discolördag

Igår fyllde makalösa Moa år. För att fira detta så gjorde jag en asbra "happy brithday"-playlist, plockade upp na i stan med kalasbilen och bjöd på thai-middag och lite förfestande. Sedan begav vi oss mot Oscars för sista sommaröppet, dvs. bartömning, glowsticks och skumparty.
Det var sjukt röjigt när vi kom dit, verkligen. Men det stod ju bartömning på agendan, så det där med att vänta in danssällskap var ingaaaa probleeeeem.
Alltså wow, tycker om dessa så mycket!!!!!!!!
Så blev det väldigt mycket folk tillslut och en behövde knappt gå ut i skummet själv för att bli blöt (kroppskontakt, mmmm). Men he var kul, mycket kul! Träffade gamla bekanta, drack champange (?), dansade till musik jag inte kom ihåg om den var bra eller dålig, och kom sedan hem någongång, välkomnad av thaimatsrester. Ah, livet och dess goda ting. 

we got cocaine and coffee here

Torsdag, och om 5 dagar ska jag på Stones!!!!! Sedan ba hem och vända i någon dag för att fara vidare mot Gotland. Det är lite min grej det där. Bara vara hemma och vända. Far ju å flänger som en annan boomerang nu för tiden.
Igår kunde vi för första gången på år och dar (typ) samlas hela världsbästa gäget för att grilla, fritera pÅmmfritt och ta igen de senaste livshändelserna. Så himla himla fint! Sedan att detta kanske kan vara sista gången på väldigt länge, det vill en ju varken inse eller erkänna. 
 Jag jobbar mycket och sover lite. Snorar mycket och andas lite. Har tappat bort mitt tålamod och tååååål inte när allting inte går snabbt och effektivt. Smart att handskas med 14åringar då... Men det är kul. Fick ett hemligt meddelande idag "Erika du får aldrig sluta som ledare. Du har star quality" och det känns ju sköj att en ändå kan prestera på jobbet trots att en är bara är en utsliten, egentligen för gammal, ersättare/inhoppare/vikarie(?). 
 
Och det är väl lite så det är. Alldeles för mycket men samtidigt tomt. Ska pussla ihop livet så småningom. Augusti känns obokat. 

när jag jättespontant åkte till Italien

Förra lördagen hoppade jag, utan förväntningar och rätt spontant och oplanerat, på en buss till Arlanda. Mot Italien, vandringar och ostshopping.
När vi kom fram var det regnigt och prognosen visade att hela veckan skulle bli densamma. Det var trist och ma ville fara hem igen. Men en helt okej natts sömn på det och både vädret och humöret var betydligt bättre.
Vi vandrade en massa. Både i staden, skogen och bergen.
Vi gick runt i ett olivträds-konstverk.
Och såg höns (och tupp)! Hahaha, älskar höns, de är roliga!
UR VÄGEN turister!!
Mucho fino utsikt från terassen.
Eller ja, mucho finto överallt!!
Vi åt massamassamassa gelatooooo.
Å handlade lite souvenirer, oljor, ost, sjalar och så.
Sen var veckan plötsligt snart slut, och det blev fredag och midsommar. Vi plockade de få blommor vi kunde finna (orkade leta) och gjorde oss lite sommarfina.
Först kändes det lite deppigt att inte kunna fira en riktig midsommar med västerbottenpaj, lax, jordgubbtårta och nubbe. Men sen hade det ju visst snöat där hemma, och vi hade det inte så pjäkigt vi heller.
Vi skulle ju t.ex. på dop, och jag sjöng en låt till en mycket ostämd och trasig gitarr med hemmagjort capo.
Dessa två alltså! Mmmmmmm så fina! Sen gick det förbi ett akisgäng som trampade sönder mina solglasögon. Slut på kärleken för den dagen. Är överdrivet känslosamt bunden till dessa juuuuu. :'-(((((((((
Så avslutade vi hela resan med att dancebattla till KC & Sunshine Bands "Shake Your Booty" och dansa "små grodorna" runt ett träd innan det var dags att fara hem igen.
Trötta och nötta med träningsvärk i varenda muskel lämnade vi den vackra utsikten och solen. En vecka som blev så himla mycket bättre än förväntat. Jättejättebra faktiskt! 18 timmar senare landade jag i sängen med diverse bakterier och virus som valt att bosätta sig i min kropp. Kul! Nu är jag hemma iallafall. Redo för kyla, jobb, umgänge och kanske någon öl någonstans. 

