en röd

Jag har köpt en skjorta (en till). Och knästrumpor. Skjortan är inte så orange som den ser ut på bilden, och den kostade mig 25 guldpengar på second hand. Strumporna är ifrån Lindex.
Nu ska jag studera ytterligare timmar fysik. Och sedan äta mat. Fisk. Ovanligt.

november. 28. 2011

¡Hola guapas! Idag är det måndag och det känns som att det var längesen vi var på skolan. Kul hade vi i varje fall. Jag fick åka bussen med sköna säten både till och från skolan. Tack för det. Jag är beroende av pepparkaksspelet på min telefon och så fick jag ett A på mitt matteprov. Jag var tvungen att säga det. För jag blev så. himla. glad!
Anna tog ett kort på mig. När vi var på läger. Så glad var jag över vårat otroligt vackra och originella rum. Eller kanske baconchipsen.

1:a advent

Jag har bakat macarons hela morgonen.
Jag har glöggat. AH!
Jag har bakat ett mini-pepparkakshus. Tack för degen Lisa. Tomtarna hälsar!
Det är mycket snö ute nu. Som om allt vi väntat på kom på en timme. Det är fint. Och mysigt.

som på beställning

TACK!

extreme makeover: christmas edition

Jag och mamma har åkt runt i timmar och handlat inför vad som komma skall. Julen. Årets bästa tidpunkt. Jag har köpt en röd skjorta, knästrumpor, ljus, en chokladkalender och ingredienser till helgens julbak. Nu har jag städat hela mitt rum och gjort det julfint. Åh. Jag älskar julen.

det är som fel

Finn två fel. Marken är grön. Ser ni det? Nu ska det vara vitt. Snö. Världens godaste te är inte lika gott nu. Vi har ingen mjölk. Men jag är glad ändå. Fredag, ostmackor och pepparkakor. Och, det bästa. Jag fick pepparkaksdeg av Lisa idag . Hon är så go.

vampyrer, varulvar och bella.

Filmen var bra. Väldigt bra. Och vargarna pratade konstigt. Jag fick skjuts hem av min syster. Hon har tagit körkort. Hoho! Vad bra. Nu röstar jag på snö. Och att mina klasskamrater vill ge mig lite respons på våran logg. Det tog stopp när jag skrev. Så klart. Kommenterar jag för konstigt?

Här kunde det vara ett kort på en present. Den var kul. Men jag är för lat. Ni får se en bild på biografen istället. Men den är fin den också.

so....cahtoa

Öppet hus på skolan. Vi var guider. Det var kul. Lite. Snygga tröjor fick vi ha iallafall. Verkligen. Och så fick vi godis. Ah vad gott.
Ikväll ska jag träffa min fina vän Sara. Åh vad roligt det ska bli.
Så fina var vi. Ebba, Towe, Erika, Lisa.

our love was lost, but now we found it

Det var ett tag sen jag lyssnade på denna underbara låt. Då var det mörkt och kallt. Nu är det mörkt och kallt igen. Och denna låt är fortfarande så bra. Då lyssnar jag på den igen. Och tycker det är urmysigt med mörker och kyla. Och musik.

möte.spanska.räkna.buss.äta.plugga

Idag har jag pratat ren spanska med en ren spansk, spanjor...spanjorska. Det var svårt. Sen har jag arbetat matte inför morgondagen. Prov. Ett tal ska jag skriva också. Igen. Det ska jag hålla på fredag. Då smäller det i klassrummet. Min skolgång är så intressant. Verkligen.
Idag hade vi kul.

buffel soldat

Vi åkte till Edsåsdalen och chillade med gud.
Det (nästan) bästa är att man kan äta hur mycket cornflakes som helst. Det är gott.
Kanske världens roligaste app.
Fina dikter.
Vi ledare målade massagegrejer. Här är min inte färdiga, ganska fula snögubbe.
Vi lekte.
Och hängde i fönstret.
Det kom ingen snö. Bara dimma.

dom är söta

Mamma och Pappa spelar wii. Det ser roligt ut. Jag måste skriva ett tal. Och räkna ekvationer och formler. Och åka på möte. Och äta mat...och packa.
Jag äter grapefrukt.

I.love.you.man

Rebecca & Fiona. Album. Spotify. Nu.

här.

 


jag kan nog fortfarande vara där ute någonstans

Vilken buss tar man till dollarstore? Jag och Anna gick istället. Vi köpte nödvändigheter inför helgens läger, fast vi kanske mest vill vara på fest på fredag. Så är det ibland. Vi ska ha det i högsta grad nöjsamt ändå kan jag säga.
Ebba tog bilder i fredags. Då vandrade vi i dimman påväg mot Harry Potters värld.

kak-himmelen

Min klass är så fin. Speciellt när alla bakar.

18.20 11.11.14

Hej jag heter Erika. Jag är 8 x 2 år. Jag vill ha fint, lite ruffsigt hår som alla andra har. Det är vackert.
Jag tycker om fika, musik, foto och mina fina vänner. Jag spelar musik på piano och gitarr. Och ibland sjunger jag. Ganska ofta. Väldigt ofta.
Jag går i en skola, i en stad vid namn Östersund. En fin stad, där jag lever mina dagar.
Naturvetenskapsprogrammet - internationell profil kan jag väldigt fint kalla det jag studerar.
Jag tycker om Harry Potter, thai-mat, Glee, semlor och att skratta. Jag skrattar alltid med mina vänner. Dom är bäst.
Den bäst musiken som finns är The xx, Håkan Hellström, Coldplay, The Sounds, Bon Iver, och en massa annat. Om ni klickar här så får ni en spellista. Den är lite gammal. Men fin.
Här har jag fotat.

hej

Okej. Ny blogg. Jag heter Erika. Det kanske ni vet. Eller kanske inte. Jag vet inte. Jag ska skriva om mig. Sen. För nu ska jag äta mat. Jag tycker om mat.

RSS 2.0