att leva i ett ständigt lyckorus

Kolla vad fint det plötsligt har blivit i vår härliga stad. Det kommer väldigt, väldigt lägligt nu i studenttider.
I tisdags var det dags för mösspåtagningsbal. Så >>himla<< bra kväll!!!!!
Det var ett hav av 700 vita mössor, vin, ballonger och studenter i lyckorus.
Aahaha, denna är bra!
På mystiska platser.
Och så fortsätter firandet. Det finns ingen tid för att vara bakis eller opepp. Äh, studentruset överlever det mesta. Ny dag, nya öl, nya påhitt.
Vi dansar på Marité, stöter på gamla bekanta, planerar efterfester som aldrig blir av, hittar på tävlingar (vinner stort!), och spenderar tiden med diverse märkliga påhitt. Det är en ständigt lyckorus i kroppen. Det är fan det!

ut på synthesizer-golvet, ner i ljuva livet

Nu är skolan i princip slut. Jag har gjort färdigt alla mina uppgifter och denna vecka är vi ledig varje dag (!). Därför är livet mest bara en fest. En fest som består av fest, träning och sträcktittande på Breaking Bad. Har ju typ all tid i världen nu.
Nu: en bildserie från helgens firande av Madde, AKA den sista 17-åringen.
Världens bästa drickspel: Alfons och Määdies memory. Från 18 år. (Rekomenderas ej att spelas ensam).
Anna tömde Sierran och jag hade med mig massa gamla reklamballonger.
Sen gick (eller ja, Josefine cyklade) vi till Oscars för att dansa till Håkan, möta märkliga jag-tar-över-din-snapchat-männsikor, och beställa specialdrinkar av Towe. 
He va sköjj! Förutom när Josefine bet mig, he gjorde ont :-(

här kommer ett STORT lass balbilder

Guuuu, får ju dåligt självförtroende av att ha såhär vansinnigt snygga vänner!!

klassfest

Att gå in i studenttider är som att tappa bort allting i en dimma av lyckorus. Tiden, en själv, varandra, rutiner och måsten. Men det är rätt fantastiskt, trots virret. Igår sprang sprang jag från skolan för att cykla cykla till jobbet, för att sedan bila bila in till stan för att väldigt väldigt stressigt försöka fota mina sinnessjukt fina vänner på bal. Efter det fick jag bila bila ännu mer stressat hem för att mötas av klasskamrater som redan parkerat sig på min altan. Grillen tändes, och sen var det bara kul.
Regnet hindrade inte oss från att promenera genom stan och sjunga studentsången för apploderande uteserveringsbesökare. Vi hade ju miniparaplyer att skydda oss med (OBS ej att rekomendera dock). Vi dansade på Marité tillsammans med typ resten av Östersund. Det var så trångt att framkomligheten var minial och alla bara stod som bitar av packat kött. Men ja, ändå rätt kul. 

saker som händer

Bra dagar är när temat är "grilla ALLT". Eller när det blir sommar och en kan springa ute i skogen och bli distraherad av hur fin naturen (blommor) är.
I onsdags åt vi krossande kakor och vände rygget åt Jimmie Åkesson och skeva åsikter.
Mer bra saker: en supervägg med 2 världsbästa, och studenttiiiderrrrr, såklart. Premiärhänga på Österäng utan att frysa. JA!
Sen gör vi ju detta också: spelar in, spelar in, spelar in någonting som ni snart kan spela upp, spela upp, spela upp.
Och så mer studenthäng på Österäng. "VI ÄTER VARANDRA!!" /världens coolaste bild......(?)
"Låtsas att studenten är tråkig"............. Ne, den är mycket pepp!!
Solglasögon, 00.15. Det blir ju ändå aldrig natt här.

en söndagsspelning

Ikväll höll de här 3 grymma tjejerna i en välgörenhetskonsert inför deras resa till Polen (samma som vi åkte på förra året!!). 
Å en här snygga var där för att kolla.
Peppade artister.
Matilda var fantastisk som alltid.
Och vi var glada (och virriga) som alltid.
Mucho inlevelse i låtarna. Öh, blir så anfådd av detta, haha!
Kul att få spela lite igen efter en tids uppehåll. Kul att få rocka lite i kyrkan. Kul med lite uppvärmning inför veckan, då går vi in i studion, hoho!!

There are places I remember (some forever not for better)

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan – hur såg ditt liv ut?

Allting var väldigt kul. Vi hade precis kommit hem från vår fantastiska resa till Polen och levde i ett rus av frihet-och sommarkänslor. Lallade runt i kortärmat, kollade på studenter, hade massa grillkvällar och roliga saker på gång.
Hur känns livet just nu?
Det är i stösta utstäckning väldigt kul, och väldigt bra. Mycket kul som väntar och händer, vädret vänder, studenten kommer, skolan tar slut. 
Men, det är lätt att känna kontraster när allting ska vara så fint och bra, och när en plötsligt måste hantera ordet "borta", då blir det liksom bara tomt. Tungt och tomt.
 
