på rekordtid innan jag skulle iväg och repa med cirkusorkestern. Vi är duktiga och effektiva, så efteråt hann jag tillochmed kika förbi hos Matilda som firade sin 20års-dag igen. 
En morgon åt vi brunch, som ni redan vet. Det var dödens gott iallafall, som alltid.
Och så var det kosläpp (som ni också redan vet). Igår innan jobbet så tänkte jag hänga lite med Felicia. Hon skulle in och fixa frippan, så det kan ju vara kul sällskap tänkte jag. FEL. Satt ensam i ett hörn i 2.5 timme och väntade på hennes hårfärg. Aja, that's what friends are for.
 
Imorgon åker jag till Linköping och ska leva studentliv med sittning och privat hävkurs. Är mkt taggad. P.S. Tagga SOF!

all you need is brunch

Och ett gäng kompisar, såklart! Mmmmmmmm.

got milk?

Idag var Anna pepp, för vi skule se kosläpp (nästan rim). Mmmmmmm, har taggat denna dag i veckor nu. Kor är typ mitt bästa djur. Så snälla och busiga.
Men först tittade vi på lammisarna. Titta vad söta!!!!!
Arla var snälla och bjöd på mjölk och bullar så alla var mycket nöjda. Alla utom Anton, som inte kunde äta. Nästa år satsar de säkert på ett Oatly-tält också tröstade jag med.
Det var kallt ute fastän vädret hade lovat sol. Tur att humöret var på topp iallafall. ~Always happy around kossor~.
Och så kom de springandes. Så lyckliga och skuttiga :'))))
Kolla busar.
Sandra vart ledsen för att ingen ko ville bli klappad av henne :/
Men det var mysigt ändå.
Å sen kom solen, och så var det en jättebra dag.

en överraskningsfest

En har inte känt panik förrän en har skrivit i fel chatt dagen innan en stor överraskningsfest. AHH. Men med snabba idéer så löste det sig, och när vi i lördags överraskade Matilda så hade hon verkligen ingen aning.
Vi väntade å väntade å väntade......
Och stirrade på maten pga var SÅ hungriga.
Å väntade....å väntade............å väntade....................................
Läckra lovers.
Sen fick vi meddelande att de var på G, så vi släkte ner, intog positioner och stod och fnittrade åt spänningen.
SUPRISEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
"Välkommen till din fest Matilda!"
Ah, mums.
Bra gruppis från Agnes.
Agnes som (tillsammans med Anna, Sara och Axelina) hade ordnat så himla bra och fint!!
Typ som roliga lekar. Sen var det inte lika kul när jag åkte ut FÖRST på hela havet stormar. Då stormade det i mig pga är så tävlingsinriktad när det gäller lekar. Bra egenskap när en bl.a. jobbar som lekledare :-)
Alltså dessa cupcakes, mmmmmmmmm.
Favoriter.
Favoriter hela bunten.
Sen skulle det va DANS DANS DANS!!
(Som vanligt) försökte vi göra Dirty Dancing-lyftet. Resultat: inte så bra, men ändå bäst av alla gånger vi testat.
När vi hållt igång i 12 timmar kändes det som att det var dags att säga tack och adjö. Verkligen tack, för vilket jäkla party. Wow vad kul vi hade!!
 

en premiärselfie, en vovve och en Valborg

Första toaselfien med nya telen. Hur håller en ens i den? Så stor! Var med Lina och Sandra en dag och glassade i solen. Sen försvann den, så då gick vi in och (Lina) tog en tupplur istället.
Kolla, grönska!! Å kolla, en sötis!! Martinas lilla Billy som vi hängde med när vi åt jordgubbar och rensade hennes garderob.
I onsdags var det Valborg. Firar en ens sådant? Jo men visst. Fick en lockande inbjudan när jag jobbade, så sen var det bara att svida om och beje sig hem till Festav.
Här berättar jag en jättespännande historia. Antagligen.
Anton hade köpt jordgubbar med roliga former, som tex denna som såg ut som en myrslok. Den var mycket smaklig tyckte Sanna.
Mmmmmmmmm, så bra squad.
Vi till Oscars där kön var helt orimligt lång. Sen ba "råkade" jag och Gustav hamna längst fram, ehehe. När de andra gett upp och vi var på väg att göra detsamma så trillade Petter inför dörrarna, så då vilddansade vi hela natta istället (eller ja, tills det stängde). Sen "grät jag diamanter" när jag tappade mina fina ögondekorer jag blivit pimpad med. Tack för dem Tilda, och tack för bilderna jag snodde av dig! Puss.

RSS 2.0