När vi sjungom studentens lyckliga dag

I fredags var jag ledig!! Hallelujah vilken tur för det var en fullspäckad dag minsann.
Det hela började med en förfallande cykel och det tog oss ca 3 timmar att ta oss till stan. Men vi hann med att titta på massa flakåkande ändå och det var kul och alltid lika spännande att få massa pek och vrål mot sig och inte veta om det är personligt eller inte.
Vi skulle avverka 6st(!!) studentmottagningar och höll oss absolut inte till schemat överhuvudtaget. Vilket var tur dock eftersom att vi t.ex. var på plats innan studenterna själva på 2 ställen. Men så såg vi en hellikopter svävandes över oss, och det var ju såklart Robin som glassade in med den och sen bjöd på finskumpa som om han aldrig gjort någonting annat. Trivdes till 1000%.
Men vad är väl lite skumpa när det väntar ännu mer skumpa på massa andra ställen? Raskt vidare mot nästa mottagning. Men så missade vi bussen och fick ta en ölsvep-och-foto-paus.
TUR att folk är snälla på landet och ba plockar upp 3 stycken vilsna och fnissiga unga vuxna och vänligt skjutsar vidare till nästa ställe: Lina. Här bjöds det på vegans buffé och fruktbål. Och trevlig umgänge och så.
Och så festade vi vidare och tillslut hade vi lyckats tagit oss till den 6:e och sista mottagningen. Eller kvällen hade blivit rätt sent så det hade utvecklats till någon sorts trapp-förfest för vad som kändes som typ alla stadens studenter och vänner. Det var kulkul. Sen mellanlandade vi hos ännu ett sällskap hemma hos Anna innan vi tog oss till Rådhustrappen och dansade till samma livemusik som varje år. "TJALALALA, -TJALALALA, TJALALALA, -TJALALALA, TJALALALALALALALALAALALAAAAAA".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0