Vad gjorde du igår?
Skrev denna lista egentligen. Men då: Röstade i skolans EU-val, jobbade 5 timmar och missade att solen hade kommit fram och plötsligt bringat sommar till staden. På kvällen kollade jag på en totalt världelös och skitdålig film med några klassisar, diskuterade kvotering, nostalgi, studenttider och hur nöjda vi är med varandra. 
 
Vad ska du göra i sommar?
MASSA roliga saker. Bo i Göteborg med mina favoriter och kolla på Håkan, ev. åka till Italien, hänga på Gotland, kolla på Stones!!, försöka festivala lite, och avsluta med en världsbäst tågluff. MMMmmmm, d e nice!
 
Någonting du tycker är roligt:
Full patte på svtflow. Alltså KOLLA! Sjukt kul, politiskt och genialiskt!!
 
Vad tänker du ofta på?
Just nu: Skolan, sånt som ska göras och sånt som ska blir färdigt och ta slut. Vilka träningpass som passar bäst dagar innan bal och så, och hur jäkla roligt det kommer bli framöver.
Annars: Vad jag ska äta till frukost, eller i helgen, eller i sommar. Mat i allmänhet typ.
 
Vad var det bästa med denna veckan?
Väldigt mycket, men jag måste säga balen. Hahaha, åh, har så många fantastiska anekdoter från denna kväll asså!!
 
Och det tråkigaste?
Att kliva upp efter en sådan fantastiskt kväll för att göra någonting helt annat. Att köpa en röd ros, och att försöka ta förväl.
 
En bild på något som är asbra att ha:
>>Badkar på förfest!!<<
 
Vad var det senaste du skrev i word? 
"Osmosis and absortion moves water across root to the endodermis and BLABLABALSLKJASLHDLAKDDK".
Har fått 2 nya uppgifter att göra innan betygen sätts och det är sämst och jag är trött på biologirapporter.
 
Vad läser du just nu?
Doktor Glas av Hjalmar Söderberg. Gillar den mycket, kanske mest för att Hjalmar Söderbergs språk är väldigt fint och levande.
Vad lyssnar du på?
Vår flaklista. Den är rätt dålig, men ändå så himla bra. Väldigt peppande iallafall, och sånt är ju kul. Pepp.
 
Vad ska du göra nu?
(Alltså nu, nu, som inte är igår). Äta hemmagjord sushi, klä på mig någonting mer än bikini och ett fult linne, och fara iväg för att spela på en välgörenhetskonsert. Kul!

vad var väl en bal på slottet?

WOW. Igår var det bal, och jag fick äran att ha dehär fina personerna hemma hos mig för att skåla i bubbel, ivrigt knapra på chips och sista minuten-rädda klänningar och skavsår.
Kan vi också tala om obekvämligheten i att klä sig såhär? "Ge mig ett par svarta stuprörsjeans och en toffs" tänkte jag. Men skare va så skare. Å trots att min klänning var typ 400 bröstkupor för stor, så var den annars rätt dansvänlig asså.
Vi trycker ihop oss i en skåpbil och anländer till Gamla teatern med Shoreline som soundtrack. Bästa jag gjort i mitt liv, typ, serri. Papparazzis attackerar och så ska en visst se lite glad och härlig ut.
"Snälla kan vi få spexa lite iallafall??". 
Tycker mycket om enhär!
Så släpps vi in, glasen fylls, maten slukas, tal hålls och efter en och annan allsång och dum idé så sitter jag, Johan och Sebban plötsligt backstage..??
För att sen ba ta över scenen och få publiken att vråla med till Jumpin' Jack Flash. Hahahaaha alltså vilka är vi?? Älskar oss iallafall!!
Här förklarar jag för Egil hur FANTASTISKT hans tal till kvinnan var och ger honom värdiga 9/10 PK-poäng.
Sen följs kvällen av diverse konstigheter och fantastiska aktiviteter. Alla var så otroligt peppade och glada och roliga oba "detta är så sjuuuuuukt!!". Drinkar sveptes, allsång hölls, studenkatalogsbilder togs och promenader promenerades. Det var säkerhetsnålar som inte ville sitta på plats, klänningar som trampades sönder och skor som slängdes iväg pga smärta. Men det gjorde ju ingenting. För vem bryr sig om klänningen sitter bra eller inte när en dansar barfota med massa världsfina personer till YMCA och andra dängor? Ingen. Istället är det mest bara ren och skär lycka som glänser i allas ögon. För vi ska ta studenten, vi ska ta studenten, vi ska ta studenteeeeen, fyfan vad vi är bra!

vad hände?