-.-.-.-

Hallå hörni! Dagen har kommit när min mor inte kallade mig för svart och svår. Köpte en lila tröja i Göteborg och tror lila och lätt kanske är min nya grej.........ne.
Igår hängde jag med dehär pojkarna. Vi tittade på fotboll, drack öl och funderade på om en kan beställa hem testosteron och injicera för extra grabbighet. Dennis och Adrian har blivit spelberoende efter att ha vunnit 13ggr pengarna en gång, så vi satt alla och höll tummarna för att Spanien och därmed Adrian skulle vinna matchen. Sen kom vi på att vi inte är SÅ fotbollsintresserade att vi är villiga att betala 80kr för att gå in på Marité. Så vi gav upp tittandet och knöt skorna istället.
Vi tog en mycket idyllisk cykeltur som innehöll både solnedgång och såpbubblor.
Och ett snabbt stopp på vägen för att vara bohemiska i gräset och invänta sega cyklister.
Väl inne på Marité var stämningen på topp, musiken dålig och verandan egentligen alldeles för kall. Men he var mycket skoj! Jag och Gustav ville ta en cool bild men har rätt dåliga fotografer till vänner.
~Distraherade av solen~
????
Sen tyckte vi att denna bild vart ganska bra, cool och ful. Sen började okända människor kommentera #bcf på bilden, och det var jättekul,
Rasmus dök upp och föreslog selfie, sen fashinerades vi över mina vampyrtänder och Tonys extremt perfekta tandrader. Det var en mycket märklig, händelserik och ~spännande~ natt. Stötte tex på denna man som påstod sig vara en älg (?). Se där!
 
Å eftersom att jag är en sådan extremt spontan person så ska jag åka till Italien ikväll. Hohojaja!! Laddar inför parmesanost och regn. Det ska bli kul! (OBS ej regnet).

nästan som en tavla över rätt och fel, för man ser gårdakvarnar men man ser skiten med

Göteborg. Ingen sorg, bara ren och skär lycka. Håkan Hellström är guden och Ullevi är Mecka. SOM vi har peppat detta, och så är dagen äntligen kommen.
Vi köar (eller vad gör en egentligen när allting ändå slutar i en stor klump och det spelar ingen roll om du kom nyss eller för 5 dagar sedan) i timmar timmar timmar i stekande värme.
"Tro och tvivel" inleder det hela och det är så underbart och vackert. Likaså när Veronica Maggio intar scenen under "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger". Herreguuuuuuu!!
Ja, allting är helt sinnessjukt bra! Vilken man han är, Håkan. Blir överdrivet känslosam under "Brännö serenad" och "Klubbland", hetsdansar till "Zigernarliv dreaming" och sjunger hjärtat ur kroppen till "Mitt Gullbergs kaj paradis" och "En midsommarnattsdröm". Det är så jävla vackert och helt magiskt, magiskt, MAGISKT!!!!
Dagen efter är vi slut i alla dansmuskler vi har och solstinget har tagit kål på en. Frukosten är nästan slut och vi märker hur trötta vi faktiskt är efter inte bara gårdagen, utan 1 månads studentfirande på det. Hur som så tar vi oss in till stan för att sitta vid kanalen, köpa nya, osvettiga kläder och ÄTA!
Vi segstrosar på Beyond Retro innan hungern och tröttheten tar över.
Så äntligen får vi en pause i solskenet för mat och tupplurar.
Senare mot kvällen är vi piggare, tillbaka i den fantastiska lägenheten vi fått låna, och än en gång hungriga. Vi dukar långbord och bjuder in till tacokväll.
Senare sätter vi oss nere vid sjön, summerar livet lite och blir snart en majoritet av göteborgare över jämtar. 
"Ta det försiktigt, det är JÄTTEhalt på stenarna!". Ah, det var det. och någon halkar ner i vattnet. Hahahahahaha, mycket, mycket roligt! Dagen efter vaknar jag upp i en tom lägenhet då tåg-och bilåkarna redan farit. Jag, Erika och Rikard sightseear lite innan vi får åka försenat flyg hem till Östersund, renarna och uttorkade studentbuketter. 

