fynd

Ett av de finare fynden jag plockat på mig på sistone. Från Kupan, men den är helt ny. Åh så himla fin. Sen att det kommer få plats ca en halv fysikbok i den gör inte så mycket. Bara jag får sitta och titta på den lite då och då. Då blir jag nöjd.

storsjöyran 2012

En massa scener, men där döljer det sig en himla massa underbara band och artister. De senaste dagarna har varit bäst, har haft så jävla roligt och sett så sjukt bra konserter. Att dansa sönder till Icona Pop, Maskinen och Rebecca & Fiona. Att gunga med till Melissa Horn, Deportees och Kristian Anttila. Glasvegas Geraldine, Markus Krunegårds Korallreven & Vintergatan, The Hives Hate to say I told you so och Patti Smiths Because the night. ++++ så mycket mer bra. Regnet som öste ner spelade ingen roll, för jag har haft det så sinnesjukt bra. Men av allt detta så är det inget som var bättre än när jag fick träffa och krama bästa, underbaraste Markus Krunegård♥

KRISTIAN ANTTILA

Vi träffade Kristian Anttila inatt. Och sen dog jag. Lycklig!

klubbland

Klubbland. Imorgon drar det igång på riktigt, men gårdagen var inte alls pjåkig. Vi gick och kollade på Martina och Madeleine. Fy fan vad bra dom var. Är så sjukt stolt över mina fina, fina vänner och hur sinnessjukt duktiga dom är! Sen kikade vi på Loney Dear som också var fett bra. Avslutade det hela på Silent Disco där vi var typ själv. Med det var kul det med. I natt ska vi kolla på Kristian Anttila. Det kommer bli bra bra!

TISDAG

Idag har jag vandrat runt i stan med Martina, Anna och Josefine.
Vi satt och doppade fötterna i Storsjön.
Sedan begav jag mig hem till Ebba för middag.
Vi skålade för återseende och att yran börjar imorgon. Juste. På tal om det.
LKSFDLKLKSJDHLSJKFHLGHLKGHLKDSGLKBNJPEEONHGFOPG!!!!!!!

Att springa runt på ica som ett gäng turister och försöka bestämma mat. Haha! Åh!
Tillslut bestämde vi oss iallafall och cyklade hem till Sebban för grillning.
Så, himla, gott!
Vi gick och myste med hästen. Standard.
Vissa hoppade högre än andra.
Handy men.
Matilda och Sara.
Igår stod det grillning på schemat. Det var ungefär såhäääär (jättemycket) gott. Och himla, himla kul. Bli HFAJKDAJKA taggad till yran, sitta och sjunga allsång på terassen, mata hästen med morötter, ligga in en hög av männsikor och täcken och prata om livsviktiga tankar. Att aldrig somna fastän det är en del av planen. Göra sådant som man gör med sina favoriter helt enkelt. Har sovit cirka ingenting och idag ska jag göra detsamma. 

torsdag

Igår/inatt hängde vi hemma hos Sebban.
Vi åt jordgubbar och glass.
Fina Diva.
Skrattattack.
Vi mös med hästen.
Att umgås bara 4, när vi annars är så många. Det är speciellt. Haha! Men ack så roligt. Att mysa med alla djuren, äta nattmackor och kolla på udda filmer för att sedan cykla hem till morgonen. Det är något av det bästa med lov. Idag blev jag väckt av nya planer. Sälja jordgubbar, middag och träffa Moa och Ebba. Fint, fint, fint!

jag har handlat

Shorts, tröjor, byxor och armband + en massa träningkläder, strumpor och sådant mindre kul.
Laddar upp för ennu en kväll med trevligheter och fina vänner. Idag skiner solen. Gött mos.