Just nu är jag (och säkert många andra) rätt vilsen bland vita huvudbodnader, slutuppgifter som måste göras och förväl som ska tas. Det är svårt att greppa vad som händer.
Samtidigt är det ju så himla härligt. Allt det andra. Det faktum att idag har vi snurrat vals och sjungit studentsången i aulan. Att imorgon ska jag dricka bubbel, klä mig i den mest ~*kvinnliga*~ utstyrseln jag någonsin har burit och gå på bal med massa fina människor. Att om 22 jävla dagar tar vi studenten. 

en film från en resa till ett land

 
Sista Turkiet nu, promise. Men jag filmade ju en del när vi var där också, så jag tänkte att jag skulle ta och dela med mig av det. Här kommer vågor, magdans, undervattenssim, jordgubbsätning osv i rörelse.

var är vi nu?

För en vecka sen såg livet ut såhär. Bodde i ett trång rum med två favoriter, halvsov på stranden hela eftermiddagarna och gjorde roliga saker som att dansa folkdans och showa med ormar till middagen. Mmmm. det var en bra tid.
Så kom en hem och möttes av snöfall och matteprov. Det var tråkigt. Sen var provet över och en kväll plockade Josefine upp mig och överraskade med minipicknick i hennes kommande, fantastiska minilägenhet. Det var mindre tråkigt.
Igår fyllde makalösa Lina år, och det skulle ju såklart firas. Vi åt tacos, överbelastade balkongen, dansade till Aprilhimlen och så.
Sen sommarpremiärade vi på Marité, å det var kul. Idag är jag hes (en självklar bieffekt i mitt liv av att dricka öl och skriksjunga i rökmaskinsdimma), och vi ska repa inför kommande studioinspelningar. Hoho!
+ Jag har ett (1!!!!!) skolarbete kvar innan jag får säga tacohej. Ibland slipper en klaga asså.

Alanya • pt.3

Så, sista delen av denna solskenshistoria. (*Tittar ut genom fönstret och ser snöflingorna falla*).
Denna dag kan vi kalla för "vandra tills föttena blöder-dagen", för det var just det vi gjorde. Först in till Alanya centrum för att titta på båtar, köpa smycken, äta halvsmält, säkert magsjukeframkallande glass, och vara duktiga på att ignorera jobbiga försäljare.
Turistbild innan vår vandring mot dagens, och typ resans mål: upp på berget och till Alanya kalesi, muren och borgen.
Efter att ha vandrat alldeles för krångligt och alldeles för fel så tog vi oss upp till toppen där vi fick vila våra fötter och dricka extremt billig och makalöst god färskpressad apelsinjuice (vi talar alltså apelsiner direkt från träden här!!).
Sen ner igen oba _allt_är_så_himla_fint_!!!!!
Och sen var det väl mest sol och bad i det stora hela, och helt plötsligt var sista kvällen och sista middagen kommen. 
 
Snipp, snapp, snut, så var detta resa slut.

Alanya • pt.2

Vi hängde ju faktiskt inte bara vid poolen under hela vår resa. Vi låg vid havet också xDxDxD.
Nä, men en kul sak att göra t.ex. är att köpa nyplockade säsongsfärska jordgubbar på marknad.
Alltså älskar detta. Vill ba köpa med mig en massa grönsaker och kryddor å laga mat i flera timmar.
Fast det är rätt ok att ba sitta ner och äta jordgubbar också.
Och så var det stranden ja. Där kan man spexxxxxa.
Moa gjorde en Erika-toffs. Det tyckte jag vad kul.
Å så lite mer spex. Hoho, tycker om dessa så mycket!

Alanya • pt.1

Förra lördagen spenderade jag, Ebba och Moa på ett tåg och sedan med en dålig natts sömn på Arlanda innan vi äntligen fick gå på planet för att fara iväg på vår resa som vi bokade för så länge sedan, men som helt plötsligt var här.
Några timmar senare landade vi i Alanya, som överraskade mig mycket positivt. Så, himla, fint, >överallt<!!
Vårt hotel låg precis på stranden och var perfekt för oss. Sköna solstolar, bra spa (hamam, mmmm<3), omelettkockar vid frukosten och majoriteten pensionärer till gäster.
Och kul personal, som kanske inte tyckte att vi var lika kul som mest drack vatten, badade och la oss innan midnatt. Blommor fick vi iallafall (och jag fick golfklubban ni kan skymta till vänster...vet inte vad jag utstrålade för aura egentligen..?)
Redan vår första morgon såg ut såhär, och vi tänkte mest Ala...NJAAAAA.......
Men det gav sig, å tack för det!
~*Härliga, tokiga och fria*~
MMmmmm, tänk er att jag fick ha så här snyggt middagssällskap varje kväll va.
 
Å det var första delen av Erika, Ebba & Moas rehab-resa. He kommer alltså mer. Stå ut!

RSS 2.0