blommor, skoter, öl

Ey, någon som vill ha grillparty?
Mmmmmm, vår släkt såklart. I fredags plockade jag massor med blommor för att göra fint inför kvällens kalas.
Vad hände här? 
Vi inledde det hela med några märkliga omgångar ölbowling. Shit, fick ju nästan Roskildefeeling.
Mest pga vann ju som vanligt :---)
Sen skulle Sara leka studentliv och anordnade fulvinsrunda. He he he he.
Och så grillade vi, drack öl och snackade skit och så som en brukar. Tokig och jäkla fin släkt en har alltså.

om jag vissnar sätt mig i ett träd, ett träd på väg ut i sommaren

Åkte till Sundsvall för att ha ont tillsammans med familjen i solen och på uteserveringar istället för i det här jävla regnet.
Älskar fan detta ställe.
Älskar att titta på båtarna, älskar att lyssna på fiskmåsarna, älskar att gå förbi rökeriet och älskar att äta på restaurangen där allting faktiskt är så _jäkla_ gott!! Han pappan bredvid är också helt ok. Bra fotograf också.
Åt godaste maten på år typ och machade med fiskarna på toaletten sen.
Herregud hur många gånger har en badat här, tittat på solnedgången, geggat in sig i blöt sand, promenerat längst udden, bränt axlarna och ätit twisterglass. Det luktar iallafall exakt som alla de gångerna. 
 

Roskildeengångskameran.

Ärligt. Världens tråkigaste kamerarulle. Men vem har tid att ta roliga bilder när en är upptagen med att, ha roligt?

This is my resting bitch face, nothing wrong, ok?

Nu är det 2 veckor sen Roskildelivet tog slut, men känslan är kvar och dagar är inte till för att vara tråkiga. Så förutom att jobbajobbajobba så måste en mötas upp för att typ sitta på tak och lyssna på livemusik.
Sushi är också bra, särkilt när den avnjuts i sällskap av en syster och tillsammans med en härligt kall "riktig" (alltså inte Tuborg) ölllll.
Och så blir det fredag och jag är ledig hela helgen för en gångs skull. Händer det ens?? Vi sitter i Badhusparken i timmartimmar, lyssnar på Die Antwoord och skrattar ihjäl åt oss Roskildeminnen och andra händelser genom livet.
Folköl behövs och vi susar in på affärn'n i sista minuten. Sedan ett snabbt besök hos Festav-residentet innan vi tappar bort oss på Marité, träffar massa fina bekantingar, betäller stora starka (hunkar alltså, ingen jävla öl) och dansar bäst på dansgolvet. 
Efterfest kallar och det är kul tills det inte är lika kul längre. Jag gör illa nacken och morgonen efter befinner jag mig hos läkare nackexpert och nu är en sjukskriven :-) Sörjer med att köpa 300 liter glass och taggar de kommande dagarnas stigande smärta. Ta hand om er kompisar<3

Aspås BK-festivalen aka Roskildereunionen

Kolla vilken söt jäkla pärla vi har här. Vi har abstinest efter varandra efter Roskilde och klarar oss inte mer än en halv dag utan varandra. Tur att det finns solsken, uteserveringar och påhitt att ta sig an.
Dock är inte alla påhitt bra påhitt, typ som att gena över avspärrningar och ramla i kvicksand, hahahhaha. RIP skorna</3
Men ibland måste en gena om en har bråttom. Vi skulle nämligen med bussen till Krokom där Anna-Stina plockade upp oss för att åka på minifestival. Där ölade vi och lyssnade på massa bra band med nästan hela Roskildegänget (+ massa andra också såklart). Mmmmmm, bra reunion.
Wille hade dagen till ära fått sig en ny frisyr, mkt bra matchat med Josefine. Josefine som för övrigt hade en SÅ spännande väska á la inception: BANANER I EN JORDGUBBE!!!!
~Är en bästisar måste en va likisar~. Tycker om denna så mycket<33333
"Alla som inte hoppar är rasister", och så drog vi igång bästa dansgolvet(gräset).
Rökning dödar kidz.
"Nördar" hahahaha. Och så tog vi en sista kiss mot den fina utsikten innan vi begav oss bort från byn och in mot stan.
Så hamnade vi hemma hos Johans enorma slott till hus på Frösön där vi dansade på bord, bar hattar och aldrig någonsin gick och la oss. Den jämtlänska fyllan alltså. Vad har Roskilde att komma med egentligen?

Roskilde vafan !!

Nu kommer världens längsta, finaste, roligaste och sunkigaste inlägg från världens längsta, finaste, roligaste och sunkigaste festivalupplevelse.
För 10 dagar sen klev vi upp tidigt tidigt för att åka många många timmar tåg, för att få vänta i många många timmar på att få köa i ännu ännu flera.
"Köa", aka dricka öl under en pressening.
Och vänta, å vänta, å vänta.
Men tillslut fick vi äntligen komma in på området och gå i 300 mil för att komma till den enda platsen där vårt enorma 40pers-camp kunde få plats.
Det finns mycket som är viktig på Roskilde, men ingenting kan vara så viktigt som att spöa skiten ur motståndarna (och komma på bra regler) på ölbowling.
Och ja, gemenskapen såklart♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Första dagen på campet så fyllde Moa år och jag hade laddat upp med pynt och paket. Har en jättekul anekdot kring detta, men den får ni fråga om pga ingen kommer förstå om jag skriver ner den.
Viktigt att måla sig och se *•.¸,¤°´✿.~festivalig~.✿`°¤,¸.•*. ut.
HEJ VILKET GÄNG!!!!!!!!!
Tokigt.
Sen så kollade vi ju faktiskt in en del konserter också. Typ Bob hund som var så jäääkla bra och hela campet hade taggat typ mest till. Wow alltså.
Biggest fans<3
Efter de första dagarnas regnväder var ingenting så härligt som 40-gradig sol och massa standhäng. Så länge en smörjer in sig, dricker mycket resorb och tycker att varm öl är ok.
Mmmmmm, så varmt och göttigt.
Himla jättegöttigt faktiskt.
Sen att alla andra ständigt hatade oss och inte ville vara i närheten, det är en annan fråga ?
För detta må ju vara väldens roligate och finaste (och lökigaste) gäng.
Okej men mer musik. Maggio var magisk och Florence + The Machine likaså.
Och Tallest Man On Earth, OCH MUSE, herreguuuuuuud!!!!!
Kvällsfika på området v.s frukost i camp sunk :-))))))
Mer drömhäng med drömgäng. En dag kom vi tillsamans med ett annat gäng svenskar på genidraget att fira midsommar. Så drog vi ihop en megafin midsommarstång, fixade gitarr av grannen och samlade ihop oss för en sista dag tillsammans.
Och en ordentlig avskeds-kramring på det :')</3
Sen till hela Roskildes (livets) mest sjuka och fantastiska upplevelse......
PAUL JÄVLA MCCARTNEY!!!!!!!!!!
Vi var i trans i 3 timmar, grinade konstant, skreksjöng och pussades. VI FKN TWISTADE TILL EN BEATLES-GUD!!!! Sjukaste jag varit med om. Kan dö så lycklig.
Och så drack vi våra sista öl och Fiske Fjaes innan det vart tidig morgon och dags att packa ihop oss. Fy så deppigt. Det faktum att vi snart skulle få duscha och sova i en säng var inte ens lockande. Så grinade vi lite mer pga detta är det finaste och roligaste och märkligaste gänget en kunde ha spenderat denna ständiga lycka och misär tillsammans med. Wow alltså♥

RSS 2.0