söndagsbilder

Igår var finkväll då jag fick besök av Josefine och Erika. Vi pratade drömmar, balett och annat värdsligt. Jag bjöd på chokladsufflé och nattmackor. Precis sådär jättemysigt som det ska vara.
Idag började jag dagen med ost, te och blåbär till frukost.
Sen bakade jag världens godaste kakor till tisdagens klassfika.
Fick mjölksyra (lactic acid, älskar när vi säger det på idrotten. Lactic acid. Låter så gott) i skogen och fick sämst löptid, någonsin.
Försökte plugga svensk grammatik. Ovärt påhitt. Lyssnade på Beatles istället.
Och kollade på alldeles för många avsnitt av QI.
Sen åt jag världens godaste fisksoppa till middag. Alltså åååhhhh. Nu ska jag dricka te. Livet.

sena dagar

Här om kvällen var himmelen alldeles rosa och fin.
En dag fikade jag en moussetårta.
Dog och återuppstod i flanellskjortehimmelen. Dog igen när jag kom hem och hade handlat för liten storlek.
Igår samlades vi stora delar av klassen hemma hos Nicolas för lite film, lite godis, lite umgänge och lite sköna lekar. -Ninja, mina kära vänner.

balans

En dag som denna, efter två jobbiga prov, så begav vi oss ut till Björkbacka för att...baram...gå på lina.
Vi var dock inte lika duktiga som vår instuktör/utbytesstudent/klasskamrat.
Här försöker jag ta mig fram. Ramlade en halv sekund senare.
Sen gick jag på Shanghai Wok med Josefine, Erika och Matilda innan vi åkte vidare till Ås för att hänga med sköningar, äta kladdkaka och leka ninja. Bra dag. Bätte än på länge.
 

-

-Vem fan är du?

#livetärhär #yolf

Att sjunga dåliga låtar på ensamblen, sitta i det blöta gräset och göra för stark oboy. Äta bullar och lyssna på The Beatles, ha miljoner internskämt och bjuda skönpojkar på nattkaffe. Att mysa med finvänner i både badtunna och bastu, och äta friterade bananer med vaniljglass.

höstkyla

För fina återseenden. För tomma tekoppar överallt och för pianospelande. För höstkylan som tycks tränga sig in genom väggarna. För överanalyserade av tankar och känslor, och för att det finns så fruktansvärt bra och vacker musik som tycks säga det man själv inte kan.
höstkyla

den som dör får se

Sa hejdå till min älskade bästa dola syster som beger sig iväg till USA >1 år. Känns fruktansvärt ensamt, sorgset och tomt. Men samtidigt jättekul och spännande för hennes skull. Deppade inte allt för länge utan tog och möblerade mig en ny och jättefluffig säng som liksom aldrig vill ta slut, måndagsfikade på Tings för 20 spänn och införskaffade ett par Dr.Martens. Har bibliotekshängt och gått på klädbytardag också. Tycks hinna med väldigt mycket samtidigt som kemiboken fortfarande ligger kvar i väskan sen i fredags. Orkar inte.

lägerliv

Äta. Fika. Dricka te.
Pyssla. Vara överdrivet hipster.
Onormala påhitt. I detta fall. Titanic på stolarna.
Äta. Cornflakes.
Vara trött och somna på valfri ledig yta. En fåtölj till exempel.
Och så en annan viktig detalj. Glömma ta kort på det roliga som händer.

mys

Mysbilder. Mysfika. Mysfolk. Mysmusik. Myskläder. Ikväll åker vi på mysläger.
-Känner mig så otroligt jäkla mys. 

17 år i staden

Alla är så jävla fina. Blir varm i magen av folk som kommer ihåg en. Kramar och födelsedagspussar, skönsång, thaimat och tårta. Fick träffa bästa taizégänget också. Underbart. Bästa, fina vänner!

#världensbästa

Jag fick världens finaste kofta. Fy vad bäst!
Matilda hade också fyllt år. Hon fick ölkorv.
Alltså Josefine. Söt.
Oscar och Erika var inte heller så pjåkiga.
Jag hade lagt ner min själ i dessa tårtor.
Världens roligaste födelsedagslåt!
Jordens finaste människor. Tack för det bästa födelsedagsfirandet. Ni är bäst på alla sätt. Åh. Är så fruktansvärt kompiskär i er allihopa!♥

cirkus

Nikon D3000 + Nikkor 55-200 f/4.0-5.6
- Du är inte du utan dig

i move slow and steady. but i feel like a waterfall

Mitt nyaste fynd. Från second hand. 
Kvällsmyser med de bästa, dricker te, jobbar alldeles för mycket kemi och fysik, träffar på finingar i skolan och dricker ännu mera te. Fryser i väntan på bussen och kurar ner i en filt till. Till det lyssnar jag på Daughter och Of Monsters and Men. Hela tiden. I mina fina, pärltäckta hörlurar.

+++++++

Träffade Matilda efter skolan. Vi tog en lång secondhand runda och fyndade fint. Den gröna skapelsen i hörnet bland annat. Gillar den skarpt. Ni ska få se. Väldigt mycket jag i ett plagg (haha!). De andra är lite blandade nya ting från den senaste tiden.

trillevallen/vålådalen/ingenstans


Förbannat fin helg. Underbar mat, nya bekantskaper, långa arbetspass, sköna sängar vi sov alldeles för lite i. Djupa samtal, blandade tankar, planerade resor och event, mys och kramar och bästa sällskapet.

RSS 2.0