call my baby lollipop

lollipop from Erika Nathanaelsson on Vimeo.


jeans

Jeans från Gina Tricot och jeansskjorta från Dressman. Det har jag köpt på rean. Idag fikade vi goda (!!!) mackor. Och kollade runt i flera timmar. Det var allt trevligt det.

Vi har kul!

Fina vänner. Popcorn. Och en sång. Borombombom. Lollipop lollipop oh lolli lolli lolli lollipop.


julklappar kulklappar

Kånken. Musik. Dofta gott. Och lite till.

Dec. 27, 2011

Madde gör god varm choklad. In Time. Vi somnade. Madde tog för stor plats. Lina rymde. Kvar var jag halvt på golvet och halvt på lediga ytor i sängen. Sleepover är underbart.
Idag handlade vi. Jag, Sandra och Ebba. Ni ska få se vad jag köpte. Sen.
-Här är våran fina frukost.

christmas lights

Traditionella sushimiddagen dagen före.
Det var fint ute.
Vi kollade på Kalle Anka och allt annat som hör TV-julen till.
Jag, mamma, pappa och Sara försökte ta ett fint kort.
Sen öppnade vi lite julklappar också.
Min släkt är så rolig. Jag har haft en super jul. Rolig. Och mysig. Och lite mer rolig. Jag har åkt pulka. Trots min höft. Det gick bra. För ibland måste man trotsa hälsan för att hålla på traditionerna. Nu är jag hemma. Ikväll ska jag träffa Lina och Madde. Mina fina vänner.

vi har jullov.

Idag har jag hunnit med en massa saker.
Jag har spelat teater med min fina klass på avslutningen.
Jag har firat in lovet med Rebecca och fika.
Jag har bowlat (läs: försökt kasta iväg ett klot utan att förstöra höften mer) med alla sköna ledare.
Jag har ätit tacobuffé. Och skrattat. Väldigt mycket.
Nu ska jag slå in julklappar. Snart är det julafton.

small/big

En skjorta. En kofta.

nothing, can compare

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har suttit på akuten. I 4 timmar. Min höft. Den är inte helt 100. Men jag behöver inte amputera. Så det är bra. Imorgon har vi sovmorgon och julavslutning. Det blir kul. Och lite pinsamt. Men kul. Vi ska ha avslutning vi ledare också. Ha. Jag kommer inte kunna bowla helt korrekt. Men det blir kul. Trots.
Nu - OC.

20 december

Vi har en förjul. Lilljul. Vi åt julbord - jag åt rökt lax och ägg. Det är det som är gott. På den understa bilden försöker jag posa lite coolt. Fast jag ser mest ut som en val. Men vi har klätt våran julgran. Det är det viktiga. Nu ska vi ris á la malta. Och kolla på Sunes jul. Bra.

jag.vill.inte.plugga.ekonomi

Jag vill hellre kolla på The OC.

jag har bakat pepparkakor

Jag har bakat pepparkakor. Och dekorerat mina pepparkakor. Det var kul. Och jag är nöjd med min tomte.

i bloom blaum

Nu är det fjärde advent. Snart är det julafton. Nu ska jag kolla på The OC. Det är bäst. Faktist.

i took my feet, to oxford street

Idag har vi haft temadag. Jul. Det var så himla mysigt. Mina vänner är så mysiga. Vi åt mest pepparkakor och hängde runt granen. Och lyssnade på Coldplay. Och drömde oss bort till 30 augusti. Dream of paradise.

det är så jag säger det

Jag har köpt julklappar. Jag har en liten julgran. Bussen var sen. Väldigt sen. Så sen så att nästa buss kom precis. Men det gjorde inget. För jag pratade med Matilda. Och det var mysigt. Igår var min kusin här. Hon har varit i Thailand. Det var också mysigt. Vi åt saffransglass. Eller kanske cheescake. Jag vet inte. Men det var gott.
Här är julklappar. Och en gran.

julkort

Tack min kära syster. Hon ritade ett troll på mitt kort. Tack min kära syster. Hon ritade ett troll, som en p-gubbe. På mitt julkort. Tack min kära syster. Hon gjorde en pil till mitt namn. Tack min kära syster. Men grisen. Det är du.

on peut… être juste toi et moi

Igår köpte jag en julklapp. Imorgon är det fredag. Då ska jag handla mera julklappar. Och ha ett prov. I engelska. Det ska jag träna på. Vi ska kunna allt. Det sa han. Nu. Lyssna. På franska fina toner.

sankta lucia, tåget de fina.

