Roskilde vafan !!

Nu kommer världens längsta, finaste, roligaste och sunkigaste inlägg från världens längsta, finaste, roligaste och sunkigaste festivalupplevelse.
För 10 dagar sen klev vi upp tidigt tidigt för att åka många många timmar tåg, för att få vänta i många många timmar på att få köa i ännu ännu flera.
"Köa", aka dricka öl under en pressening.
Och vänta, å vänta, å vänta.
Men tillslut fick vi äntligen komma in på området och gå i 300 mil för att komma till den enda platsen där vårt enorma 40pers-camp kunde få plats.
Det finns mycket som är viktig på Roskilde, men ingenting kan vara så viktigt som att spöa skiten ur motståndarna (och komma på bra regler) på ölbowling.
Och ja, gemenskapen såklart♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Första dagen på campet så fyllde Moa år och jag hade laddat upp med pynt och paket. Har en jättekul anekdot kring detta, men den får ni fråga om pga ingen kommer förstå om jag skriver ner den.
Viktigt att måla sig och se *•.¸,¤°´✿.~festivalig~.✿`°¤,¸.•*. ut.
HEJ VILKET GÄNG!!!!!!!!!
Tokigt.
Sen så kollade vi ju faktiskt in en del konserter också. Typ Bob hund som var så jäääkla bra och hela campet hade taggat typ mest till. Wow alltså.
Biggest fans<3
Efter de första dagarnas regnväder var ingenting så härligt som 40-gradig sol och massa standhäng. Så länge en smörjer in sig, dricker mycket resorb och tycker att varm öl är ok.
Mmmmmm, så varmt och göttigt.
Himla jättegöttigt faktiskt.
Sen att alla andra ständigt hatade oss och inte ville vara i närheten, det är en annan fråga ?
För detta må ju vara väldens roligate och finaste (och lökigaste) gäng.
Okej men mer musik. Maggio var magisk och Florence + The Machine likaså.
Och Tallest Man On Earth, OCH MUSE, herreguuuuuuud!!!!!
Kvällsfika på området v.s frukost i camp sunk :-))))))
Mer drömhäng med drömgäng. En dag kom vi tillsamans med ett annat gäng svenskar på genidraget att fira midsommar. Så drog vi ihop en megafin midsommarstång, fixade gitarr av grannen och samlade ihop oss för en sista dag tillsammans.
Och en ordentlig avskeds-kramring på det :')</3
Sen till hela Roskildes (livets) mest sjuka och fantastiska upplevelse......
PAUL JÄVLA MCCARTNEY!!!!!!!!!!
Vi var i trans i 3 timmar, grinade konstant, skreksjöng och pussades. VI FKN TWISTADE TILL EN BEATLES-GUD!!!! Sjukaste jag varit med om. Kan dö så lycklig.
Och så drack vi våra sista öl och Fiske Fjaes innan det vart tidig morgon och dags att packa ihop oss. Fy så deppigt. Det faktum att vi snart skulle få duscha och sova i en säng var inte ens lockande. Så grinade vi lite mer pga detta är det finaste och roligaste och märkligaste gänget en kunde ha spenderat denna ständiga lycka och misär tillsammans med. Wow alltså♥

Kommentarer
Postat av: Annaa

haha fyran vilken jävla dröm!!!

2015-07-08 @ 12:57:53
URL: http://aroundus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0