det stora midsommarfirandet

Här har vi två stycken taggade töser.
Taggade och fina. Det var fredag och midsommar och vädret skulle tillåta barbent för första gången i år.
Vi var alla 3 lediga hela dagen och tänkte ska det börjas så ska det väl börjas i tid.
Sara och Jonna hade köpt godis för 160 spänn typ. Rimligt och bra.
Jonna begav sig ut på blomjakt. Lättare sagt än gjort då de enda alternativet var maskrosor eller riva grannens trädgård.
Det vart maskrosor.
Kolla jag var också med. 
Jag tänkte "äsch, plastblommor fungerar ju faktiskt också i nödsitationer" och hade byggt en krans redan vid frukosten.
Vi tjuvtränade inför kvällens midsommarhäfv.
Gick sådär.
Men så kom resten av sällskapet och vi fick äntligen ätaaaaa. Eller ja, vi Nathanaelssonare har ju inte lärt oss det där med sillätande än så vi fick nöja oss med brieost och baguetter.
Söta.
Vi tog med oss bålen (OBS andra laddningen) ut på planen för att spela kubb.
Viktigt att distrahera motståndarna.
Sen kom grann-festarna och utmanade i brännboll. Resultat: ingen aning, ingen räknade poäng men det är farligt att springa i foppatofflor.
Vi vart inbjudna till midsommarstångsdans, men först var vi tvungen att göra viktiga saker, typ som att skippa middagen och äta tårta direkt istället.
Och så skulle vi ju häfva.
Amatörer.
Systerhäfvet. Jag tog nytt personligt rekord!!
Danielle var ledsen av oklar anledning? Hon hade ju faktiskt finaste kransen.
Lagbilder.
Sen slukade vi lite mer tårta innan vi begav oss över till grannhuset.
De hade verkligen en midsommarstång. Wow. Imponerande.
Vi dansade små grodorna och annat relaterbart med skrattande grannar som publik.
Och så spelade vi Gaus såklart! Sen någon gång mellan jordgubbstävlingar, en helt perfekt halloumi-måltid och halvsovande soffahäng inser vi att "juste, jag börjar jobba om 3 timmar". Men gu, så kul dag!! Midsommar borde vara oftare (och helst utan förkylningar och jobböppning).

#Sanna20

Igår var det dags för att tända årets första engångsgrillar. Sanna hade fyllt 20 och tyckte att grillning på en solig måndagskväll var en bra idé att fira detta med. Det tyckte vi med.
Första inhandlade BIBen!
Förevigar de som förevigar.
Men precis när vi satt oss tillrätta så kom regnet. In under träden tänkte vi. Men sen la vi en snabb förbannelse och regnet var borta.
Moa var så söt och hade med sig många bra nödvändigheter till våra grönsaker. Alltså verkligen ALLT. Tallrikar, bestick, VASS kniv, grillspett......det fortsätter......fkn smör och salt till majsen! Och säkert massa andra bra saker som marsmallows och tzatsiki.
Hej gänget.
HEEEEEJ!!!!!!!!
Alltså<3
Sen skrattade vi.
Åt Anna som FICK NOG och började dansa bort fiskmåsarna.
Resultat: bra dansat Anna!
Grillagrillagrillagrillagrillagrilla. Det gjorde vi resten av kvällen innan vi förkylda begav oss hem och resten kanske tömde vindunken.

en studentturné

I fredags var det studenten, och hej å skål å grattis till det! Jag jobbade på dagen så missade att gråta till allas utspring och flakåkande, men sen var jag snabb hem och ut på min mottagningsturné. Först var jag hos Jonna, men där tog jag inga bilder, så vi hoppar till Rebecca istället. Hon hade ritat Morran på deras flak och vrålat så mycket att hon knappt kunde prata. Som det ska vara alltså.
Bästa grejen med att gå på massa mottagningar är att få en massa mat. Sämsta grejen är att en blir så mätt pga äter så mycket mat. Så ibland får en nöja sig med ost och kex-hörnan.
Efter att ha blivit upplockad av Felicia och snabbt sprungit in hos Sandra (som precis hade avslutat sin mottagning) landade vi hemma hos Ebba. Där var det full huggning med att flytta in och ut mellan solminuterna. Vi kom under soltiden så vi var mkt nöjda.
Mmmmmm, beauty♥
Trött beauty. Vi skålade bubbel, tuggade på kycklingspett och sedan lämnade vi Ebba åt hennes tupplur oh begav oss vidare.
Hem till Lisa på Rödön där det full fokus på presentöppning. 
Men sen fick vi ta med oss henne upp på rummet och tagga till na lite. MVH vuxna, erfarna, vet hur det ska gå till.
Härligt att en är lika söt och fotogenisk som ens vänner :-)
"Deä ä faan inte vatten"
Felicia chauffören droppade av mig och Moa i stan där vi skulle hem till Annas nya lägga på lite förfest. Men där var det ingen hemma, så vi gick och köpte glass hos Josefine istället. Passande nog kom Jonna och Sara precis. Och eftersom Sara också fått lägenhet precis under syrran så kunde vi klampa in och starta utan de andra.
Så himla guuuuult.
Så vart klockan midnatt och vi begav oss till rådhustrappen för att sjunga med till samma samma samma musik som varje år och fira med alla studenter. Tjalalala, TJALALALA, tjalalala, TJALALALA, tjalalalalalalalalalalaaaa.
HURRA HURRA HURRA!!!!!!!!!!!!!!

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej

Ibland får en hopp om sommaren. Men bara ibland. Som en dag här i (förra?) veckan när jag tänkte åka hem, men satt mig i Badhusparken och glassade istället. 
En kväll ville jag återuppleva studentandan, så kallade på kompisar och pingisbollar för att spela spel och dricka öl hos Festav. Resultat: mkt lyckat!! Alla älskade det<3
Och så kom jag på att jag kanske skulle ha startat hamburgeria. Men ett bra samtal senare så tog jag första steget mot min väg mot att bli barista-queen stället. Nice.
Nu ska jag hoppa på cykeln för att severa lite. Sen ska jag kasta blommor, kramar och tårtar på alla mina fina vänner som tar studenten dag!!!!!!! Wow!!!!!!!!

tack cirkusen!

Det här har varit livet den senaste veckan, och nu så är det slut. Tråkigt. Har haft det så himla kul i denna fantastiska omgivning. Vilken knäpp och kul och utvecklande och härlig utmaning detta har varit. Faktiskt helt bäst. Vi är bäst. Tillochmed utnämnd till den bästa orkestern (på den bästa föreställningen) genom tiderna. Wow!!

RSS 2.0