nästan som en tavla över rätt och fel, för man ser gårdakvarnar men man ser skiten med

Göteborg. Ingen sorg, bara ren och skär lycka. Håkan Hellström är guden och Ullevi är Mecka. SOM vi har peppat detta, och så är dagen äntligen kommen.
Vi köar (eller vad gör en egentligen när allting ändå slutar i en stor klump och det spelar ingen roll om du kom nyss eller för 5 dagar sedan) i timmar timmar timmar i stekande värme.
"Tro och tvivel" inleder det hela och det är så underbart och vackert. Likaså när Veronica Maggio intar scenen under "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger". Herreguuuuuuu!!
Ja, allting är helt sinnessjukt bra! Vilken man han är, Håkan. Blir överdrivet känslosam under "Brännö serenad" och "Klubbland", hetsdansar till "Zigernarliv dreaming" och sjunger hjärtat ur kroppen till "Mitt Gullbergs kaj paradis" och "En midsommarnattsdröm". Det är så jävla vackert och helt magiskt, magiskt, MAGISKT!!!!
Dagen efter är vi slut i alla dansmuskler vi har och solstinget har tagit kål på en. Frukosten är nästan slut och vi märker hur trötta vi faktiskt är efter inte bara gårdagen, utan 1 månads studentfirande på det. Hur som så tar vi oss in till stan för att sitta vid kanalen, köpa nya, osvettiga kläder och ÄTA!
Vi segstrosar på Beyond Retro innan hungern och tröttheten tar över.
Så äntligen får vi en pause i solskenet för mat och tupplurar.
Senare mot kvällen är vi piggare, tillbaka i den fantastiska lägenheten vi fått låna, och än en gång hungriga. Vi dukar långbord och bjuder in till tacokväll.
Senare sätter vi oss nere vid sjön, summerar livet lite och blir snart en majoritet av göteborgare över jämtar. 
"Ta det försiktigt, det är JÄTTEhalt på stenarna!". Ah, det var det. och någon halkar ner i vattnet. Hahahahahaha, mycket, mycket roligt! Dagen efter vaknar jag upp i en tom lägenhet då tåg-och bilåkarna redan farit. Jag, Erika och Rikard sightseear lite innan vi får åka försenat flyg hem till Östersund, renarna och uttorkade studentbuketter. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0