banana bwama tjosala bingbang

Stråket fortsätter och dessa trevligheter likaså. I måndags var det dags för den traditionella kusinträffen och vi grillade, dansade till 90-talsdängor och körde dumma drinklekar innan vi promenerade ner till tälten och ölen.
mmmmmm juste... Dagen efter lunchade vi iallafall megagoda burgare på Streat, Ojojoj.
Ny dag och på't igen. Jag och Moa matchade kjol och lyssnade på Electric Banana Band. Anton var också med, han matchade med glasögon men uppskattade inte bananbandet lika mycket som oss true fans som levt med dem under hela vårt projektarbete (pga bra peppande musik när skolan var tråky).
Så stråkade vi och var alla överrens om att denna natt, det var minsann den bästa av dem alla. Vi var crejsy på dansgolvet, åkte kaffekopparna och nattbadade i vanlig ordning innan vi cyklade hem i gryningen.
Det blev blue lip wednesday och efter 2 minuter nere på ståket hade jag tappat bort hela gänget. Tur att jag fann Lisa (som ÄNTLIGEN kommit hem från USA!!!!!) som gjorde detsamma. Perfect match!!
Vi avslutade med ett sista nattbad och tog en pause på minigolfbanan. Ah, och sen var det slut på ståkande. Yran har tagit över grindarna och jobbet har tagit över sovmornarna. Men kul varé! Vansinnigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0