vykort / en plats i solen

Vi kliver upp tidigt för att promenera i soluppgången, vi ramlar i vågorna och solar vid poolen. Vi lever på döner kebab, köper marknadsjordgubbar och sänker medelåldern på gästerna markant. Servitörerna ger oss blommor och bjuder ut oss, men där sitter vi med vårt flaskvatten, bara vi och tycker att det är bäst att somna tidigt och göra nästan ingenting. En vecka av ingenting, men samtidigt av så himla mycket. Vi glömmer det som finns där hemma och lever på det som finns här. Sol. Värme. Andrum. Ingen stress, ingen hets. En klyshig resa bort-känsla, en rödflammig nästipp och ett enormt lager flaskvatten. Vi ska inte ens åka hem snart. Mmmmm, livet leker.

Let's go!! (+ nu är jag din yo)

Hejdå, era jävlar. Nu åker jag till Turkiet och ska ha sol och kul varje dag. Hoppas att det är tråkigt och regnar här hemma under tiden..............
............................
..............
Neeee. Hoppas att ni får sol och kul också. 
(Men inte lika mycket.)
Güle güle!!

Ahh, kom, kom armageddon

Slutet av april, och det skulle nästan kunna vara sommar. Vi har låtsasgrillmiddag (utan grill), lyssnar på våra egna sommarplågor och går nästan sönder av tanken på att om 41 dagar är det slut. 41 dagar!!!!! Och om 1 dag, dvs imorgon, så lämnar jag landet för ett tag. Skönt. Allt känns liksom skönt. Skönt att bocka av sista sista arbeten, skönt att få kliva upp tidigt på morgonen och äta frukost med min syster, och skönt att gå omkring i tunna strumpbyxor och ändå känna att "gu, vad varm jag är om benen". Men mest skönt är det kanske att inse att en inte behöver vara under konstant stress exakt hela tiden. Att bara kunna sitta nerbäddad i en filt i 4 timmar utan att känna att tiden rinner iväg. Eller att bli omfamnad av världsfina personer som låter en gräva ner ansiktet i dem hur långt som känns bäst, för att ibland kanske inte exakt allting är så fantastiskt ändå. Men det är skönt det med, att det ibland får det vara så också.

påsk

Fjälluft, solsken, släkt och vänner, allt är kul.
 
En sekund, dystra besked, stadsluft från ett hustak. Hejdå♥

att fira en 19åring

Det är lördag, och 12 dagar sen Josefine fyllde 19. Vi åker iväg tidigt med bilen för att fixa diverse ärenden inför kvällen.
Vi går på Lidl för första gången i våra liv och hittar asbillig folköl. Kul, tänker vi, nu kan vi spela beer pong.
Vi går loss på ballonger, serpentiner, vimplar, girlanger och massa annat kul.
Och så kollar vi på lite fina husfasader innan vi far hem och gör oss iordning.
Hem och fixa fint i huset och fint i klädväg.
När "fixar någoning ni kan äta på" innebär detta, då vet man att det kommer bli en bra kväll.
Vi blåser upp de sista ballongerna, och sen droppar massa bra folk in.
Det är filmtema, och alla är så himla roliga och fina.
 
Anna hade med sig kameran, så här kommer ett gäng fina bilder på fina männsikor:
Så himla bra och kul parti. Önskar att det alltid vore tema när det vankas hemmafest. 

Lions // Point Of View

Avocado Whales. Här är vi.

vafan ha solglasögon när solen inte ens skiner på sig

Hej, hej, hej, nej. Det är bra, jag klarar mig.
Min syster har kommit hem!!!!!! Efter 18 månader över havet. Tänk er, detta = gos på heltid. (Är mer kul än det ser ut, lovar)
 
Annat som hänt:
-Gått på Oscars på en söndag, varit supertidig (superförst, supernöjd) och fått gratis bananer. Kul :-)
-Ramlat i skogen och förstört mina nyköpta byxor.
-Var bakis under sminksession på Body Shop. Scenario: NU TAR VI ENHÄR ÖGONSKUGGAN HE BLIR SUPERFINT!!!!!! mmmmmokej......*sippar på ett plastchampangeglas med äppelcider och andas tungt*.
-Ätit 3 avokados (avokador? avokader? avokadoer?) inom loppet av 10 minuter. 
-Kommit på en utklädnad till helgens 19-årskalas.
 
Saker jag borde ha hänt: plugg
Men så är det ju alltid.

svart är ingen färg, det är så man känner sig

Anledning till min frånvaro: blivit hästtjej.
Å livet är rätt härligt ändå. Åtminstone när solen skiner och snön smälter.
Då kan en sitta på torget och dricka (äckligt) kaffe oba njuuuuta av solstrålarna. Sen kan en springa in på ica och handla bra ingredienser till en bra middag med en bra person.
Slurp slurp, ät upp, plocka upp en tredje vän och jaga solnedgången. Som alltid konstatera att: FA-AN vad fint det är här.
Hem igen för att hastigt slänga ihop världsgoda mackor och sedan iväg igen till vän nummer 4. Värmeljus, ylletröjor, filtar, filtar, filtar, massa te och Håkan. Så sitter vi på balkongen i natten, och det är så himla världsbäst.
Nästa kväll är också bra. Vi klär oss i svart + mask med andra internationellare och har en sista av dessa lokalfester.
Avsaknaden av fler klasskamrater gör att en känner sig gammal och passé. Vi sjunger "vem vill gå i tvåan nu?" och sen bejer vi oss iväg för egna äventyr.

josefinejosefinejosefine

31 april och världens bästa Josefine fyller 19 år. Jag, som har legat hemma mest hela dagen drar på mig ett par byxor och slår in ett litet paket.
Åker hem te na och möts av denna vackra syn. Tårtor av bästa slag. Mousse och brownie, personliga favoriter. Bra val tycker jag.
Matilda, Anna och Erika är med. Och så (inte längre så) lilla Lyra såklart.
Mmmmm, mycket inlevelse i detta samtal.
Josefine är jävlig och hittar gamla, hemska bilder. 
Men jag tycker om henne så himlans jäkla mycket ändå. Hon får en motivationsvimpel av mig med fina saker som Håkan, greenburgare och folköl på.
Sara var också där, och likaså Rebecca, men hon sitter i dålig vinkel. Vi diskuterar musiker, graviditeter, pojkar, flickor och livet som komma skall. Så slår klockan april, och det är kanske dags att åka hem. 

RSS 2.0