med cyklar och vänner

Igår åkte vi ut på cykeläventyr.
Vi hittade en massa (massa massa massa!!) fina prästkragar.
Klassisk "linda-fast-kameran-på-cykeln-och-ta-en-självutlösarebild"
Finaste Oscar och Matilda.
Vi tog en pause i gräset.
Vi hamnade nere vid sjön för lite picknick.
Oscar och Jonathan.
Fina, fina Martina.
Träningspass.
Vi avslutade på en lekplats där vi satt och pratade tills långt inpå småtimmarna då det började bli ljust igen. Säger det hela tiden, men mina vänner är så jävla bra. Världens finaste. Kan inte må bättre än runt er. Vårat stora, bästa gäng (kom hem ni andra också innan vi blir tokiga!)♥

pannkaksfrukost

Pannkaksfrukost med Sandra och Madde. Det bästa på länge. Åh så himla gott det var. Fortsatte med en runda på stan och avslutade med en springrunda. Och så var klockan inte ens 3. Ska därför forsätta med framtidsplaner och solbad. Jo, solen är faktiskt framme.

vilken resa

Borta bra men hemma bäst. Så säger jag. Att efter en hel dag sittandes på tåg få dompa ner i soffan, lungt, skönt, och att kunna vara mer än 10 meter ifrån en annan familjemedlem utan att sitta på toa, det känns fett.
Oj oj oj vilken resa. Behöver inte nämna det hela men efter ett par brandbilar, explotioner, havereringar och bärgare så hade vi oss en ny bil, ingen husvagn, och nya planer framför oss. Sammarfattar det hela med en fet bildbomb. Nu..vill....jag.....sova...
Vi har varit i Beddinge. Världens mest mysiga plats där alla husen är vita och av sten så man blir helt "hit måste jag flytta in nu" till sig och börjar redan planera inredning och trädgård.
Smygehuk och slut på Sverige. Längre än så kommer man inte.
Morgondopp.
Bästa vandrarhemsfrukosten någonsin. Säger bara nutella och banaaaaan.
Vi gick på universeum och kollade på djur.
Vi åkte paddan, som ett äkta gäng turister.
Vi tog kvällspromenader på Liseberg.
Kollade på trolleri och andra helt sjuka nummer.
Drack en massa kaffedrinkar.
Och så käkade vi självklart hos självaste Leif Mannerström. MMMHMHMM!

när allting känns så bra

Jobbar, äter glass och kikar på fotboll. Så lever jag just nu. Jag mår så jävla bra. Så bra som det går. Känner verkligen att allt är så rätt. Åtminstone det mesta. Får vara runt mina bästa och spendera min lediga tid i solskenet. Mina fina, fina, underbara, fantastiska vänner. Är så fruktansvärt kompiskär i dom allihopa att kommande dagar kommer kännas en aning tunga. Ska åka iväg på semster med familjen. Men det ska bli himla mysigt det med. Lever i ett lyckorus. Jag mår som jag ska må. Jag mår rätt.
-Fina, underbara Matilda, och så jag. Lyckliga.

invigningen

Som avrunding på denna långa jobbdag så gick jag till torget med mina massa fina vänner för att kolla på Storsjöcupsinvigningen. Det var inte dåligt med folk där nere inte. Vi träffade våra (som inte är det längre) konfirmander. Nu kallar vi dom bara vänner. Plösligt kännde jag mig mer energifylld och glad än på länge. Tänk hur några personer kan påverka en så mycket.

too epic to fail

Igår var ett kärt återseende med de flesta ur vårat fina stora gäng. För stort för att kunna samla ihop allihopa på en gång egentligen. Men gårdagen var close enough. Vi lyckades skrapa ihop ett gäng middaggäster innan fler och fler droppade in. Hade så underbart himla bra igår. Ni är så fina mina vänner!

så var det slut

Sista dagen. Nu är det inget mer kvar. Förutom en stor klump i magen. För jag gillar alla så mycket, och att säga hejdå är aldig kul. Någonsin. Åh ni underbara, fina människor ♥

RSS 2.0