4 tisdag

1. Har på mig myskoftan som är så stor att man skulle få plats två personer i den.
2. Jag och Moa belönade oss själva efter att ha skrivit svårtsvårtsvårt matteprov i 4 timmar.
3. Läser för tillfället Keith Richards självbiografi. Har inte läst så mycket, men den är så jävla intressant, med en massa bra otyg och bilder. 
4. Idag gick Ebbas skåpdörr sönder. Hahahahahahahahahah! Alltså händer det ens!?!?!??

snö. fjäll. is

I helgen har jag varit uppe i fjällen. Eftersom jag precis fixat skoterkort så drog jag genast på mig mina snyggaste motorbeklädnader och åkte upp på fjället. Mycket fint!
Fågel.
Dessa båthus alltså. Mysigaste som finns!
Nytt perspektiv. MVH crazy_girl@står på isen.
Fann muminfamiljen i veden.
Och så eldade vi lite.

räka i willow

Mer insta, och mer willow. Har inte så mycket för mig egentligen, därav mycket lite att visa. Men sen sist kan jag räkna upp detta:
- Har varit MYCKET less på skolan.
- Jag och Moa ba ~posar~.
- Igår fyllde Nicco 18, och då var det pårty med hatt.
- Gick hem från skolan idag p.g.a tråkigt och är en REBELL. (okej, nej, mådde dåligt..)
Imorgon är det fredag = ska rocka som vanligt på ensamblen, och sedan parkera mig uppe i fjällen. SKÖNT!

det senaste

Har tydligen varit mycket upptagen de senaste dagarna. Gjort viktigare saker än att ~surfa~på~nätet~. 
Solen värmde på bra en dag i den -23 gradiga kylan. Och så Josefineeee.
I fredags var det i-fest med sporttema. Mycket roligt p.g.a älskar att klä ut mig. Stod på scenen och höll aerobicspass för alla. KUL!
Igår hade vi kladdkake-häng hos Anna där vi diskuterade kommunens brister, framtiden, dåtiden och snygga 50-60-70-tals pojkar. + lite frukost på det hela.
 
P.S. Har äntligen gjort det jag tänkt göra i ca 1 år nu (men aldrig fullföljt, varför??). Ändrat så jag kan ha större bilder. Wohoo! Nu får ni bättre perpektiv på mitt liv. Hejja bloggdesign!
 

2013-01-16

Favoritfärg? Glitter. Ja, det är en färg. Annars gillar jag vinrött, mossgrönt (på kläder) och svart. Gillar egentligen allt förutom rosa, och ologiska färger som typ snorgrönt. Uuuuhhh!

Spelar du något instrument? Ja! Piano och gitarr. Och så sjunger jag. Kan även spela typ bas, ukulele, flöjt, munspel, maracas osv om jag vill.

Vad gjorde du för 15 min sedan?
 Brainstormade. Måste tjäna snabba cash så jag kan leva loppan i USA. Anställ mig!
 
Din favoritfrukost? Åh. Alltså, jag är lite utav en frukostgud. Skulle säga antingen fetbrunch med amerikanska pannkakor, äggröra, bacon, nybakat bröd och goda flingor. Eller varma äpplen med kanel, krossade digistivikex och havregryn med vaniljyoughurt. Te! Och ägg! Älskar ägg. I alla former.
 
Dina tre senast inkomna sms? 
-Så jävla BRA!
-Vi ska göra carpe kaffe också. Allt ska vara carpe.
-Don't go into the light, not just jet!

Rix FM eller P3? Lyssnar ca aldrig på radio. Men isåfall P3!! Kan inte beskriva mitt hat till Rix FM:s musikutbud. 
 
Vad har du druckit idag? Te. Te. Lite vatten. Och te.
 
Har du förändrats mycket under det senaste året? Ja. Rätt mycket, till det bättre (tror jag, hah!) personlighetsmässigt. Tack vare min fantastiska umgägeskrets. Även lite utseendemässigt och klädstilsmässigt.
 
När blev du fotad senast? Idag på skolan, men smygkort med iphone räknas kanske inte. Isåfall i måndags då jag bestämde mig för att ta en ny profilbild.
 
Brukar du komma i tid? Haha, JA! Är en tidspessimist och får alltid vänta. + Mina vänner är världens största tidsoptimister. Det är alltså jag som får dra upp alla på morgonen när vi är på läger, kolla så att alla är med på bussen osv.
 
