en sista natt som Anna och Sagas lägenhet

Okej, dags att återberätta lördagskvällen. Här är jag och Martina på Storsjöteatertoaletten, men hur vi hamnade där kommer vi till senare.
För vi började hemma hos Anna och Saga (snart bara Saga) eftersom Anna skulle ha utflyttningsfest. Vi körde den mest kaosartade omgången av ölspelet någonsin med så dumma, men så bra regler. Sedan att försöka få alla att förstå dessa när en varken får säga ja, nej eller någons namn. Ha-haaaa, tänk er.
Ah så snabbspolar vi lite förbi 80tals-dängor och allsång tills att Martina drog med mig i en taxi till Storsjöteatern för att titta på Grande Roses. Ja, mer spännande än så var egentligen inte historian om hur vi hamnade där. Vi drack öl och stötte på kamrater, och sen var vi snabbt tillbaka hos Anna och Saga (snart bara Saga) igen.
Tittar här oba "wow, squad goal", och då är det redan sant. Lål<33. Är så kompiskär i alla dessa (+ alla andra som var med också såklart!!).
Sen ville några på Oscars men med vår beräkning av kötid in + ut kändes det mer värt att äta mat direkt. Så vi gick på Max istället. Vill även skänka 100 rosor till tjejen i kassan som hörde min tysta önskan om att få Friscobröd till Greenburgaren. Mmmm, heaven.
Så gick vi tillbaka över en tom parkering som såg ut som världens bästa fotoplats. Så vart alla bilder asfula. Tilda tyckte att jag såg ut som en snowy queen. Men såhär i efterhand så går ju det att diskuteras.
Vi avslutade iallafall natten i en hög på Annas säng innan Matilda körde hem oss. SÅ kul galej alltså!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0