Idag klev jag upp klockan 7 för att kolla på lucia på tv. Jag älskar lucia. Det är så mysigt. Jag kom tidigare till skolan och fikade glögg och pepparkakor i Lyan med Ebba och Lisa. Vi såg ett fint luciatåg i aulan. Och så fikade vi vårat fina hjärta vi gjorde i fredags. Fin dag. Fin musik. Ska jag lyssna på nu.

jag andas

Sunes jul. Roliga appar. Min familj tvingar mig äta nybakta bullar. Massage av mamma. Chokladkalender. Framtidsplaner. Farfar i telefonen. Fina fina kamrater. Imorgon är det lucia. Tidig morgon. Lussebullar. Tack. Tack för idag. Den var fin.


det är snyggt

http://society6.com/cases
Idag har jag pratat spanska och planerat inför julavslutningens stordåd. Ha. We'll see...

pistvakt

Pistakt. Mina idoler. Typ. Tagna med Nikon D3000 + Nikkor 55-200 f/4.0-5.6

en fin helg

Vi gick på julmarknaden. I 20 minuter. Sen åt vi istället.
På Holiday Club hade dom en fin fin gran.
Mitt och Saras rum. Amatörbäddade sängar. Endast för bildens skull.
Helt okej utsikt.
Sen small det.
Imorse var det luciatåg till frukosten. Det var så mysigt att jag nästan dog. Jag hann ta en bild innan det kom en gubbe och ställde sig rakt framför allting. Ända tills det var slut.
Ingen bild på den underbara hotellfrukosten. Jag var för hungrig. Bilder på Pistvakt ska jag lägga upp sen. Oroa er inte.

pepparkaka

Vi har det så mysigt. Mina vänner och jag.

dör.snygg.vill.ha

Den + en frisk höft. Och önskelistan är som fullbordad.


jag är en blåval


detta fält måste fyllas i

Vad ska jag säg nu. Jag trivs utan läxor idag. Jag ska kolla på julkalendern nu. Den missade jag idag. SVT play. Julmusik. En knäck. Ska jag äta.

åh, reklam♥

Jag hoppar på kryckor och får åka hiss. Mina vänner bär mina mappar. Åh dom är så snäll.
Det skulle vara en melodi, men det blev inte så. Jag varvar köksbesöken med pepparkakor. Jag tänkte vara jättebra och läsa spanska. Jag och Moa ska bli bäst. Vi försöker. Lite.
Är det bara jag. Eller är inte makrill en fisk?

åh, så varm i magen

weheartit.com
Klicka. Blunda. Njut.

jemeamssjo

Igår var mysig. Och så kul. Det var roligt att träffa mina sköna vänner. Och så åt vi pizza. Och kollade på obra film. Men åh så kul vi hade ändå. Natthumor. Och ett glasspaket med en massa skedar. Så. Då är det bra.

16.42.42

Dobbarna är fastsatta på kryckorna. Maten är i ugnen. Ikväll ska jag beje mig hem till Josefine. Mys. Med mina fina vänner. Igår lekte jag med Rebecca. Jennifer kom. Det var trevligt. Jag spillde glögg över hela mig. Nu luktar det gott.
Rebecca har en fin ljusslinga.

fredag

Och vad hände idag? Vårat planerade pepparkaksbak blev istället till en sjukhusvistelse på ett par timmar. Jag fick åka rullstol och har blivit kryckor och medicin rikare.
Efteråt fikade vi för att fira våran fina vänskap. Dom är så gulliga som har varit med mig hela dagen. Nu ska jag kolla på en fin film. Men jag vet inte vilken.

mys och aj

Mys. Och aj. Nu har jag ont i magen. Men åh så gott det var. Mer ont har jag i min höft. Den hoppar och knäcker. Det är inte skönt. Nu ska jag göra det jag väntat på i två veckor på. Kolla på Gleeee!

RSS 2.0