Vad köpte du senast? MAAAH! Flygbiljetter!!!!!!!!
 
Favoritklädsel? Sammetsleggings, lusekoftor, mysiga, stickade tröjor, jeansshorts, långklänning/kjol och Dr.Martens.
 
Vad är du bra på? Vara kreativ, bjuda vänner på fika, lära mig låtar, göra smoothie, gå bananas, gå på utflykt (måste göra detta oftare!), säga dumma saker, jag själv inte är medveten om, som andra skrattar åt (OBSinterntOBS, men ursäkta, vars ligger Ongoing?) och lite annat.
 
Favoritlåt just nu? Oj vad svårt! Men just precis just nu skulle jag nog säga no expectations med The Rolling Stones
 
Vad ska du göra i helgen? Som det ser ut nu så ska jag klä ut mig till en aerobicsinstruktör alt en dommare/golfboll/boxare, och dansa sönder fötterna tillsammans med resten av Wargentins internationellt studerande elever. Kanske leva upp till det jag tidigare nämnde och bjuda mina vänner på fika.

snart-46-USA

Överflöd av extas, eufori, nervositet och stress. Jag har bokat. Jag ska åka. Till USA. SJÄLV. Jag är så jävla rädd, och så fruktansvärt spänd. Har världens sämsta lokalsinne och alldeles för lite tid under mellanlandningarna. Men HERRE vad bra detta kommer bli!!!!!!!!!
-Så ses vi snart. Min älskade, bästa, vansinnigt saknade syster!♥

måndagmåndagmåndag

Idag är jag ledig. Kunde inte ha varit mer välbehövt. Passade på att göra gófrukost med ungsbakad chokladbollsgröt och hallon.
Ute är det fint som aldrig förr.
Och jag har på mig lördagens bästa, bästa secondhand-fynd. 
Men trots ledighet så har jag fortfarande en massa plugg att ta tag i. Parkerar mig vid vinylerna och använder det faktum att ikväll ska jag boka flygbiljetter (!!!!!!!!!) som drivkraft.

carpe-lördag

En vacker dag som denna  bestämde sig (okej, vi bestämde oss för flera dagar sen..) jag och Josefine för att göra det vi gör bäst: ~*carpe dia*~ .
Vi gick på massa second hand, och sen försvann finväre.
Josefine rusade bort mot Edenbos där det var dags för FIKA!
Vi fann hösten.
Och köpte mackoooor. Så GOTT! 
Och säkert kul också, eftersom hon skrattar så fasligt. Söt!

fredaGGG

Glitter och en bild från skolan. Elin workar out, och jag chillar på na.
Idag spelade vi fredagsmys på ensamblen (??? haha!) Det var iallafall kul. Jag gick bananas på scenen och drog till en karatespark, vilket resulterade i att jag fastade med foten i en stol, ramlade över ett notställ ner på golvet och samtidigt lyckades fånga stativet som föll i farten. Det var kul. Synd att det bara var när vi repade så att inte alla fick se det.

instängd, vinyl, glitterstrumpor

Jag sitter instängd. Instängd på mitt rum, dit jag burit in gamla skivspelaren. Där sitter jag tillsammans med tekannan, ritblocket och pappas fantastiska utbud av vinyler. Musik på riktigt. Spelar massor av Beatles. Vänder och vänder på Abbey Road, fram och tillbaka. Plockar fram spännande omslag och utforskar musikhistoria. Pappa, han kan han. Här vill jag sitta, insängd, smutta på mitt te och dra hårstrå efter hårstrå på mina Mick Jagger och Kristian Matsson-porträtt.
Skolan - stör mig inte, TACK!

2012

Januari var rätt så ohändelserikt. Vi var på ett sista läger och sen konfirmerade sig våra 97:or. Åt sen nyårsmiddag med min familj och mös, mös, mös.
 
Under februari hann jag med allt ifrån födelsedagsfiranden till secondhandshopping. Vi besökte vinterstaden och Amazozo, köpte en massa musik direkt biljetter och dansade på I-festen. Och så hade jag, Josefine och Matilda tekväll och drack 400 liter te.
 
Mars kom och vi hade en heldag i badhusparken. Jag åkte till Sundsvall med Lina, och så kollade vi massa fina spelningar, däribland musik direkt finalen.
 
Det blev april och våren började smyga fram. Jag spenderade en helg i Persåsen, och en helg på läger. Det var påsk och jag målade ett ägg på ett ägg. Kul. Gled (bildligt talat) runt, och bakade macarones.
 
