onsday

Onsdag. Och två sjukt, enormt sköna dagar kvar innan lov. Idag har jag träffat Amanda som är hemma på sportlov. Och Anna, Sandra och Erika. Vi har köpt ett x antal biljetter till Musik Direkt finalen. Åh vad vi ska hejja på Martina och Madde. 23 mars. Det är ju nästan snart.

min nya, fina, mysiga, gröna tröja ifrån second hand.


28 februari

En riktig skitdag igår blev som vad den svenska björnstammen skulle säga - ett fel närmare rätt. För idag är en bra dag. Jag har min nya tröja från second hand trippen i lördags, och den är bra. Jag åt en grym frukost. Jag fick bra betyg på mitt matteprov. Och så har jag fått jobb inför sommaren. Det känns underbart. Verkligen skitbra.
-Här är min goda frukost. Det ska jag äta varje dag.

dö. skitdag

Jag brukar inte klaga. Men dö. Skitdag.

igår drack vi te

Igår skulle vi dricka te. Och OM vi gjorde det. Utbudet var alldeles för svårt att välja mellan, men jag har hittat en ny favorit. Jag måste åka och köpa. På studs. Så gott! Sen kollade vi på film och pratade om livet och allt som hör till. Det var himla, himla mysigt. Och himla, himla kul.

du kanske drömmer om nån som förstår

Idag har jag, Josefine och Matilda strossat runt på loppis och second hand. Det var mysigt, och trevligt, och vi fyndade. Inga fel alltså. Ikväll ska vi dricka te. Det är också mysigt och trevligt. Och 100 andra positiva adjektiv.

ser du något bakom molnen?


som moln. fluffiga chokladmoln

- Jo. Jag bakade minsann.

12.29

En väldigt långsam buss. Den svenska björnstammens nya album. Några timmars matte. En loppisrunda och lite lunch på det. Och klockan är inte ens halv 1. Då är det underbart. Jag tänkte baka någonting. Någonting gott. Med choklad. Det skulle sitta fint. Men först ska jag kolla på Glee. För det är så himla bra.
Tumblr_lzs9407jss1qapg62o1_500_large

vi går ut och brinner upp i natten

Jag tycks ständigt gå runt med 100 idéer snurrande i huvudet. Mitt huvud är fyllt av inspiration till saker jag vill göra och skapa. Och alla de bästa idéerna kommer när jag egentligen ska lyssna på mina klasskamraters redovisningar som mest bara låter "2,7-16,8% mellan 1910 och 2920 och 14% med en mibulewihjolhjcj". Det är inte det jag vill höra. Jag vill höra tonerna från min gitarr och pianot. Jag vill höra slutaren i kameran. Jag vill höra något annat. Jag vill höra mitt hjärta bulta hårt bara för att det man gör blir så bra. För hur nöjd jag än är med min redovisning på samhällen så är det inte det som inspirerar mig.
-En fin ros inne på Wedemarks. Och en underbar macka. Bruna bönor + falukorv = big no.

musik direkt

Här är ett gäng bilder jag tog igår. Tagna med Nikon D3000 + Nikkor 55-200 f/4.0-5.6

lördag

Vi fikade nybakta muffins och massvis med te.
Vi var nöjda med vår present.
Sedan vandrade vi ner till stan för att kolla på musik direkt. Jag fotade en massa. Så bilder ska jag lägga upp. Sen. Nu ska jag kolla på film.

d-d-d-dansa är kul

Vilken fest. Åh vad kul det var. Hoho!
Ikväll blir det lugnare tag. Men fortfarande, ack så bra. Martina ska firas, och musik direkt ska besökas. Det kommer bli en fin dag idag. I know.

ooh, sometimes i get a good feeling

Fredagens skolgång är över och det betyder helg. Och ack en så trevlig sådan. Imorgon ska vi fira Martina. Men det är imorgon det. Ikväll, då bejer vi oss till spikis för en galen
I-fest. Det. Kommer. Bli. Så. Kul. (!!!)
Tumblr_lolym5wqub1qjt8coo1_500_large

Pappa överraskar och bjuder på finmiddag. Åh så fint. Åh så gott. Åh vad jag gillar min tokiga familj.♥

glad alla hjärtans dag på er


titta vad jag fann

Två stycke skjorta. En stycke myströja. Och ett stycke kamera. Momma och moffas gamla grejer har gått och blivit mina. Alldeles för fint egentligen. Och nu ska jag lära mig fota analogt.

2012-02-12

Idag vill jag flyga. Och äta en semla. Men jag spelar gitarr istället.

vad lyssnar du på nu?


i really see you upside down

Jag köpte den för ett tag sen. Och den är underbar. Världens skönaste. På riktigt.
På tal om underbart och skönt. Idag hade vi fysikprov. Så nu är det undanröjt. Det känndes bra. Faktist.

inte nu

Nej. Jag ska göra musik.

vi bor i en vacker stad

Jag filmade på ljusfesten i våran vackra stad. Här ser ni hur fint det är.

supliiieeeees

Igår överraskade vi Jonathan och Sebastian. Dom har fyllt år. Vi gjorde tårta och köpte presenter.
Sen åt vi pizza.
-What is this!?
Så kul vi hade igår. Vi gjorde världens bästa överraskning så pojkarna flög av förvåning. Hoho. Tårtan var god och sällskapet var på topp. Åh vad jag gillar er.

amazozo

Det är kallt ute. Riktigt, ruskigt, hemskt kallt. Men just nu består Östersund av otroligt fina ljussättningar och upplevelser. Därav, var vi helt enkelt tvugna att åka ner och kolla. Här nere är vi inne i ett sjukt stort "tält". Ser ni? Det var så fräckt. Och det var bara en sak. Jag har filmat. Så det kommer mer.

idag var jag ninja

Idag åkte vi skidor. Idag var jag och Ebba på alldeles galet humör, och det var så kul. Idag var jag ninja och hann med bussen. Ikväll ska jag åka och kolla på våran fina stad. Ikväll ska jag göra en film. Jag är exalterad.

mitt liv


Och lite fysik. + Idag var vi på världens roligaste och sjukt intressanta föreläsning. Ever.

RSS 2.0