ÅÅÅHHHH DEN LJUSNANDE FRAMTID ÄR VÅR!!

Igår var den mest overkliga dagen i mitt liv. Det var så förbannat jäkla roligt, tokigt, galet, fint och känslosamt . "Hur känns det?" - ja, fantastiskt, kul, konstigt, underbart osvosv x 10000. Det går ju liksom inte att beskriva hur det KÄNNS. För hur känns det egentligen när en plöstligt inte vet någonting. Frihet var det ja, men vad innebär den då?  
Nåväl. Att beskriva en känsla går nog ikke, men att visa hur det såg ut är däremot betydligt enklare. 
07.00 träffades vi i Dalias trädgård för att starta dagen med champangefrukost.
Mössor skulle signeras.
Vi taggade flaklistan, delade ut medaljer med nomineringar (jag blev klassens stoner, i dubbel bemärkelse. Hehe, den var kul), drack champange från mössorna och berättade hur mycket vi tycker om varandra.
But first......selfie xDxDxD
"Fan om det inte kommer fram lite sol ändå.."
Vi gjorde en bild i repris från balen.
Mmmm, 3 jäkla år med dessa alltså.
Sen rusade vi mot bussen och tömte flaskorna på vägen.
Så anlände vi till skolan, lyssnade på tal och musik, fick betygen, kramades och så.
Och efter att ha sjungit "[klassnamn] tjalalalala", "vem vill gå i 2:an nu" osv och konstaterat att FAAN, vi KLARADE det!!!! så fick vi äntligen springar ut från skolan, ut på trappen och sjunga Studentsången för hurrande åskådare.
Såg detta fula på håll och insåg snart att, haha, den där ungen är ju jag...ehehhe..
Jag och Sara var förberedda för att inte drunkna i alkoholen.
Och så var det dags för livets roligaste upplevelse, typ: flaket. SÅ_jäkla:_kul!!
Efter timmar av det jippot så kom jag hem till släkt, vänner och mängder av vimplar med mig på. Åt massamassa mat, fick pärlhalsband kastade på mig á la New Orleans och var så glad för att så många hade kommit för att fira mig. SKÅL på det!
Hela kusinskaran var samlad igen efter en lång tid av den ena eller andra borta i andra städer och länder.
Så var det dags för att återvända till klassen. Vi drack öl och åt pizzabullar i Frösö sportstuga innan vi for in till stan och rådhustrappen för att fira med alla andra studenter.
Såhär såg det visst ut från ikke-studenternas håll /min syster. Så var vi där. Stötte på gamla och nya vänner. Var blandat lite ledsen och vansinnigt lycklig. Vann som vanligt över publiken i att sjunga "I'm Gonna Be (500 Miles)" och lyfte på mössan för att fånga in lyckan och friheten.
 
Och lite så var det med det. Det firades och hurrades och någon gång kom en hem, tog av sig mössan för sista gången och tänkte att nu, nu börjar livet. Och det börjar med att ikväll fara till Göteborg med världbästa människor. Hujedamig alltså. HURRA!!

och så plötsligt

Imorgon(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) tar jag studenten(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Därför sysslar jag med saker som dessa:
Fotar snygga studentporträtt på snygga vänner.
Öster(h)äng(er) hele tiin. Men det vet ni ju redan.
Där kan en spela mycket våldsam och blodig basket. Eller kubb (om en inte vill ha lika c00la sår som oss på studentbilderna)
Å så dricker vi folköl och skräpar inte ner massa som alla andra, utan #håller Sverige rent!
 
Å ja, nu är det slut på sådant. Nu vankas flakpimpning och sista touchen på maten. Hiho. Vafasen hände??

carpe studenten

Hamna på en mystisk partybuss som spelar reggaemusik och stöta på massa gamla vänner.
"Gå fel" och få gratis hamburgare.
Låtsas att vi är en gammal Snook-låt på övergångsställen - regera över Söder om kvällen.
Bojkotta krogen och köpa mat för intädespengarna istället.
Vara på Österäng jämt. 
 
Hej, hörni. Om 2 dagar tar vi studenten!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0