det är detta som är livet

Även om en är världssjuk och tror att slutet är nära så finns det ändå alltid en sak som räddar allt: musiken. Jö. Så från sjuksängen till scenen och så var alla influensasymptom borta, för stunden iallafall. Vi hade releasespelning. Å fyfan vad kul det var!! Fan vad vi svänger!! Vilka grymma musiker jag har äran att få spela med!! Och vilken fantastisk far jag har som har skrivit SÅ bra musik och satt ihop detta projektet!! Wow alltså!! Det enda en vill göra i livet, jö.

saker jag gör istället för att ta hand om min kropp

Hej jag är sjuk. Fortfarande. Som vanligt. 
Eftersom det är för tråkigt att säga nej till saker så envisas jag med att tro att jag mår helt ok och tackar ja till inbjudningar hit och dit.
Jag är lite krasslig, men ska ju få jobba med Moa, och då kan en ju inte säga nej! Får vila ikväll. Nämen det är ju Musik Direkt-final. Mmmm, kan vila imorgon kanske...
(Tror att) jag börjar förstå att sjukdommar inte är att leka med och trycker i mig vitlök och ingefära. En dag hittar jag ut till framsidan och sitter i solen en stund. D-vitamin ska vara bra.
En liten tripp till Åre va? Ja vi hade ju faktiskt ett uppdrag att genomföra.
Lunch och brunch. Alla vet att mat är min stösta svaghet.
Kan du jobba? Jamen abslout. Varför inte slänga in 2 pass, jag kan åka till Lit och servera 85 personer, diskmasinen fungerar ju inte med det är lungt, oj nu har jag visst jobbat 9 timmar och bara behövt sätta mig ner 5 gånger pga svimfärdighet. Sväng in här Moa, jag är hungrig.
Var det någon som sa fest? Jag borde ta en powenap men kommer hellre tidigt (tidigare än alla andra) pga hatar att vara sen. Men jag är nog bara med på förfesten, stannar nog en liten stund, hänger nog inte med på krogen iallafall, okej men bara en liten stund, ok nu stänger de visst. Och sen fryser jag ihjäl ute innan skjutsen kommer och måste linda in mig i 6 lager för att inte skaka mig till sömns. Everything hurts and I'm dying.
 
Dagen efter, ligger stilla i samma ställning mest hela dagen eftersom influensavirus och anspänningar värker sönder kroppen min. Dagen efter samma sak. Idag kan jag lyfta på kroppen och stäcka mig efter datorn. Ibland är det kanske värt att säga nej också och lyssna på kroppen istället. Men det är inte lika kul, ju.

crucified in Åre

Igår klev vi upp megatidigt och packade mycket matsäck, för vi skulle åka till Åre.
Vad hände där? I don't know. Vi åt mat på Max iallafall.
Det var varmt och göttigt. Min definition av våren: det ska vara varmt och gött. I både luften och själen.
Så drack vi kaffe. Jag var fab och ordentlig, medan Petter fick dricka ur en begagnad plastmugg. HAH!
Så åt vi lite smakprov på chokladfabriken innan vi for hem igen. Bra roadtrip.

We dance to demonstrate

Oj vad dagarna flygeeeeeer!!!
I lördags fick jag middagsbesök av denna pingla. Vi lagade middag och dansade till Electric Banana Band i vanlig ordning innan vi for till Olofine. Där drack vi grogg och diskuterade de faktum att Josefine har gjort Olov hästkille. Anna var inte sen att ploppa in och bjöd på chips direkt från jobblagret.
Men att Olov gillar hästar och Anna snart avslutar sin keramikkurs är ju inte det viktiga. Det viktiga är att vi skulle se Systraskap! 1000 poäng till dem, och 1000 poäng till DJ:s som bara spelar asbra musik hela kvällen. Vi stötte på många fina bekanta och dansade helahelahela tiden. GU vad skojjjjjj!!
Fan vad vi rockar magtröjorna ändå. Sen när alla kompisar hade dunstat och sista nattbussen hade gått hade jag turen att bli bjuden på tonfinsksallad och sovplats istället för nattpromenad eller en dyr taxiresa. Som sagt, allt en behöver göra är att vara snäll. Varför är ens folk någonting annat?
Igår var vi bjuden på medarbetarparty med "buffé" (det var tacos, löl) och trevlig underhållning. Vi och gammfolket. Det var gott och kul iallafall.
Och en kväll tittade jag, mama och papa på bröderna Luuks föreställning om syskon. Den var mycket igenkännande och rätt kul ibland. Trevligt påhitt! Nu är jag egentligen sjuk, men det är inge roligt, så idag var jag med Moa istället. Eller ja, vi somnade i soffan. Men vi gick på en liten promenad i solen också. Imorgon ska vi jobba tillsammans. Kul!

från en brunchmissbrukande cirkusmusiker

Tjena och hej!
Sist vi hördes så befann jag mig uppe i fjällen och levde livet. Slog rekord i att se snäll ut på bild (se vänster) och sedan flirta med classic repliken "det är fan inte kaffe" kring min mintuspetsade kopp choklad (se höger).
Min syster befann sig även hon i de norra delarna och passade på att glömma sin studentbudget för ett tag och övertala familjen till brunch. Det krävdes ingen större övertalning, och jag konstaterade att jag på sistonde har snittat 1½ brunch i veckan.
Detta förutom mina helt normala vardagsfrukostar annars. Bra grej att ha fruktplanka på jobbet och få ta med sig resterna hem.
Nu syns det ju inte så värst, men utsikten just nu i hela Östersund är ju bara mmmmmmmm.
En kväll var jag på cirkusen med Moa. Främst för att ha möte kring vårens föreställning (kan härmed titulera mig som cirkusmusiker, wow!), och sedan för att få en kurs i sling. Också wow. Så kuuuuul.
Mycket illamåendes och huvuddunkande efter allt snurrande och upponerhängande så åkte jag hem till Bella där flera fina ansikten visade sig. Amanda på besök från Gotland och hela Adrians samlade igen. Vi diskuterade livshändelser och såg på gamla filmer och klipp vi både skäms och är lite stolta över. Mest skäms. Sen vart vi sentimentala över gamla tider och så var det dags att fara hem. Jag fick en present av Bella<333 i form av turkaffe. Tips för att vinna mitt hjärta: ge mig en present.
Eller nä, egentligen behöver du bara vara snäll och kul. Gillar snälla och kuliga människor.
Igår efter en lång jobbdag tog jag med mig de glutenfria fikaresterna som ingen åt och liftade med Moa hem till Lisa på Rödön. Hon har finbesök från Tyskland och hur kontrar en inte det bättre då än med finbesök från stan. Vi åt smält glass och låg på köksgolvet. Så som en alltid gör hos Lisa. Och så tog vi fula bilder, å denna tar hem förstapriset x 1000. Mycken kul kväll. 
 
Ikväll ska också bli kul för då ska jag dricka öl och dansa utforskande popdans till Systraskap. Tjoho!

sol, vind och ännu mera vind (å inte så mkt sol ändå)

Fjällen. Ser skönare ut än var det är. Men choklad med mintu är gott och min syster är hemma. Mat från muurikkan är godast och sena nätters husvagnssamtal är de bästa. Mottagningen är dålig, men böcker är bättre ändå. Mmmm, livet va.

RSS 2.0