välkommen till den här världen

Alltså DEN HÄR boken. 
LÄS DEN!!
 

nu när stråket har dragit igång

Såhär kan det se ut en onsdagskväll när en hänger med två pojkar varav den ena hoppar från broar och den andra vill lära sig åka skateboard.
I fredags drog stråket igång och vi förslog livets klassfest på fb. Det blev en helt GALEN förfest med 4 personer på Felicias ballkong. Haha, slut som artister</3
Men det tog inte lång tid innan vi ölade på Kajplats och fann massa kul sällskap.
Sen ville vi hänga vid ~hipsterkvarteren i Brooklyn~, som visade sig vara helt tomt på folk, så vi återvände till Kajplats för å däns lite.
Vidare till lördag då vi grillade hos Jonna och Jennie innan vi tog en långsam cykeltur med många pauser ner mot kvällens galej.
Ammelammeeee.
Och efter att ha röjt nå extremt på dansgolvet till en housespelande saxofonist så samlade vi ett stort stort gäng för att badabadabada. Ca bästa beslutet någonsin!
Igår skulle vi egentligen också ut och ståheja men tröttheten tog över och förfesten slutade vid tårtan. Inte så dumt det heller. Inte alls. Men ikväll är det nya tag som gäller. Ba på't igen.

ett vattenparadis mitt i ingenstans

Efter att ha spenderat de senaste veckorna med i pincip samma dagsrutin med samma människor varje dag så är det fint att återvända till nya rutiner och nytt sällskap. Igår hade vi planerat dagstripp till Forsaleden, och det var så himla bäst.
Först krävs en lång, varm bilresa, och sedan en lång, ännu varmare promenad.
Och sen kommer en äntligen fram till detta vattenparadis.
Vi tog över en ö av sten och spridde ut allt vi hade för att undvika oönskat sällskap. Typ barn som plaskar. //~Världens skönaste gäng~.
Och så baaaaadade vi. Klättrade i forsar, dök från klippor, simmade i lagunen _och_så_vidare_. Oh my, alla var som barn, och det är ju fantastiskt eftersom att bad är bäst.
Sen blev det matdags.
Eller sudokupause. 
Haha, Saga<3
Och så en insta från Anna. MMmmmm, bäst dag!

här är jag

Okej, vi repeterar, vad hände i livet?
Det var kallt å jävligt och vi fikade mest hela dagarna för det fanns ingenting annat att göra.
OCH för att det är GOTT!!
Sen vart det fredag, och då brukar en ju ramla in på något sorts diskotek och denna var inte ett undantag. Dessutom skulle ju Erika flytta söderut och då vill en ju dansa några sista, så att säga.
Och morgonen därpå så begav jag mig också söderut för spendera 10 dagar på Gotland. (Här med attityden "jag vill inte vara söt, jag vill vara TUFF!!!!!"). Men ja, den historian har jag ju redan dragit.
Men det tog inte slut där. Sedan väntade ju ett gäng dagar i Dalarna i sällskap av badande kossor och en mycket, mycket, MYCKET behaglig sol.
Badbadbadbadbadbadbadbad.
Och sen, efter en extremmegalång semster var det plötsligt slut. Vi avslutade med halvkass amerikans mat på något hak och sedan på en uteserering oba "en drink i varje färg!!". 
Bra bra, och mycket kul och skönt och fint och skoj och så som semster ska vara. Nu är jag hemma igen och redo att CARPA solen och allt som väntar framöver. Livet är fint, och så e d me d.

Hur spenderar en 9 soliga dagar och 1 regning?

Gotand var det ja. Sen var det inte det längre. Har lämnat ön och det gula huset i Ihreviken för att landa i ett annat gult hus i en annan del av landet: Malmköping. Här osar det barndom och nostslgi när solen alltid skiner, baksidan luktar nybakat (pga bor SÅ nära en kakfabrik!!) och fallet från 5:an på hopptornet är exakt lika, om inte mer, frihetskittlande. Men ja, Gotland var det ja, och förutom solbad och stäckläsning av böcker så såg det ut lite såhär:
Kullerstensgator i Visby - mysfaktor 100000000.
*Uppdaterar sociala medier med ordvits om att raukarna var väldigt kraukiga*
En dag hängde jag med dehär snygga.
Och en dag var det blåsigt och folkomt på turistfällor.
Massa massa mega-mega-god mat.
Å avslut i solnedgången. 

gött land

Hej hallå!! Jag har lämnat fastlandet och bosatt mig på Gotland för en stund. Här går dagarna ut på att solbada, läsa enormt mycket böcker, äta äta äta, träffa skattisar, besöka fina platser, dricka kall uteserveringsöl och berätta livshistorier kring middagsbordet. Det är hemskt fint, och så ska det fortsätta ett tag till. Sen kommer jag tillbaka, å då blire parkhäng å parti. Alla ska med!!

it's just a shot away / it's just a kiss away

Okej, härmed presenterar jag den sjukaste upplevelsen någonsin:
I tisdags tog jag och Amelia tåget ner mot hufvudstaden. Eftersom vi lever med mottot "allting löööööser sig" hade vi inte riktigt planerat något fast boende. Lite dumt tänkte vi i efterhand och tog in på ett backpacker-hostel och fick dela sovsal med ett gäng mycket suspekta italienska gubbar (sovro ca 0). Efter en raggardusch och en oklar promenad sitter vi på tunnelbanan oba "nu är vi på ggggggg!!!!)............och Amelia har glömt sin biljett. Med 2 trötta hövven så tar det oss 1.5 timme att komma tillbaka till hostlet, men SEN, sen är vi på G på riktigt och landar på O'learys för uppladdning.
Det var så sjukt peppande där. Tänk ba en kväll på korgen där allting andas Stones: musiken, skärmarna, folket och stämningen. Bara det är ju hur fett som helst. Så ba ska en sen vandra 20 meter och verkligen SE dem på riktigt!!!
Efter att ha väntat i vad som känns som 700 år så ba släcks det ner och ut kommer detta jäkla bandet som en har väntat på i hela livet!!!! De inleder med "Jumpin' Jack Flash" och en ba dööööööör!!!!!!
Först när vi insåg att "Golden Circle" var så enormt stor och att vi knappt skulle se någonting deppade vi lite. Sen ba 2 meter åt höger och vi stod inte alls så jäkla dåligt azzå.
Kan verkligen inte fatta att vi stod där, bara meter ifrån Mick, Keith och Ronnie. HE_RRE_GUUUUD!!!!!
Och sen efter 130 minuters magi av låtar som "Midnight Rambler", "Honky Tonk Women", "Gimme Shelter" och "Satisfaction" så var det helt plötsligt slut. Men jävlar i mig, lever fortfarande i eufori! Morgonen efter klev vi upp snabbt och lämnde våra ikke så kära roommates för att leta frukost och tidsfördriv.
Veckan till ära hade ju Ronnie Wood utställning, så vi passade såklart på att gå och kika på den. Mycket, mycket bra. Och sen var det slut på detta makalösa dygn. Herremindar alltså. Har detta hänt?? Har vi sett Stones live?? Har vi stått 2 meter från Mick Jagger???????
JA, det har det. JA det har vi!!

RSS 2.0