it's just a shot away / it's just a kiss away

Okej, härmed presenterar jag den sjukaste upplevelsen någonsin:
I tisdags tog jag och Amelia tåget ner mot hufvudstaden. Eftersom vi lever med mottot "allting löööööser sig" hade vi inte riktigt planerat något fast boende. Lite dumt tänkte vi i efterhand och tog in på ett backpacker-hostel och fick dela sovsal med ett gäng mycket suspekta italienska gubbar (sovro ca 0). Efter en raggardusch och en oklar promenad sitter vi på tunnelbanan oba "nu är vi på ggggggg!!!!)............och Amelia har glömt sin biljett. Med 2 trötta hövven så tar det oss 1.5 timme att komma tillbaka till hostlet, men SEN, sen är vi på G på riktigt och landar på O'learys för uppladdning.
Det var så sjukt peppande där. Tänk ba en kväll på korgen där allting andas Stones: musiken, skärmarna, folket och stämningen. Bara det är ju hur fett som helst. Så ba ska en sen vandra 20 meter och verkligen SE dem på riktigt!!!
Efter att ha väntat i vad som känns som 700 år så ba släcks det ner och ut kommer detta jäkla bandet som en har väntat på i hela livet!!!! De inleder med "Jumpin' Jack Flash" och en ba dööööööör!!!!!!
Först när vi insåg att "Golden Circle" var så enormt stor och att vi knappt skulle se någonting deppade vi lite. Sen ba 2 meter åt höger och vi stod inte alls så jäkla dåligt azzå.
Kan verkligen inte fatta att vi stod där, bara meter ifrån Mick, Keith och Ronnie. HE_RRE_GUUUUD!!!!!
Och sen efter 130 minuters magi av låtar som "Midnight Rambler", "Honky Tonk Women", "Gimme Shelter" och "Satisfaction" så var det helt plötsligt slut. Men jävlar i mig, lever fortfarande i eufori! Morgonen efter klev vi upp snabbt och lämnde våra ikke så kära roommates för att leta frukost och tidsfördriv.
Veckan till ära hade ju Ronnie Wood utställning, så vi passade såklart på att gå och kika på den. Mycket, mycket bra. Och sen var det slut på detta makalösa dygn. Herremindar alltså. Har detta hänt?? Har vi sett Stones live?? Har vi stått 2 meter från Mick Jagger???????
JA, det har det. JA det har vi!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0