Maj bjöd på värme. Vi par på ledarläger och körde felkonstruerade bilar, var på café och hade årets första grillkväll. Spenderade en helg på Rödön hemma hos Lisa där vi kollade på mellooooo och Loreen, mös med lamm och fick årets första bränna. En dag hittade vi en hoppborg och en annan fotograferade jag på studentbalen.
 
Juni = sommarlov. Jag fotograferade mera studentbilder, hade grillkväll med klassen och hade bästa sommarjobbet med bästa konfagruppen. Vi var i Matildas stuga och åkte till Stockholm med konfan, BRA jobb! hehehee.
 
Juni bjöd på konfirmation, Storsjöcupen, massa grillkvällar och långsemester med familjen. Det var yran och vi dansade ensamma inne på silent disco, fick en heliumballong, träffade Kristian Anttila OCH Markus Krunegård. Två av de många månger jag dog under de dagarna, tillsammans med The Hives grymma spelning, Patti Smiths "Because the night" och 1000 andra fantastiska spelningar och händelser.
 
Augusti, åh augusti. Vi picknickade en massa och taggade inför vår frankrikeresa. Denna resa alltså. Bästa sällskapet! Årangänget! Seriöst, hur gick det till innan vi mötte dessa fantastiska männsikor??? Har sagt det 1000000 gånger, men det var SÅ JÄVLA BRA! Finns inte så mycket mer att säga än att det var den bästa veckan i mitt liv.♥
 
September var mest bara jobbig. Att lämna det perfekta och drömliknande livet och återvända till en ångestfylld vardag, skola och ingenting. Men livet bjöd ändå på sina små stunder. Firade min födelsedag med de bästa människorna på jorden, badade badtunna, kollade på cirkus och var väldigt mycket hipser tillsammans med Josefine. Sen flyttade min syster till USA och bläääähh, saknar henne så mycket!!!
 
Oktober var bra och jag försökte sysselsätta mig hela tiden. För att undvika skolan kanske. Tappade iallafall bort mig i Ås tillsammans med Erika och Josefine innnan Robin kom med moppen och räddade oss. Vi hade klädbytardag med Peaceworks, pizzakväll med klassen och läger med konfan. Jag tecknade en massa, det snöade och det var fint.
 
I november blev det plötsligt varmt igen och jag ~*carpe diade*~ med Josefine. Vi hade halloweenfest med klassen och åkte på mer läger. Vi hade vår första konsert med ensamblen och det var så fruktansvärt, vansinnigt, fantastiskt roligt!
 
December, första advents-läger, massa julmys, julmarknad och så hade vi konsert igen. Jag bakade ett pepparkakshus, firade jul med släkten och tog skoterkort med Rebecca.
 
2012. Året vi överlevde domedagen. Året då Obama segrade, Sandy härjade och en snubbe hoppade fallskärm från rymden. Hunger Games, Bond, Batman och Twilight, OS och Sverige var bäst på melodi. Året då Kony och SD blev känd på film. Året då alla dansade Gagnam style och hela världen ba yoloade. Nu väntar 2013. Tvåtusentretton. Det klingar bra. Så låt oss hoppas att det även så blir.

nyår

Nyår var för de flesta timmarna en mycket, mycket bra sådan! Nu har Josefine skickat bilder, så här ska visas.
Vi gjorde trerätters som var fantastiskt gott.
Medans andra gjorde sig iordning.
Josefine var köttansvarig, en riktig stekare.
Gettin ma makeup done.
Så var vi såhär ~coola~ och redo att vandra ner till stan. 
Natten gick och morgonen (eftermiddagen) därefter fixade vi finfrulle.
Det var så GOTT! Blev så MÄTT!

utflykt

Läger, läger, läger, Mat, choklad, badtunna, musikalnummer, hjärtan, mys och UTFLYKT.
Hampus, Matilda och Oscar.
Vi gick långt och vackert. Här har dom spelat in Ronja Rövardotter, ~*c00lt*~.
Anna fotograferar.
Alla fotograferar. Höhö!
Lina, söt!!
Vi kröp in i en isgrotta (!!)
Matilda, haha, världens bästa turist<3
Här sitter jag, jättenöjd över situationen. Fick krypa in i en brunn och leka rumpnisse också, det var inte kul!
Hampus och Oscar pausar.
Slut på pause.
Så vandrade vi hem igen.

RSS 2.0